KARRIEREMAGASIN

Velg temaside:
Trondheim

Her finner du informasjon om arbeidsgivere, traineeprogrammer, internships og generelt alt om jobb og ledige stillinger i Trondheim kommune. Siden oppdateres mange ganger hver dag med nye arbeidsgivere og nye jobbmuligheter.

Vår målsetting er å samle alt av informasjon som finnes om jobb og karriere i kommunen slik at jobbsøkere enklere kan få oversikten over alle mulighetene, og ikke bare et lite utvalg. 

Arbeidsgivere Ledige stillinger Traineeordninger
Internships Artikler

Profilerte arbeidsgivere, Trondheim vis alle

 • Rekrutteringsprogrammer:
  ABB
  ABB er ledende innen kraft og automasjon. Vi satser tungt på forskning og har lang tradisjon for utvikling av pålitelige og energieffektive teknologier. Vi har 2000 ansatte i Norge, men plass til flere!
  Avdelinger: Oslo, Hammerfest, Harstad, Trondheim, Ålesund, Bergen, Stord, Stavanger, Kristiansand, Skien, Drammen, Asker, Time, Ulstein
  Jobbmuligheter

  ABB er et internasjonalt selskap som tilbyr våre ansatte muligheten til å benytte og utvikle sine talenter, kunnskaper og kreativitet, både til sin egen fordel og til selskapets. Vi oppmuntrer til personlig initiativ og entusiasme og tilbyr utfordringer og et interessant arbeidsmiljø.

  Følg med på våre nettsider for ledige stillinger, traineeprogram og praksisplasser: www.abb.no/muligheter

 • Rekrutteringsprogrammer:
  AIESEC
  AIESEC er verdens største studentdrevne organisasjon og finnes i dag i over 124 land og territorier og har tilsammen over 100 000 medlemmer. AIESECs hovedfokus er å tilby en plattform for unge menneskers derskapsutvikling. Vi tilbyr muligheten til å delta i internasjonale praktikantstillinger, få erfaring innenfor lederskap og delta i et globalt læringsmiljø. AIESEC er drevet av unge mennesker, for unge mennesker, og tilbyr verdifulle erfaringer til alle våre aktører.
  Avdelinger: Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger
  Jobbmuligheter

  AIESEC gir studenter og nylig utdannende muligheten til å delta i et av våre tre utvekslingsprogrammer. Gjennom disse programmene ønsker vi å tilby unge norske mennesker med en intensiv og lærerik opplevelse i utlandet med mulighet for personlig utvikling gjennom å tilpasse seg en ny kultur.

  Global Talent:

  Formålet med dette programmet er å tilby nyutdannede studenter en mulighet til å sette i praksis sine akademiske ferdigheter og praktisere det som de har lært på skolen gjennom å være praktikant i en bedrift i utlandet. AIESEC ønsker gjennom dette programmet å tilrettelegge for en internasjonal opplevelse med mulighet for personlig og profesjonell utvikling. Deltakende bedrifter er samarbeidspartnere til AIESEC i vertslandet, enten på lokal eller nasjonal nivå. Vi har praktikantstillinger i mange forskjellige arbeidsfelter som blant annet markedsføring, HR, finans, regnskap, salg og kundeservice.

  Global Citizen: 

  Ved å delta I dette programmet gis unge mennesker en mulighet til å arbeide frivillig i et av våre lokale utviklingsprosjekter i ønsket vertsland. Formålet er å tilby unge mennesker en kulturell opplevelse der de gis mulighet til å personlig utvikling og få verdifull livserfaring. Våre prosjekter, i regi av AIESEC lokallag i vertslandene, kan både være arrangert av AIESEC eller i andre organisasjoner.

  Mer informasjon: www.aiesec.no

  Vi har mange profesjonelle, internasjonale praktikantstillinger samt frivillige voluntær muligheter som passer godt for både nyutdannende og unge mennesker med tidligere arbeidserfaring som ønsker å utvide perspektiver og få ny verdifull erfaring i et annet land. 

 • Rekrutteringsprogrammer:
  Bekk Consulting AS
  Bekk Consulting AS er et norsk konsulentselskap. Vi gjennomfører prosjekter for store private og offentlige virksomheter innen strategisk rådgivning, utvikling av IT-systemer og design av digitale tjenester. Vi er i dag omkring 350 ansatte, og har kontorer i Oslo og Trondheim.
  Avdelinger: Oslo, Trondheim
  6 stillingsannonser Frist
  Fortløpende
  Fortløpende
  15.02.2016
 • Rekrutteringsprogrammer:
  Coca-Cola Enterprises Norge AS
  Vi har det som trengs for å skape suksess! Suksess krever imidlertid at de ansatte har et felles mål. En tørst etter å utforske nye territorier, flytte grenser og få spennende oppgaver i en virksomhet som utvikler seg raskt.
  Avdelinger: Oslo, Tromsø, Bodø, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 stillingsannonser Frist
  08.02.2016
  19.02.2016
 • Rekrutteringsprogrammer:
  DNB
  DNB har et anerkjent traineeprogram som har vært drevet siden 1994. Traineene får 18 måneders opplæring i ulike fagmiljøer med løpende oppfølging og støtte fra egen fadder og traineekoordinator.
  Avdelinger: Oslo, Trondheim, Bergen
  12 stillingsannonser Frist
  18.02.2016
  01.03.2016
  11.02.2016
 • Elkjøp
  Elkjøp - vi skal bli klodens mest kundeorienterte kjede
  Avdelinger: Oslo, Hammerfest, Harstad, Tromsø, Bodø, Fauske, Narvik, Sortland, Levanger, Steinkjer, Trondheim, Kristiansund, Molde, Ålesund, Flora, Bergen, Stord, Eigersund, Haugesund, Sandnes, Stavanger, Kristiansand, Lyngdal, Arendal, Notodden, Porsgrunn, Skien, Horten, Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Drammen, Hamar, Kongsvinger , Fredrikstad, Halden, Moss, Sarpsborg, Rygge, Ski, Ås, Bærum, Asker, Lørenskog, Nittedal, Ullensaker, Gran, Nordre Land, Nord-Aurdal, Nes i Buskerud, Gol, Nedre Eiker, Klepp, Karmøy, Bømlo, Voss, Os i Hordaland, Fjell, Sogndal, Vågsøy, Gloppen, Ulstein, Rauma, Oppdal, Orkdal, Midtre Gauldal, Vefsn, Rana, Vestvågøy, Vågan, Hadsel, Lenvik
  7 stillingsannonser Frist
  Fortløpende
  21.02.2016
  15.02.2016
 • Enklere Liv AS
  Enklere Liv er i vekst og vi ser hele tiden etter potensielle kandidater til nye butikker og andre sentrale stillinger.
  Avdelinger: Oslo, Tromsø, Bodø, Steinkjer, Trondheim, Molde, Ålesund, Bergen, Haugesund, Sandnes, Stavanger, Kristiansand, Skien, Larvik, Tønsberg, Drammen, Gjøvik, Hamar, Fredrikstad, Ski, Ullensaker
  1 stillingsannonse Frist
  Fortløpende
 • EVRY
  EVRY er et av de ledende IT-selskapene i Norden. Vår ambisjon er å gi mening og liv til informasjon gjennom ideer, teknologi og løsninger som skaper verdier for våre kunder og nytte for samfunnet vi lever i. EVRY kombinerer omfattende bransjekunnskap med en kundenær tilnærming. Vi kombinerer det store foretakets muskler med lokal tilstedeværelse for å hjelpe våre kunder med å realisere sitt fulle IT-potensiale.
  Avdelinger: Oslo, Alta, Harstad, Tromsø, Bodø, Narvik, Steinkjer, Trondheim, Kristiansund, Molde, Ålesund, Førde, Bergen, Haugesund, Stavanger, Kristiansand, Arendal, Skien, Sandefjord, Tønsberg, Drammen, Kongsberg , Gjøvik, Kongsvinger , Askim, Fredrikstad, Ringsaker, Vestre Toten, Vefsn, Rana
 • Rekrutteringsprogrammer:
  GK Inneklima AS
  GK er Nordens ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer løsninger for nye- og eksisterende næringsbygg.Selskapet har siden etableringen i 1964 hatt en dynamisk vekst – til dagens ca. 1850 ansatte, med en omsetning på ca. 2,6 milliarder kroner.
  Avdelinger: Oslo, Alta, Hammerfest, Harstad, Tromsø, Bodø, Sortland, Steinkjer, Trondheim, Kristiansund, Molde, Ålesund, Førde, Bergen, Haugesund, Sandnes, Stavanger, Kristiansand, Arendal, Notodden, Porsgrunn, Tønsberg, Drammen, Gjøvik, Lillehammer, Elverum, Hamar, Kongsvinger , Moss, Sarpsborg, Asker, Skedsmo, Nittedal, Karmøy, Lindås, Sogndal, Eid, Halsa, Rana, Sør-Varanger
  16 stillingsannonser Frist
  Fortløpende
  14.02.2016
  Fortløpende
 • Rekrutteringsprogrammer:
  Hewlett-Packard Norway (HP)
  HP har stillinger innen salg, konsulentvirksomhet, service (teknikere), markedsføring, finans og administrasjon. HP rekrutterer fra skoler som NTNU, BI, UiO, samt utenlandske universiteter og høyskoler.
  Avdelinger: Oslo, Trondheim, Stavanger

Profilerte arbeidsgivere, Trondheim vis alle

IAESTE er en upolitisk, uavhengig, ikke-statlig non-profit organisasjon som jobber i hovedsak for å tilby teknologi- og realfagsstudenter ved universitet og høgskoler studierelevant jobberfaring i utlandet.
les mer...
Vår visjon er "Mer på skinner". For å kunne oppnå dette, er vi avhengige av å ha dyktige medarbeidere med på laget. Vi er ca 3000 personer som har vårt
les mer...
Lidenskap for målbare resultater? Vi søker ledende konsulenter.
les mer...
KONGSBERG er et internasjonalt orientert, kunnskapsbasert teknologikonsern som leverer høyteknologiske systemer til kunder innen olje- og gassproduksjon offshore, handelsflåten, forsvar og romfart.
les mer...
Our People makes the Difference
les mer...
Mediehuset StudentTorget står bak mediene StudentTorget.no, KarriereStart.no, Studievalg.no og Campus. Vi har om lag 500.000 unike lesere hver måned og vokser raskt.Vi jobber for å hjelpe unge mennesker til å
les mer...
MENY er Norges ledende og mest ekspansive supermarkedskjede. Meny står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; Ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse kombinert med lave priser.
les mer...
Vi søker hvert år nyutdannede sivilingeniører og siviløkonomer / masterstudenter til vårt talentprogram. Som Talent i Mesta får du unike muligheter og et springbrett inn i egen karriere.
les mer...
Multiconsult er et ledende, landsdekkende og internasjonalt selskap innen rådgivning og prosjektering. Vi har 1550 medarbeidere over hele landet, fordelt på kontorer i alle Norges største byer. Gjennom over 100
les mer...
Takket være en energiindustri i stor fremgang over hele verden, fra Houston til Singapore, vokser NOV raskt. Vil du vokse sammen med oss?
les mer...
NCC
I NCC har vi fokus på trivsel og utvikling for våre medarbeidere. Med hele Norge og Norden som byggeplass, er NCC et spennende sted å arbeide innen mange fagområder.
les mer...
Norconsult er Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering, og søker de faglig beste kandidatene med evne til å samarbeide og skape gode relasjoner.
les mer...
Nordea er Nordens største finanskonsern og ansetter en rekke nyutdannede fra økonomiske høyskoler i Norge og utlandet. Nordea tilbyr også et spennende traineeprogram.
les mer...
Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass.
les mer...
VIL DU BLI EN AV OSS? Posten Norge AS er et av Norges største og mest spennende konsern og består i dag av over 20 000 medarbeidere. Du finner oss
les mer...
Rambøll er Nordens ledende rådgiver innen plan, arkitektur og teknikk. I Norge er vi cirka 1400 medarbeidere fordelt på 25 kontorer. Virksomheten har totalt 10000 medarbeidere lokalisert i 21 land.
les mer...
Riksrevisjonen er Stortingets revisjons- og kontrollorgan. Vi jobber med viktige og spennende problemstillinger som angår alle innbyggere i Norge. Riksrevisjonen skal bidra til at fellesskapets midler og verdier blir brukt
les mer...
It’s about as far from an ordinary career as you can get! We are seeking candidates with MSc or BSc in engineering or petrotechnical for positions both offshore and onshore,
les mer...
Går det an å bore enda dypere for å finne olje? Er det mulig å gjøre t-banen mer driftsikker? Hvordan løser vi underskuddet på kraft? Kan operasjoner gjøres uten kirugiske
les mer...
Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid.
les mer...
Vil du jobbe i en alltid aktuell etat, der du får ta del i sterke, utviklende fagmiljø og arbeide med samfunnsrelevante oppgaver? Velkommen til Skatteetaten! Hos oss jobber om lag
les mer...
Statnett har et av Norges sterkeste fagmiljø i kraftbransjen og tilbyr varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi søker engasjerte og utviklingsorienterte medarbeidere innen flere fagområder.
les mer...
Statsbygg ansetter studenter fra mange forskjellige fagfelt. Nyutdannede ingeniører/arkitekter er vi ofte på utkikk etter. Studenter med administrativ eller økonomisk bakgrunn er også etterspurt. Bredden i vårt arbeid gjør at
les mer...
Direktoratet trenger ansatte med riktig kompetanse i forhold til etatens utfordringer og oppgaver. Et godt arbeidsmiljø og en dynamisk organisasjonskultur er nødvendig for å oppnå resultater og for å skape
les mer...
The world has enough talkers. We are doers. We are close to 19,000 men and women dedicated to achieving our clients' goals
les mer...

INTERESSERT I JOBBMULIGHETER I
Trondheim ?

Oppdater dine jobbønsker og CV slik at arbeidsgivere og headhuntere kan nå tak i deg.

START

12 stillinger i 1 annonser Gå til stillingsøket

logo

Flere steder
Søknadsfrist: Snarest
BEKK er et spennende, faglig sterkt miljø av unge mennesker som vi er svært stolte av.
logo

Flere steder
Søknadsfrist: 01.03.2016
Rambøll Water er en global forretningsenhet og dette gir tilgang til spennende internasjonale prosjekter verden rundt.
logo

Flere steder
Søknadsfrist: 01.03.2016
Har du lyst til å teste, bruke og utvikle det du pugger på lesesalen?
logo

Trondheim
Søknadsfrist: 20.02.2016
Gjennom et sommerprogram i Multiconsult tilbyr vi studenter en god og relevant første-erfaring.
logo

Trondheim
Søknadsfrist: 03.03.2016
- Område Midt Vil du ha en spennende og fremtidsrettet jobb med lønn under opplæring? Bli signalmontørlærling i Jernbaneverket Antall lærlingplasser 2 i Trondheim Jernbaneverket trenger flere motiverte og engasjerte
logo

Trondheim
Søknadsfrist: 08.02.2016
Vi søker en medarbeider med evne til å jobbe systematisk og effektivt for å bidra til at våre kundeavtaler og salgsmål får riktig fokus ute i butikken.
<<<< Forrige 12345678910 Neste >> >>

Traineeprogram, Trondheim vis alle

Hele Norge
Les mer om programmet og hvordan du kan søke på hjemmesiden
Hele Norge
Å være med på talentprogrammet til Mesta er en unik
Flere steder
Utfordrende prosjekter, internasjonal erfaring og et stort nettverk
Flere steder
Bor det en prosjektleder i deg?
Hele Norge
Er du på jakt etter norges tøffeste retail jobb?
Hele Norge
Vil du jobbe med samfunnsnyttige og varierte oppgaver hos oss?
Hele Norge
Meny har sitt eget Traineeprogram for talenter som ønsker å

Internships, Trondheim vis alle

Hele Norge
Er du student og på jakt etter sommerjobb?
Hele Norge
Når teori møter praksis får kunnskap en ny dimensjon -
Flere steder
AIESEC tilbyr nylig utdannede muligheten til å dra på praktikantopphold
Hele Norge
Peab søker studenter fra høyskoler eller universiteter som ønsker sommerjobb
Hele Norge
Vi tilbyr hvert år en rekke spennende sommerengasjementer. Målet er
Flere steder
Til våre kontorer i Oslo og Trondheim søker vi studenter