Solbakken Barnehage

(Utdanning / undervisning)
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Presentasjon av arbeidsgiver

Om Solbakken Barnehage

Solbakken Barnehage er en liten privat barnehage med 27 barn, en avdeling med 18 store og en avdeling med 9 små. Barnehagen ligger på Ullern nær kollektiv trafikk, i et rolig og med  fint nærmiljø. Vi er ungt miljø med et motto om å ha "sol ute og sol inne".

 

Vi kan tilby:

Engasjert personale

Svømmeskole for førskole barna

Skiskolke for 4- 5åringene

Vangen ( leierskole for førskolebarna)

Nye utfordringer og spennende arbeidsmiljø

Lunsj

Kurs

God turmuligheter

 

 

Les mer om Solbakken Barnehage
07.05.2016 Bergen
Les mer om jobbmuligheter i Solbakken Barnehage

 

Hvordan få best mulig utbytte av KarriereStart.no som jobbsøker?  Bli medlem!

Opprett en profil og et medlemskap, og du kan markedsføre deg som kandidat, samt få tilgang til massevis av ekstra funksjonalitet som vil hjelpe deg i din jobbjakt. Alt er gratis!

 

Ledige stillinger hos Solbakken Barnehage

  • Vi søker en erfaren bidragsyter til vår barnehage. Vikariatet varer frem til 30.06.17, med forbehold om avvikling av vikariatet tidligere dersom vedkommende som eier stillingen er tilbake før denne dato. Vi profilerer oss som en kunst- og kulturbarnehage, det er derfor en fordel om du har interesse for og erfaring med musikk, drama/teatervirksomhet, estetiske aktiviteter og uteliv. Det er også en fordel om du har kjennskap til Reggio-Emiliafilosofien og til Samspillsmetoden Dialog. Les mer om barnehagen på vår hjemmeside: https://www.bergen.kommune.no/omkommunen/avdelinger/barnehager/solbakken-barnehage Arbeidsoppgaver Arbeide med barn individuelt og i gruppe Planlegge og gjennomføre aktiviteter Jobbe etter fastsatte mål og gjennomføre vedtatte tiltak. Sette seg inn i og følge barnehagens rutiner og regler. Jobbe selvstendig med delegerte oppgaver. Ta imot veiledning fra pedagogisk leder og andre medarbeidere. Medvirke til at samarbeidet med foresatte, barn og andre instanser blir best mulig. Jobbe aktivt for å tilegne seg ny kunnskap og lære nye arbeidsmåter. Bidra til et godt arbeidsmiljø. Kvalifikasjoner Relevant erfaring fra barnehage Grunnleggende IKT-kompetanse Utdanningskrav Gyldig politiattest Beherske norsk skriftlig og muntlig Utdanningsretning Barne- og ungdomsarbeidsfag Utdanningsnivå Fagskole / Fagbrev Personlige egenskaper Ansvarsbevisst Selvstendig Fleksibel Entusiastisk Gode kommunikasjonsevner Initiativrik Evnen til å arbeide målrettet med arbeidsoppgaver Bidra til et godt arbeidsmiljø Samarbeidsvillig Være en god teamarbeider Vi tilbyr Et godt arbeidsmiljø med positive kollegaer Medarbeidere med stor arbeidsglede og godt humør Faglig påfyll gjennom kurs og veiledning Utfordrende og interessante oppgaver Arbeidssted: Rådhusgaten 10, 5020 Bergen Kontaktinfo: Toril E.S. Hansen Wenche Svensholt Nøkkelinformasjon: Annonsør: Bergen kommune Stillingsbrøk: 100% Vikariat Startdato: 01.08.2016 Sluttdato: 30.06.2017 Antall stillinger: 1 For elektronisk søknadsskjema: [Klikk her] Adresse: 5020 BERGEN
    07.05.2016 Bergen

Registrer deg i CV-database

Du kan enkelt dele din CV og gjøre den tilgjengelig for arbeidsgivere. Du vil også kunne få melding når det utlyses stillinger som matcher din CV og profil dersom du ønsker dette.

Rekrutteringskalender

  • MAI 07
    2016
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Adresse

Sigurd Iversensvei 37b
0382 OSLO