Acando

(IKT / Telekom, IT: Hardware / Software, Konsulenttjenester: IT)

Acando er et konsulentselskap som jobber med digitale transformasjoner i offentlig og private virksomheter. Vi forbedrer og effektiviserer virksomheter, prosesser og tjenester ved hjelp av IKT.

 

Vi kombinerer strategisk innsikt og forretningskompetanse med tung teknisk ekspertise og inngående forståelse av markedet. I et tett partnerskap med våre kunder skaper vi økt forretningsverdi.

  

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og medarbeidertilfredshet er et suksesskriterium for å oppnå kundetilfredshet. Vi fokuserer derfor på å være en arbeidsplass som tar vare på og utvikler våre medarbeidere slik at de selv ønsker å yte tjenester med høy kvalitet til våre kunder!

 

Vær med på å skape en verden som kan mer!

Vår jobb er å utruste organisasjoner med nye evner. Derfor trenger vi deg som er best i det du gjør, men samtidig kan sette din kompetanse i en større sammenheng og er villig til å dele av din kunnskap!

 

I Acando er hver enkelt person helt avgjørende, men det er sammen vi skaper størst suksess!

 

Acando: Acceleration at Heart - Strategy in Mind

Les mer om Acando
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
201-500
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:25.07.2018
Arbeidssted :Oslo

Bli bedre kjent med oss og våre ansatte

Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:25.07.2018
Arbeidssted :Oslo

Ledige stillinger hos Acando

Ønsker du å utvikle deg til å bli neste generasjons systemutvikler? Da vil vi gjerne høre fra deg! Acando er inne i en svært spennende utvikling og vil ha flere engasjerte og dyktige utviklere med på laget! Vi kan friste med:  Et aktivt faglig og sosialt miljø, med fagkvelder, hackweekends, idrettslag og mye mer Spennende prosjekter Dyktige kollegaer som du kan vokse sammen med Høyt fokus på kompetansebygging Et firma i sterk vekst med mange muligheter Flotte lokaler sentralt i Oslo Vi trenger deg som:  Er en dyktig utvikler Har 1-3 års relevant arbeidserfaring, fortrinnsvis med Java Har fullført høyere utdannelse i IT-relaterte studier Trives i konsulentrollen og liker å arbeide i team Er engasjert og nysgjerrig Snakker og skriver flytende norsk I tillegg kan du gjerne ha:  Erfaring med frontend-utvikling med moderne JavaScript-rammeverk Kjennskap til eller erfaring med Scala eller andre JVM-baserte utviklingsspråk Interesse for utvikling av mobile apps Erfaring med utvikling av automatiserte tester Erfaring med testdrevet utvikling Erfaring med mikrotjenestearkitektur og kontinuerlige leveranser (DevOps) Kunnskap om maskinlæring og store data Jobbet med åpne data og semantikk
21.07.2018 Oslo
Har du lyst å være med å skape det beste utviklermiljøet i Trondheim? Mange av våre kunder benytter .NET-teknologi, og vi får stadig flere oppdrag innenfor dette området. Nesten alle av våre prosjekter benytter skytjenester i en eller annen form. Vi søker derfor eller utviklere med erfaring innen .NET og Azure. Ser du etter dette? Jobbe med de beste utviklerne i Trondheim med en kompetansebredde fra sensor via frontend til sky. En arbeidsgiver som er villig til å satse og prøve ut nye ting til en hver tid.  En trygg arbeidsgiver med solid fotfeste hos kunder i både privat og offentlig sektor. En arbeidsgiver med fleksible og gode ordninger innen pensjon, forsikring med mere. Egen helseforsikring som sikrer raskere behandling, dekket behandling hos fysioterapi eller lignende, 100% lønnskompensering ved fødselspermisjon, reiseforsikring som også omfatter nærmeste familie og barn. Ledelse som satser på et godt sosialt miljø med eget fastsatt budsjett. Det er etablert en egen sosialgruppe som kontinuerlig jobber med å skape et godt sosialt miljø gjennom idrett, lønningspils, turer og arrangement, hvorav noe også inkluderer familie og barn. En arbeidsgiver som legger til rette for at du utvikler deg faglig, gjennom eksterne seminarer, interne fagdager, og tverrfaglig åpen delingskultur. Mulighet for kontinuerlig utvikling og nye utfordringer hver eneste dag gjennom. Konsulenthverdagen, gjennom et bredt spekter av type kunder og oppdrag, gir deg variasjon i type utviklingsoppdrag og utfordringer. Jobbe i team og underbygge en delingskultur internt som kollektivt bidrar til å utvikle hele teamet og organisasjonen til å bli best. Vi ser etter deg som har erfaring med  .NET generelt og ASP.NET MVC spesielt Azure og tilhørende økosystem smidig og testdrevet utvikling kontinuerlig utrulling  forskjellige design-patterns   I tillegg verdsetter vi hvis du kan noe om frontendutvikling med moderne Javascript-rammeverk (Angular / React) utvikling av apps til iOS, Adroid- og Windows Phone-plattformene erfaring med andre skytjenester   maskinlæring og store data åpne data og semantikk Men viktigst er det at du har en egen driv til å lykkes. Lykkes sammen med kollegaer, kunder og samarbeidspartnere. Vi ser etter personer som skjønner hvordan et konsulentselskap skal drives, og som ikke er redd for å si sin mening om hvordan vi kan ble enda bedre. 
25.07.2018 Trondheim
Acando vokser og søker flere dyktige designere til å styrke vårt team for brukeropplevelse i Trondheim Vi skal utvide teamet vårt med faglig sterke designere i Trondheim og er ute etter personer som brenner for degode brukeropplevelsene og kan ta rollen som en eller flere av følgende roller: interaksjonsdesigner, webdesigner, grafisk designer eller tjenestedesigner. Er du brukersentrert og har lyst på en sentral rolle i smidige team som jobber med spennende prosjekter og krevende kunder?  I Acando har vi stor fokus på teamarbeid og du vil jobbe i tett samarbeid med dyktige utviklere, prosjektledere, tekniske arkitekter og forretningssiden/kunden i utformingen av nye løsninger. Du kommer inn i et sterkt fagmiljø, hvor vi forventer at du bidrar med din kompetanse.  Har du..  Høyere utdanning/lang erfaring innenfor design og teknologi? Prosjekterfaring i å jobbe med brukeropplevelse? Erfaring med å jobbe i smidige team? Et ønske om å skape gode brukeropplevelser for våre kunder?  Alltid lyst til å lære noe nytt og utvikle deg?  Lyst til å jobbe tett på utviklere og kunde?   I Acando vil du få..   Jobbe i et av de sterkeste teknologimiljøene i Trondheim  Jobbe i en teknologibedrift med et sterkt designmiljø. Få mange nye kollegaer som jobber i UX avdelingen i Acando og Designbyrået Itch.  En arbeidsgiver som er villig til å  satse  og prøve ut nye ting til en hver tid.  En  trygg arbeidsgiver  med solid fotfeste hos kunder i både privat og offentlig sektor.  En arbeidsgiver med  fleksible og gode ordninger  innen pensjon, forsikring med mere. Ledelse som satser på et  godt sosialt miljø. Det er etablert en egen sosialgruppe som kontinuerlig jobber med å skape et inkluderende sosialt miljø gjennom idrett, lønningspils, turer og  arrangementer, hvorav noe også inkluderer familie og barn.  En arbeidsgiver som legger til rette for at  du utvikler deg faglig, gjennom eksterne seminarer, interne fagdager, og tverrfaglig åpen delingskultur.   Mulighet for  kontinuerlig utvikling  og nye utfordringer hver eneste dag gjennom spennende arbeidsoppgaver og prosjekter.  Jobbe i  team  og underbygge en  delingskultur  internt som kollektivt bidrar til å utvikle hele teamet og organisasjonen til å bli best.  Om Acando  Acando er et brukerfokusert og teknologidrevet konsulentselskap. Teknologi driver forandring, men det er brukerens evne og ønske til å ta teknologien i bruk som skaper verdi. Med teknisk spisskompetanse og inngående innsikt i brukeratferd, skaper vi idéer, løsninger og mobiliserer organisasjoner til forandring.  Bli med da vel!
25.07.2018 Trondheim
Acando ser etter dyktige Java-arkitekter for å hjelpe våre kunder med å realisere sine prosjekter. Som Java-arkitekt vil du spille en sentral rolle i prosjektene våre med å definere arkitekturen og være med på å realisere den. Ønskede kvalifikasjoner: Du bør ha minst 6 års erfaring med systemutvikling innen Java og ha jobbet med arkitektur Bakgrunn fra andre Java-baserte språk er også interessant, deriblant Scala, Groovy eller andre utviklingsspråk Du må være en god lagspiller og ønske å spille både deg selv og andre rundt deg gode Du bør like å gi råd om valg av teknologi basert på kundens forretningsmodell og -strategi Solid erfaring innen backend-, integrasjon-, og/eller frontenduvikling Erfaring med prosessledelse og rådgivning Fullført høyere utdannelse Du bør være komfortabel med å jobbe med flere av de følgende teknologiene/konseptene: JavaEE/SE/ME Java7/Java8 JavaScript/TypeScript React, Redux, Angular, Node Jetty, Apache *.*, JBoss Spring, Hibernate Webservices, REST Groovy, Scala, Clojure Jenkins, CI Git, Bitbucket, git flow Docker, Kubernetes e.l. Amazon, rackspace, heroku Apache Wicket, Tapestry Personlige egenskaper: Sterk interesse for innovativ og utviklende ledelse Selvstendig og strukturert Utadvendt og kundeorientert Evner å ta ansvar og takle mange arbeidsoppgaver, av og til under tidspress Initiativrik og engasjerende Analytisk og forretningsorientert Sterk gjennomføringsevne Løsningsorientert Motiverende og evner til å bygge gode team God forretningsforståelse, gode lederegenskaper og høy arbeidskapasitet Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner Vi tilbyr:  En spennende rolle i et av Norges ledende konsulentselskap Store utviklingsmuligheter og flere karriereveier Et av Norges største fagmiljøer innen Java med fokus på kunnskapsdeling Stor "takhøyde" og sosialt miljø Spennende utfordringer i prosjekter for ambisiøse kunder Miljø som stimulerer til faglig og personlig utvikling IIOT-lab med tekniske leketøy for morgendagens prosjekter Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid Gode forsikringsordninger
25.07.2018 Oslo
Tenker du på Node og JavaScript når du hører ordet fullstack? Har du akkurat laget en handlelapp-app med Firebase og React-Native, for bare deg og samboeren din? Mekker du boilerplate for en progressive-web-app på en halvtime - mens du ergrer deg over at Babel er bumpa siden du startet – to ganger! Da er Acando stedet for deg! Vi kan friste med:  Et firma i sterk vekst med en klar strategi om å være 1 av de 3 beste innenfor våre satsningsområder Dyktige kollegaer som du kan vokse sammen med Et aktivt faglig og sosialt miljø (fagkvelder, hackweekend’s, idrettslag, med mer) Høyt fokus på kompetansebygging Stor kunde- og prosjektportefølje Vi trenger deg som:  Vil jobbe med design og utvikling av komplekse mobil- og webapplikasjoner Deltar i smidige prosjekter hvor du bidrar i alle ledd, med design, utvikling, test og oppsett av både utviklings- og produksjonsmiljø Kan fungere som rådgiver ovenfor kunden Du har god og dokumentert faglig kompetanse innenfor moderne webutvikling med hovedfokus på JavaScript. Som person er du:  Nysgjerrig og lærevillig Over gjennomsnittet interessert i faget Selvstendig, strukturert og utadvendt Glad i å jobbe sammen med mennesker Faglig dyktig og evner til å sette seg inn i nye problemstillinger raskt God på kommunikasjon  Interessert? Send søknad og fortell kort om hva du aller helst skulle ønske å jobbe med fremover. Legg også ved en CV.
25.07.2018 Oslo
Kan du manøvrere deg gjennom jungelen av buzzwords og har kompetanse på ett eller flere av dem? Data scientist, data mining, maskinlæring, kunstig intelligens, AI, machine intelligence, matematiske modeller, neural network, deep learning, text analytics, NLP? Da er det kanskje deg vi ser etter?! Acando har et av Norges største fagmiljø innen analytics I Acando vil du jobbe tett sammen med erfarne, engasjerte og dyktige kollegaer i et av Norges største Analytics-miljøer. Du vil bli engasjert i spennende og utfordrende prosjekter innen både offentlig og privat sektor. Vi ønsker å benytte din kompetanse og ideer til å videreutvikle våre kunder med mer intelligente og datasentriske løsninger.Hos Acando vil du møte en arbeidsgiver som verdsetter initiativ, samarbeid og engasjement. Vi er opptatt av en inkluderende, kreativ og kunnskapsbasert tilnærming i vår problemløsning. Å sikre de ansattes kompetanseutvikling og trivsel er viktig for vår suksess, og vi har stort fokus på de ansattes fagutvikling og karriere. Vi søker deg som motiveres av komplekse problemstillinger Vi tror at du gjennom arbeid som konsulent eller forsker har opparbeidet deg noen års erfaring. Du ønsker å inngå i et kompetent fagmiljø, der man deler sin kunnskap og utveksler erfaringer. Du har en dyp forståelse for prinsippene bak dataanalyse og er en kreativ problemløser som er i stand til å skape merverdi og gi kundene ny innsikt gjennom intelligente løsninger. Det er viktig å ha et blikk for detaljer, men samtidig evne å se helhet og de store sammenhengene. I tillegg har du et sterkt faglig engasjement, stiller høye krav til egne leveranser og trigges av tøffe utfordringer. Så, vil du være en del av den raske utviklingen som skjer innenfor Advanced Analytics og Big Data? Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale!  Satsninger i AcandoAcando leverer løsninger og tjenester basert på både nye og veletablerte teknologier. Vår ambisjon er å ligge i front på utvalgte, nye teknologier og anvendelsesområder. Dette har resultert faglige satsningsområder innen: Advanced analytics and visualisation Industrialised Internet of Things (IIoT) og automasjon itch - et digitalt design- og innovasjonsbyrå I tillegg har vi domeneorienterte satsninger som retter seg bl.a. mot intelligente transportsystemer (ITS) og smarte byer med smarte bygg, helse og energi.
25.07.2018 Oslo
Vi søker engasjerte senior BI-konsulenter til vårt kontor i Oslo. Acando Norge bygger videre på Analytics og BI-satsningen, og søker dyktige konsulenter. Vil du være «gründer» innenfor et innovativt fagområde i et solid selskap med sterk vekst? Digitalisering er den 4. industrielle revolusjon. Digitalisering bygger på informasjon og innsikt. Vår ambisjon er å levere framtidens analyseløsninger. Sammen omgjør vi data til innsikt og handling, og benytter Digitale Assistenter. Stikkord er maskinlæring (ML), Robotics Process Automation (RPA), CRM, IoT, Service Design og samhandling. Med oss på veien tar vi med Acando Groups internasjonale erfaring og referanser fra 200+ Analytics-konsulenter, inkludert egne software-akseleratorer og metodikk for raskt å bringe forretningsverdi. Vi har bygget et tungt seniorteam bestående av rådgivere og tekniske konsulenter (arkitekter og utviklere) som realiserer fremtidens Insight-løsninger. Vil du bli del av teamet vårt? Arbeidsoppgaver Delta i spennende prosjekter med fokus på rådgivning, analyse, design, utvikling og kvalitetssikring av: Analytics og Business Intelligence-løsninger, primært på Microsoft-plattformen Sette seg inn i kundens utfordringer og levere innovative tekniske løsninger som gir kunden økt forretningsverdi Sikre en helhetlig brukeropplevelse på tvers av brukerflater Jobbe i agile team med kunder og kollegaer for å tilrettelegge for innovasjon Hva kan vi friste med? En spennende jobb i et solid firma og en enhet i rask vekst Spennende kundeportefølje og attraktive karrieremuligheter Et godt og sterkt fagmiljø med fokus på deling Stor takhøyde og aktivt sosialt miljø Fokus på å bygge et sterkt kollektiv Flotte lokaler midt i sentrum Profilen vi ønsker at du har Høyere teknisk/økonomisk utdannelse Erfaring som Analytics/BI-konsulent (min 3-5 år) med dokumenterte resultater Praktisk erfaring med Microsoft-plattformen (Azure, Cortana Intelligence Suite, Power BI, SQL Server; SSIS/SSAS/SSRS) Hvem er du? Du har stor interesse for faget og et ønske om å stadig videreutvikle din kompetanse Ønsker å jobbe med Big Data, IoT, ERP og CRM Du ønsker å dele din kunnskap både internt og eksternt Du er nysgjerrig og lærevillig, og blir giret av utfordringer Du er selvstendig og strukturert, med gode kommunikasjonsevner Du er en lagspiller som liker å jobbe med kunder og er opptatt av å se resultater
25.07.2018 Oslo
Acando Norge bygger videre på Dynamics 365-satsningen, og søker dyktige konsulenter. Vil du være «gründer» innenfor et innovativt fagområde i et solid selskap med sterk vekst? Vårt mål er å gjøre kundene bedre i stand til å håndtere kundeinteraksjon, øke salget og dermed lønnsomhet samt bygge kundelojalitet. Med hjelp av marketing automation, datadrevet kundeinnsikt, IoT og CRM, sørger vi for relevante og engasjerende dialoger gjennom den digitale kundereisen. Med vårt konsept for digital service åpner vi samtidig for å vri forretningsmodellen fra produkt og enkeltsalg, over til tjenester og abonnement. Stikkord er automatisering av prosesser (RPA), Analytics, IoT, maskinlæring (ML) og samhandling. Vi har implementert store CRM, Marketing Automation og Connected Field Service-systemer hos ledende selskaper. Med oss på veien tar vi med Acando Groups internasjonale erfaring og referanser fra 200+ Analytics-konsulenter, inkludert egne software-akseleratorer og metodikk for raskt å bringe forretningsverdi. Vi utvider nå vårt kjerneteam bestående av rådgivere og tekniske konsulenter (arkitekter og utviklere) for å realisere fremtidens CRM-løsninger. Vil du bli del av teamet vårt? Arbeidsoppgaver Delta i spennende prosjekter med fokus på rådgivning, analyse, design, utvikling og kvalitetssikring av: CRM-løsninger, primært på Microsoft-plattformen Sette seg inn i kundens utfordringer og levere innovative tekniske løsninger som gir kunden økt forretningsverdi Sikre en helhetlig brukeropplevelse på tvers av plattform og kanaler Jobbe i agile team med kunder og kollegaer for å tilrettelegge for innovasjon Hva kan vi friste med? En spennende jobb i et solid firma og en enhet i rask vekst Spennende kundeportefølje og attraktive karrieremuligheter Et godt og sterkt fagmiljø med fokus på deling Stor takhøyde og aktivt sosialt miljø Fokus på å bygge et sterkt kollektiv Flotte lokaler midt i sentrum Profilen vi ønsker at du har Høyere teknisk/økonomisk utdannelse Erfaring som CRM-konsulent (min 3-5 år) med dokumenterte resultater Praktisk erfaring med CRM, helst på Dynamics 365-plattformen Gjerne kombinert CRM med fagområder som Analytics/BI, maskinlæring (ML), IoT, RPA og samhandling Hvem er du? Du har stor interesse for faget og et ønske om å stadig videreutvikle din kompetanse Du ønsker å dele din kunnskap både internt og eksternt Brenner for digital endringsledelse for å gi organisasjoner og enkeltbrukere en bedre arbeidsdag Du er nysgjerrig og lærevillig, og blir giret av utfordringer Du er selvstendig og strukturert, med gode kommunikasjonsevner Du er en lagspiller som liker å jobbe med kunder og er opptatt av å se resultater
25.07.2018 Oslo

Kickstart din karriere med Acandos talentprogram! Trainee

Acando brenner for å utvikle talent! Vår visjon er å utvikle markedets beste IT- og Management-konsulenter. I løpet av vårt treårige talentprogram, videreutdanner og trener vi våre young professionals kontinuerlig i konsulent- og prosjektarbeid, samt generell forretningsvirksomhet. For deg som starter hos oss venter en variert arbeidsdag, en bratt læringskurve og spennende utfordringer. Nova Business eller Nova Tech I talentprogrammet vil du ved oppstart gå i en av to retninger: Nova Business eller Nova Tech.Nova Business er for deg som brenner for innovasjon, brukeropplevelse og digital transformasjon, og som ønsker å endre verden ved bruk av teknologi. Det er den lidenskap og drivkraft vi er på utkikk etter i Nova Business!Nova Tech er for deg som elsker å løse krevende utfordringer ved hjelp av programmering. Det er den lidenskap og drivkraft vi er på utkikk etter i Nova Tech!Ved begge retningene vil du få noen av Norges absolutt beste talenter som kolleger. Hos oss utvikles du både faglig og personlig sammen med en gjeng herlige mennesker. Vi tror på samhold og fellesskap i et åpent miljø hvor ingen utfordring er for stor og ingen ide er for liten. Slik leverer vi vellykkede prosjekter i felleskap. Slik akselererer vi utvikling og talent best i Acando. Gode karrieremuligheter i Acando For å fremme den enkeltes utvikling, tilbyr programmet både interne og eksterne kurs og opplæringsløp. Alle i programmet vil samtidig delta i ulike kundeprosjekt. Sammensetningen av prosjekterfaring og opplæring er unikt for Acandos talentprogram, og gjør at du kan benytte dine nyervervede kunnskaper i praksis etter hvert kurs. Dette er en trygg tilnærming til arbeidslivet for en nyutdannet.I løpet av tre år bygger du kompetanse på ulike verktøy, metoder, teknologier, utviklingsmetodikker, prosjektledelse, samt forretningsvirksomhet. Du vil opparbeide deg erfaring underveis som gir muligheter i forskjellige retninger; enten du ønsker å jobbe med utvikling og teknologi, eller på et mer strategisk og forretningsmessig plan. Etter endt program vil du ha anskaffet deg bred kompetanse, relevant prosjekterfaring, ett uvurderlig nettverk og mange gode karrieremuligheter i Acando. Mentor, fadder og veileder Ved oppstart tildeles du en mentor som støtter og coacher deg gjennom programmet. Sammen med din mentor kan du fremme idéer og diskutere spørsmål som dukker opp underveis, i tillegg til at du vil få verdifulle råd.Du vil også få støtte fra en fadder som har gjennomført talentprogrammet tidligere, samt ha en veileder i hvert kundeoppdrag. På denne måten sikrer vi din individuelle og yrkesmessige utvikling, og du kan føle deg trygg i det daglige arbeidet. Mangfold og engasjerte kolleger I programmet møter du ambisiøse, dyktige og engasjerte konsulenter med ulik bakgrunn og utdannelse. Utveksling av kompetanse og erfaringer på tvers av fag vil stå i fokus, noe som fremmer at man vokser som individ og konsulent. Mangfoldet avspeiler seg også i de ulike prosjektene du kommer til å bli involvert i, de varierte arbeidsoppgavene og ikke minst alle de ulike bransjene Acando samarbeider med. Les mer på www.acando.no/talent
Antall traineer
10
Sted
Oslo
Les mer

Rekrutteringskalender

 • JUL 21
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUL 25
  2018
  15 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Acando Norge søker morgendagens konsulentstjerner til talentprogram!
Acando hadde i oktober 2016 demonstrasjon av en selvkjørende minibuss på Fornebu sammen med Flytoget, Ruter, Telenor og NHO Transport. Vi ønsker å kunne tilby selvkjørende busser som en del av fremtidens sømløse kollektivtilbud.
Når man er student kan man ha mange spørsmål om fremtiden. Hva skal man bli og hva passer for meg? Her får du en kort innføring i hvordan den første tiden i Acandos talentprogram opplevdes for en av våre konsulenter.

Adresse

Tordenskioldsgate 8-10
0160 Oslo