Acando

(Konsulenttjenester: IT, IT: Hardware / Software, IKT / Telekom)

Acando er et konsulentselskap som jobber med digitale transformasjoner i offentlig og private virksomheter. Vi forbedrer og effektiviserer virksomheter, prosesser og tjenester ved hjelp av IKT.

Acando kombinerer strategisk innsikt og forretningskompetanse med tung teknisk ekspertise og inngående forståelse av markedet. I et tett partnerskap med våre kunder skaper vi økt forretningsverdi.

Les mer om Acando
,,
Bli med på moderniseringen av Norge!

Bli kjent med Acando!

Jobbmuligheter i Acando

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og medarbeidertilfredshet er et suksesskriterium for å oppnå kundetilfredshet. Vi fokuserer derfor på å være en arbeidsplass som tar vare på og utvikler våre medarbeidere slik at de selv ønsker å yte tjenester med høy kvalitet til våre kunder.

Vi tilbyr et meget godt fagmiljø der alle er opptatt av å dele og hjelpe hverandre til å lykkes. Vi har et godt sosialt miljø og legger vekt på å skape balanse mellom jobb og fritid.

Acando jobber med spennende prosjekter hos krevende kunder. Vi er ofte engasjert i utfordrende og virksomhetskritiske leveranser med høy synlighet hos kundene. Du vil jobbe med mange ulike spennende kunder, prosjekter og problemstillinger. Våre kunder etterspør konsulenter med spisskompetanse som kan bistå dem med å realisere nye løsninger basert på dagens og morgendagens teknologi.

En jobb i Acando innebærer en hverdag med et sterkt fagmiljø.

SOM KONSULENT I ACANDO VIL DU:

 • Jobbe sammen med flinke og meget erfarne fagfolk
 • Få faglige utfordringer og store utviklingsmuligheter
 • Møte et uformelt, trivelig og godt arbeidsmiljø
 • Ha en fleksibel arbeidstid

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Acando Norge søker morgendagens konsulentstjerner til traineeprogram!

Vår visjon er å utvikle markedets beste IT- og Management-konsulenter! Vi søker derfor deg som er nyutdannet eller har inntil 2 års arbeidserfaring. 

I løpet av programmets tre år, videreutdanner og trener vi våre trainee-konsulenter kontinuerlig i konsulent- og prosjektarbeid samt generell forretningsvirksomhet. For deg som starter som trainee hos oss venter en variert arbeidsdag, en bratt læringskurve og spennende utfordringer.

GODE KARRIEREMULIGHETER I ACANDO
For å fremme traineekonsulentens utvikling, tilbyr programmet både interne og eksterne kurs og opplæringsløp. Alle traineer vil samtidig deltar i ulike kundeprosjekt. Sammensetningen av prosjekterfaring og opplæring er unikt for Acandos traineeprogram, og gjør at du kan benytte dine nyervervede kunnskaper i praksis etter hvert kurs.

I løpet av tre år bygger du kompetanse på ulike verktøy, metoder, teknologier, utviklingsmetodikker, prosjektledelse, samt forretningsvirksomhet. Du vil opparbeide deg erfaring underveis som gir muligheter i forskjellige retninger; enten du ønsker å jobbe med utvikling og teknologi, eller på et mer strategisk og forretningsmessig plan. Etter endt program vil du ha anskaffet deg bred kompetanse, relevant prosjekterfaring, ett uvurderlig nettverk og mange gode karrieremuligheter i Acando.

MENTOR, FADDER OG VEILEDER
Ved oppstart tildeles du en mentor som støtter og coacher deg gjennom programmet. Sammen med din mentor kan du fremme idéer og diskutere spørsmål som dukker opp underveis, i tillegg til at du vil få verdifulle råd.

Du vil også få støtte fra en fadder som har gjennomført traineeprogrammet tidligere, samt ha en veileder i hvert kundeoppdrag. På denne måten sikrer vi din individuelle og yrkesmessige utvikling, og du kan føle deg trygg i det daglige arbeidet.

MANGFOLD OG ENGASJERTE KOLLEGER
I traineegruppen møter du ambisiøse, dyktige og engasjerte konsulenter med ulik bakgrunn og utdannelse. Utveksling av kompetanse og erfaringer på tvers av fag vil stå i fokus, noe som fremmer at man vokser som individ og konsulent. Mangfoldet avspeiler seg også i de ulike prosjektene du kommer til å bli involvert i, de varierte arbeidsoppgavene og ikke minst alle de ulike bransjene Acando samarbeider med.

Fremtidens lederstjerne
Les mer om jobbmuligheter i Acando

Ledige stillinger hos Acando

 • VI KAN FRISTE MED: En spennende jobb i et firma og en avdeling i vekst Byens mest spennende kundeportefølje Et sterkt fagmiljø med fokus på deling Stor takhøyde og aktivt sosialt miljø Fokus på å bygge et sterkt kollektiv Flotte lokaler midt i sentrum DU VIL JOBBE MED: Spennende prosjekter med fokus på rådgivning, analyse, design, utvikling og kvalitetssikring av Business Intelligence-løsninger, primært på Microsoft-plattformen Kundens utfordringer og levere innovative tekniske løsninger som gir kunden økt forretningsverdi Å sikre en helhetlig brukeropplevelse på tvers av plattform og kanaler Scrum-team med kunder og kollegaer VI TRENGER DEG SOM HAR: Høyere teknisk/økonomisk utdannelse Erfaring som BI-konsulent (min 3-5 år) med dokumenterte resultater Praktisk erfaring med Microsoft-plattformen (Azure, Cortana Intelligence Suite, Power BI, SQL Server;SSIS/SSAS/SSRS) Har stor interesse for faget og et ønske om å stadig videreutvikle din kompetanse Ønsker å dele din kunnskap både internt og eksternt Nysgjerrig og lærevillig, og blir giret av utfordringer Selvstendig og strukturert med gode kommunikasjonsevner Lagspiller som liker å jobbe med kunder og er opptatt av å se resultater  
  Fortløpende Oslo
 • Acando er et konsulentselskap som jobber med digitale transformasjoner i offentlig og private virksomheter. Vi forbedrer og effektiviserer virksomheter, prosesser og tjenester ved hjelp av IKT. Ønsker du å jobbe med kunder og være med på å videreutvikle dem? Vil du være med på veksten vi opplever i Acando? Da ønsker vi å høre fra deg! Acando forvalter en rekke løsninger for mange av våre viktige kunder og vi er inne i en svært spennende utvikling! Vi trenger flere personer til vårt forvaltningsteam. VI KAN FRISTE MED: Et firma i sterk vekst med en klar strategi om å være 1 av de 3 beste innenfor våre satsningsområder Dyktige kollegaer som du kan vokse sammen med Et aktivt faglig og sosialt miljø (fagkvelder, hackweekender, idrettslag og mye mer) Høyt fokus på kompetansebygging Stor kunde- og prosjektportefølje Flotte lokaler sentralt i Oslo VI TRENGER DEG SOM: Raskt evner å sette deg inn i og forstå IT-systemer Er serviceinnstilt og liker å kommunisere med kunder og leverandører Er strukturert og tar ansvar Evner å se forbedringer i løsningene for kundene våre Har god teknisk forståelse til å kunne løse saker Har erfaring med eller ønsker å drive med systemutvikling Trives med å arbeide i team og ønsker å jobbe som konsulent Bachelor eller Master fra IT-relaterte studier I TILLEGG MÅ DU GJERNE HA: Erfaring med brukerstøtte og backoffice support Erfaring med ITIL Erfaring med kontinuerlige leveranser (devops)
  Fortløpende Oslo
 • Acando er et konsulentselskap som jobber med digitale transformasjoner i offentlig og private virksomheter. Vi forbedrer og effektiviserer virksomheter, prosesser og tjenester ved hjelp av IKT. Tenker du på Node og JavaScript når du hører ordet fullstack? Har du akkurat laget en handlelapp-app med Firebase og React-Native, for bare deg og samboeren din? Mekker du boilerplate for en progressive-web-app på en halvtime - mens du ergrer deg over at Babel er bumpa siden du startet – to ganger! Da er Acando stedet for deg! VI KAN FRISTE MED: Et firma i sterk vekst med en klar strategi om å være 1 av de 3 beste innenfor våre satsningsområder Dyktige kollegaer som du kan vokse sammen med Et aktivt faglig og sosialt miljø (fagkvelder, hackweekend’s, idrettslag, med mer) Høyt fokus på kompetansebygging Stor kunde- og prosjektportefølje VI TRENGER DEG SOM: Vil jobbe med design og utvikling av komplekse mobil- og webapplikasjoner Deltar i smidige prosjekter hvor du bidrar i alle ledd, med design, utvikling, test og oppsett av både utviklings- og produksjonsmiljø Kan fungere som rådgiver ovenfor kunden  Du har god og dokumentert faglig kompetanse innen flere av områdene: HTML CSS JavaScript Node Responsivt design Høyere utdannelse fra universitet eller høyskole 3-4 års relevant arbeidserfaring Kunne se forretningsprosesser og IT-løsninger i sammenheng  I tillegg må du gjerne ha kjennskap til: React Angular Redux Knockout Twitter Bootstrap Java/JEE CMS-løsninger SOM PERSON ER DU: Nysgjerrig og lærevillig Over gjennomsnittet interessert i faget Selvstendig, strukturert og utadvendt Glad i å jobbe sammen med mennesker Faglig dyktig og evner til å sette seg inn i nye problemstillinger raskt God på kommunikasjon  
  Fortløpende Oslo
 • Acando er et konsulentselskap som jobber med digitale transformasjoner i offentlig og private virksomheter. Vi forbedrer og effektiviserer virksomheter, prosesser og tjenester ved hjelp av IKT. Acando vokser og søker flere interaksjonsdesignere!Vi søker deg som er kreativ og brenner for brukeropplevelser. Som interaksjonsdesigner i Acando vil du jobbe med prosjekter for spennende og seriøse bedrifter. Du blir motivert av å jobbe som konsulent og liker kundekontakt.Vi har vår stolthet i å levere de beste løsningene til våre kunder. For å lykkes hos oss, må du derfor ha et faglig engasjement, stille høye krav til egne leveranser og trigges av tøffe utfordringer. Du må også kunne kommunisere både på et overordnet og et faglig nivå, samt ha en solid systemforståelse. I Acando har vi stor fokus på teamarbeid og du vil jobbe i tett samarbeid med dyktige utviklere, prosjektledere, tekniske arkitekter og forretningssiden i utformingen av nye løsninger. Du kommer inn i et stort og sterkt fagmiljø, hvor vi forventer at også du bidrar med din kompetanse. ARBEIDSOPPGAVER: Interaksjonsdesign / UI design Konseptutvikling Utføre behovsanalyser Prototyping og utvikling av wireframes Brukertesting Designe helhetlig brukergrensesnittet for komplekse webapplikasjoner og mobile løsninger i tett samarbeid med grafisk designer og utviklere Drive brukersentrerte designprosesser Delta i prosjekter med totalansvar for design og funksjonalitet Fungere som rådgiver ovenfor kunden FAGLIGE KVALIFIKASJONER: God forståelse for brukervennlighet, universell utforming og responsivt design Kunne se forretningsprosesser og IT-løsninger i sammenheng Erfaring med mobile løsninger / løsninger på tvers av kanaler Erfaring med å jobbe smidig, brukersentrisk, målstyrt og iterativt Erfaring med brukersentrert metode og brukertesting Minst 3- 4 års relevant arbeidserfaring God teknisk forståelse  PERSONLIGE EGENSKAPER: Stor interesse for faget Nysgjerrig og lærevillig Selvstendig Strukturert Utadvendt Gode kommunikasjonsevner VI TILBYR: En spennende rolle i et firma i vekst Store utviklingsmuligheter Et godt og sterkt fagmiljø Stor "takhøyde" Store utfordringer Miljø som stimulerer til faglig og personlig utvikling Konkurransedyktige betingelser Gode forsikringsordninger    
  30.04.2017 Oslo
 • Acando er et konsulentselskap som jobber med digitale transformasjoner i offentlig og private virksomheter. Vi forbedrer og effektiviserer virksomheter, prosesser og tjenester ved hjelp av IKT. Vi søker flere seniorer innen semantisk teknologi!Spesielt søker vi deg som elsker semantiske teknologier og skulle ønske at flere lagret dataene sine som grafer og delte dem åpent med resten av verden. I Acando kan du bidra med å skape semantiske løsninger for våre kunder. ARBEIDSOPPGAVER: Utvikling av spennende, avanserte og innovative løsninger som utnytter styrkene ved semantiske teknologier, herunder:      o utvikling av komplekse webapplikasjoner      o utvikling av virksomhetsportaler og den digitale mobile arbeidsplass Delta i valg av teknologi og utvikling av avansert systemarkitektur i samråd med kunden  Delta i prosjekter hvor Acando har del-/totalansvar for design, utvikling og test Fungere som en rådgiver ovenfor kunden  KVALIFIKASJONER: Relevant høyere utdanning Bred erfaring fra semantiske teknologier (f.eks. RDF, OWL, SPARQL, LOD, LDP) Flytende i Java og god kjennskap til bibliotek som Jena eller OWL API Erfaring med systemutvikling, modellering og arkitektur Erfaring med formelle ontologier og bruk av resonnering Evne til å abstrahere og se helhetlig på tvers av systemer Evne til og interesse for løsninger bygget på deklarative modeller Erfaring med smidige utviklingsmetoder Erfaring med/interesse for utvikling av modelldrevne/-baserte løsninger Erfaring med/interesse for maskinlæring PERSONLIGE EGENSKAPER: Kommuniserer godt med kunde og har evne til å opparbeide seg domenekunnskap Stor interesse for faget Nysgjerrig og lærevillig Strukturert og kvalitetsbevisst Kan jobbe godt både selvstendig og i team Utadvendt VI TILBYR: Et sterkt, aktivt og tverrfaglig arbeidsmiljø hvor vi er eller vil bli 1 av de 3 beste i Norge innen områdene vi satser. Forankrede og høyt prioriterte satningsområder, bl.a relatert til semantikk. Aktive faggrupper innen en rekke fagområder, samt sosiale og treningsrelaterte møteplasser. Miljø som stimulerer til faglig og personlig utvikling. Fleksibilitet og muligheter for å påvirke egen utvikling og karrierevei. Konkurransedyktige betingelser    
  30.04.2017 Oslo
 • Acando er et konsulentselskap som jobber med digitale transformasjoner i offentlig og private virksomheter. Vi forbedrer og effektiviserer virksomheter, prosesser og tjenester ved hjelp av IKT.  Vi søker deg som ønsker å være med å videreutvikle vårt tilbud på tjenester innen eCommerce. Du har erfaring fra netthandel og har innsikt i hvordan digitaliseringen forandrer forretningen til våre kunder og i det ser du kun muligheter. VI KAN FRISTE MED: • Et firma i sterk vekst • Dyktige kollegaer som du kan vokse sammen med• Et aktivt faglig og sosialt miljø • Høyt fokus på kompetansebygging• Stor kunde- og prosjektportefølje DU VIL JOBBE MED: • Videreutvikling av vårt tilbud på tjenester innen eCommerce• Utvikling av våre kunders forretning i alle typer kanaler• Prosessen rundt digitalisering av kunders handelsprosess• Utvikling av våre tjenester, markedsføring og salg VI TRENGER DEG SOM: • Har erfaring med eCommerce, CMS, eHandel og ERP• Blir motivert av våre kunders suksess• Har erfaring enten fra kunde, leverandør eller produktsiden• Minimum 3 års relevant arbeidserfaring • Høyskole eller Universitetsutdannelse  SOM PERSON ER DU: • Innovativ og søker nye løsninger• Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner• Over gjennomsnittet interessert i faget• Glad i å sette deg inn i ny teknologi• Nysgjerrig og lærevillig• Utadvendt og trives i et hektisk miljø  
  Fortløpende Oslo
 • Acando er et konsulentselskap som jobber med digitale transformasjoner i offentlig og private virksomheter. Vi forbedrer og effektiviserer virksomheter, prosesser og tjenester ved hjelp av IKT. Vi søker en ambisiøs seniorutvikler til vårt kontor i Oslo. Du har solid erfaring fra, og interesse for Microsoftplattformen. Vi har vår stolthet i å levere de beste løsningene til våre kunder. For å lykkes hos oss, må du derfor ha et faglig engasjement, stille høye krav til egne leveranser og trigges av tøffe utfordringer. Du må også kunne kommunisere både på et overordnet og et faglig nivå, samt ha en solid systemforståelse. ARBEIDSOPPGAVER: Delta i spennende prosjekter med fokus på design, utvikling og kvalitetssikring av SharePoint/Office 365-løsninger Sette seg inn i kundens utfordringer og levere tekniske løsninger som gir kunden økt forretningsverdi Sikre en helhetlig brukeropplevelse på tvers av plattform og kanaler Jobbe i Scrum-team med kunder og kollegaer KVALIFIKASJONER: God oversikt over standardfunksjonalitet i SharePoint/Office 365 Erfaring med utvikling i .NET Erfaring med webutvikling (HTML/HTML5, CSS/CSS3, JavaScript, RWD) Kjennskap til Windows Azure PERSONLIGE EGENSKAPER: Du har stor interesse for faget og et ønske om å stadig videreutvikle din kompetanse Du ønsker å dele din kunnskap både internt og eksternt Du er nysgjerrig og lærevillig, og blir gira av utfordringer Du er selvstendig og strukturert med gode kommunikasjonsevner VI TILBYR: En spennende rolle i et firma i vekst Store utviklingsmuligheter og flere karriereveier Et godt og sterkt fagmiljø med fokus på kunnskapsdeling Stor "takhøyde" og sosialt miljø Fokus på å gjøre hverandre gode Spennende utfordringer i prosjekter for ambisiøse kunder Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid Flotte lokaler i Oslo sentrum    
  Fortløpende Oslo
 • Acando er et konsulentselskap som jobber med digitale transformasjoner i offentlig og private virksomheter. Vi forbedrer og effektiviserer virksomheter, prosesser og tjenester ved hjelp av IKT. Har du lyst på en utfordrende og variert stilling som Senior Azure utvikler ved vårt kontor i Oslo? Vår oppdragsmengde øker innen Azure, .Net og SharePoint, og vi ser etter deg som har relevant erfaring fra utvikling av applikasjoner på Microsoft teknologi. ANSVARSOMRÅDER/HOVEDARBEIDSOPPGAVER: Utvikling av spennende, avanserte og innovative løsninger Programmering i C# og JavaScript Være utvikler i utviklings- og leveranseprosjekter på Azure Stack Arbeide i tverrfaglige team med Smidige metoder Videreutvikling av Acandos standard for rammeverk, metodikk og verktøy innenfor Software Engineering Bidra i aktuelle faggrupper ØNSKEDE KVALIFIKASJONER: 10+ års erfaring innen utvikling av applikasjoner Relevant utdanning på høgskole- eller universitetsnivå (relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning) Meget god erfaring fra utvikling på .NET plattform Godt kjent med rammeverket ASP.NET MVC Erfaring fra følgende områder Azure, SOA, TDD, Knockout, NHibernate, Entity Framework, SharePoint/O365, JSON, REST, WCF, NUnit, CSS, XML God kunnskap om ledende JavaScript rammeverk som AngularJS, React PERSONLIGE EGENSKAPER: Vi ønsker deg som brenner for utvikling og moderne applikasjoner Vi ønsker deg som liker å jobbe sammen med kravstillere, fagressurser og utviklere Vi ønsker deg som har evnen til å arbeide systematisk og planmessig Vi ønsker deg som er løsningsorientert, positiv og flink til å kommunisere VI KAN TILBY: Deltakelse i spennende utviklingsprosjekter for forskjellige kunder Varierte arbeidsoppgaver Deltagelse i etablerte og relevante faggrupper innenfor utvikling for kunnskapsdeling og faglig utvikling Engasjert og uformelt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse Gode pensjons- og forsikringsordninger Konkurransedyktig lønn og fleksibel arbeidstid Bedriftsidrettslag med organisert trening Godt sosialt miljø med mange månedlige aktiviteter for de som ønsker
  Fortløpende Oslo

Acando trainee 2017 Trainee

Vår visjon er å utvikle markedets beste IT- og Management-konsulenter! Vi søker derfor deg som er nyutdannet eller har inntil 2 års arbeidserfaring. I løpet av programmets tre år, videreutdanner og trener vi våre trainee-konsulenter kontinuerlig i konsulent- og prosjektarbeid samt generell forretningsvirksomhet. For deg som starter som trainee hos oss venter en variert arbeidsdag, en bratt læringskurve og spennende utfordringer. GODE KARRIEREMULIGHETER I ACANDOFor å fremme traineekonsulentens utvikling, tilbyr programmet både interne og eksterne kurs og opplæringsløp. Alle traineer vil samtidig deltar i ulike kundeprosjekt. Sammensetningen av prosjekterfaring og opplæring er unikt for Acandos traineeprogram, og gjør at du kan benytte dine nyervervede kunnskaper i praksis etter hvert kurs. I løpet av tre år bygger du kompetanse på ulike verktøy, metoder, teknologier, utviklingsmetodikker, prosjektledelse, samt forretningsvirksomhet. Du vil opparbeide deg erfaring underveis som gir muligheter i forskjellige retninger; enten du ønsker å jobbe med utvikling og teknologi, eller på et mer strategisk og forretningsmessig plan. Etter endt program vil du ha anskaffet deg bred kompetanse, relevant prosjekterfaring, ett uvurderlig nettverk og mange gode karrieremuligheter i Acando. MENTOR, FADDER OG VEILEDERVed oppstart tildeles du en mentor som støtter og coacher deg gjennom programmet. Sammen med din mentor kan du fremme idéer og diskutere spørsmål som dukker opp underveis, i tillegg til at du vil få verdifulle råd. Du vil også få støtte fra en fadder som har gjennomført traineeprogrammet tidligere, samt ha en veileder i hvert kundeoppdrag. På denne måten sikrer vi din individuelle og yrkesmessige utvikling, og du kan føle deg trygg i det daglige arbeidet. MANGFOLD OG ENGASJERTE KOLLEGERI traineegruppen møter du ambisiøse, dyktige og engasjerte konsulenter med ulik bakgrunn og utdannelse. Utveksling av kompetanse og erfaringer på tvers av fag vil stå i fokus, noe som fremmer at man vokser som individ og konsulent. Mangfoldet avspeiler seg også i de ulike prosjektene du kommer til å bli involvert i, de varierte arbeidsoppgavene og ikke minst alle de ulike bransjene Acando samarbeider med. VI SØKER DEG MED: Master fra høyskole eller universitet med svært gode resultater Nyutdannet eller inntil 2 års arbeidserfaring Skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk Interesse for ett eller flere av områdene:- systemutvikling- prosjektledelse- digital strategi og transformasjon SØKNAD- OG OPPSTARTSTIDSPUNKTSøknadsfristen for vårt traineeprogram for 2017 var 23. mars. Vi starter opp med nye søknadsrunder i august 2017, for opptak for 2018.  REKRUTTERINGSPROSESSENAlle som søker til traineeprogrammet vil å få tilsendt en mail der man blir bedt om å gjennomføre tester som vi anser som relevante for traineerollen. Din søknad kommer ikke til å bli vurdert før du har gjennomført testene. Rekrutteringsprosessen vil bestå av tre deler: en assessment day som første steg, et personlig caseintervju som andre steg og tredje steget vil være et sluttintervju.
Antall traineer
5
Sted
Oslo
Les mer

Rekrutteringskalender

 • APR 30
  2017
  11 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Viktigheten av gode bilder og eventuelt film!

Vi anbefaler at du laster opp bilder av virksomheten og eventuelt av produktene / tjenestene dere tilbyr. Legg gjerne også til bildebeskrivelser. Bildene vises i stillingsannonser og andre steder hvor dere presenteres.


Vår partner Kubrix Film & Foto er spesialisert innen bedriftsfoto og film for rekruttering og employer branding

Bedrifter som er medlemmer hos KarriereStart.no får gratis konsultasjon, samt halv pris på første oppdrag. Les mer på kubrix.no eller kontakt oss.

Adresse

Tordenskioldsgate 8-10
0160 Oslo