Solbakken Barnehage

(Utdanning / undervisning)
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Presentasjon av arbeidsgiver

Om Solbakken Barnehage

Solbakken Barnehage er en liten privat barnehage med 27 barn, en avdeling med 18 store og en avdeling med 9 små. Barnehagen ligger på Ullern nær kollektiv trafikk, i et rolig og med  fint nærmiljø. Vi er ungt miljø med et motto om å ha "sol ute og sol inne".

 

Vi kan tilby:

Engasjert personale

Svømmeskole for førskole barna

Skiskolke for 4- 5åringene

Vangen ( leierskole for førskolebarna)

Nye utfordringer og spennende arbeidsmiljø

Lunsj

Kurs

God turmuligheter

 

 

Les mer om Solbakken Barnehage
28.05.2016 Bergen
Les mer om jobbmuligheter i Solbakken Barnehage

 

Hvordan få best mulig utbytte av KarriereStart.no som jobbsøker?  Bli medlem!

Opprett en profil og et medlemskap, og du kan markedsføre deg som kandidat, samt få tilgang til massevis av ekstra funksjonalitet som vil hjelpe deg i din jobbjakt. Alt er gratis!

 

Ledige stillinger hos Solbakken Barnehage

  • Solbakken barnehage er en 6-avdelings kommunal barnehage som er lokalisert i to bygg med adresse i henholdsvis Solbakken 16 og Hellebakken 31. Vi profilerer oss som en kunst- og kulturbarnehage og er inspirert av Reggio Emilias filosofi om barn og mennesker. Vi er opptatt av relasjonskompetanse og bruker Samspillsmetoden Dialog som verktøy. Barnehagen har 23 ansatte og 94 barn. Vi har ledig en 100 % fast stilling som pedagogisk konsulent. Arbeidsoppgaver Pedagogisk konsulent skal Arbeide i team med styrer, og være dennes stedfortreder ved fravær Være en del av barnehagens lederteam Være en stor bidragsyter i det faglige arbeidet, og være en pådriver i prosjekter Være med å drive barnehagen, og prioritere innenfor barnehagens rammer/økonomi/planverk Ha kjennskap til Bergen kommunes verdier og satsingsområder Kvalifikasjoner Utdanningskrav - godkjent barnehagelærerutdanning Relevant erfaring fra barnehage Ledererfaring Grunnleggende IKT-kompetanse Beherske norsk skriftlig og muntlig Gyldig politiattest Utdanningsretning Pedagogikk Utdanningsnivå Høyskole / Universitet, Diplom- / Bachelorgrad Personlige egenskaper Vi ønsker en person med lang erfaring som pedagogisk konsulent eller pedagogisk leder som er/har resultatorientert tydelig på forventninger og tilbakemeldinger løsningsorientert sterk på beslutninger og gjennomføringer engasjert selvstendig ansvarsbevisst strukturert fleksibel lojal gode samarbeidsevner evne til å arbeide målrettet med oppgaver evne til å trives i et aktivt og travelt miljø i utvikling gode lytte- og kommunikasjonsevner være god på å dra i samme retning evne til å engasjere og motivere være en god teamleder Språk Norsk Vi tilbyr Høyt faglig nivå En arbeidsplass som er en inkluderende arbeidsliv(IA)-bedrift Et godt arbeidsmiljø med positive kollegaer Medarbeidere med stor arbeidsglede og godt humør Faglig påfyll gjennom kurs og veiledning Utfordrende og interessante oppgaver Arbeidssted: Rådhusgaten 10, 5020 Bergen Kontaktinfo: Toril Saltnes Hansen, Styrer, 53034890 / 53038495 Wenche Svensholt, Pedagogisk konsulent, 53034890 / 53034895 Nøkkelinformasjon: Annonsør: Bergen kommune Ref. nr.: 3072083623 Stillingsbrøk: 100% Fast Startdato: 01.08.2016 Antall stillinger: 1 For elektronisk søknadsskjema: [Klikk her] Adresse: 5038 BERGEN
    28.05.2016 Bergen

Registrer deg i CV-database

Du kan enkelt dele din CV og gjøre den tilgjengelig for arbeidsgivere. Du vil også kunne få melding når det utlyses stillinger som matcher din CV og profil dersom du ønsker dette.

Rekrutteringskalender

  • MAI 28
    2016
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Adresse

Sigurd Iversensvei 37b
0382 OSLO