Personalia: 

Navn:
Simon Isaksen

Stilling:
Traineekonsulent

Første møte med Acando:
Stand på ITdagene på NTNU

Drømmer om:
Å bygge noe nytt og betydningsfullt


Simon er en ivrig, allsidig, kreativ og sosial person som byr på seg selv. Gjennom målrettet jobbing sørger han for å levere gode resultater på tid. Han er spesielt flink til å se helheten av problemene han løser, og identifiserer raskt hva som er de viktigste aspektene å fokusere på.

Han har erfaring innen strategiutvikling, endringsledelse, markedsanalyse, brukeranalyse og prosessforbedring. På prosjekter har han hatt flere ulike roller, der i blant som leder, researcher og analyst.

Simon startet i Acandos traineeprogram 1. august 2016 og ser frem til å følge traineeprogrammet i de neste tre årene. Han valgte å starte i Acando da han fikk et veldig godt inntrykk av rekrutteringsprosessen og personene han møtte der. Traineeprogrammet virket omfattende og profesjonelt, og satsningsområdene til Management Consulting virket veldig tiltalende.

«Traineeprogrammet vil gi meg den kompetansen og tryggheten jeg trenger for å utvikle meg til å bli en av markedets fremste konsulenter. Vi får en meget tett oppfølging og har en enormt bratt læringskurve. Vi er godt i gang med prosjektarbeid og kurs, og jeg opplever at alt ligger til rette for at jeg kan utvikle meg og prestere på et høyt nivå».

"Det er utrolig inspirerende å arbeide sammen med kollegaer som virkelig ønsker at du skal lykkes."

Simon forteller at det er til tider veldig mye arbeid, men at man får igjen for det. Man får mye erfaring i lederskap og hvordan man jobber effektiv i team. «Acandos traineeprogram er en enormt bra mulighet. Man får oppleve veldig mye nytt og spennende og man får jobbe på tvers av Acandos ulike forretningsområder».

På sikt ønsker Simon å være med å bygge noe nytt og betydningsfullt. «En gang i fremtiden ønsker jeg å lede den mest suksessfulle divisjonen i Acando!»

Simon Isaksen