Navn:
Wilhelm Holmen

Stilling:
Traineekonsulent

Første møte med Acando:
Gjennom karrierenettverket Nova 100

Drømmer om:
Å forandre verden


Wilhelm er en positiv og ambisiøs person som jobber for å få frem det beste i alle rundt seg. Han er kunnskapstørst og kaster seg over enhver mulighet til læring, samtidig som han er ydmyk og har godt humør. Ved siden av studiene har han hatt mange ulike undervisnings- og outreach-jobber ved UiO og Osloskolen.

Wilhelm startet i Acandos traineeprogram 1. august 2016 og ble kjent med Acando gjennom et event arrangert av Nova 100. Wilhelm forteller at ansettelsesprosessen i Acando var veldig profesjonell:

«Jeg var i flere rekrutteringsprosesser samtidig, men den svært omfattende screeningprosessen til Acando gjorde at jeg valgte å gå dit. Acandos traineeprogram tilbyr en langsiktig satsning på meg som konsulent og har en visjon om å utvikle meg til å bli markedets beste konsulent. Jeg liker utfordringer og søker alltid den veien som gir meg størst og raskest mulig utvikling. Jeg vil at arbeidet mitt skal bidra til å skape verdi, og Acando har mål om å få traineer tidlig ut på kundeprosjekt».

«Fordeler med Acandos traineeprogram er at man blir satset på. Acando bruker mye ressurser og dyktige ansatte på å utvikle deg til å bli best. Som trainee utdannes og kurses man i mange ulike retninger av konsulentbransjen, og man får muligheten til å prøve seg innen mange forretningsområder. Man lærer utrolig mye mer utover akkurat det en kunde krever av deg når man er del av traineeprogrammet», sier Wilhelm.

«Man bygger helt unike bånd til resten av traineene på tvers av Norge og Sverige. Man får et stort nettverk innad i konsernet som vil være med deg for resten av livet».

Den første måneden var Wilhelm i Sverige og jobbet intenst med kurs, lederskap og team. «Vi har hatt diverse kurs i prosjektmetodikk og verktøy, men det som har gjort størst inntrykk på meg er alt vi har gjort for å utvikle oss i team, som ledere og som medmennesker. Dette har overgått alle mine forventninger».

Wilhelms første prosjekt var hos NRK der han undersøkte hvordan NRK kunne bruke stemmegjenkjenning til å gjøre databasen søkbar. «Det var kjempekult å se hvordan det er å jobbe for en ekte kunde med å skape verdi». Nå bistår Wilhelm Acando i en tilbudsprosess for å selge et oppdrag som skal vare i mange år og har allerede fått svært god nytte av det han har lært i kurs.

Wilhelm ønsker å jobbe med løsninger for fremtidens digitale samfunn. Han er spesielt opptatt av energi, big data, transport og utdanning. Traineeprogrammet trener ledere, og er en god start inn i fremtidige lederroller. «Jeg vil jobbe tett mot kunder og gjerne i en lederrolle i fremtiden», sier Wilhelm

«Jeg vil absolutt anbefale Acandos traineeprogram videre. Jeg tror man må være ambisiøs, ærlig, modig, positiv og jordnær og ikke minst villig til å lære, for å passe inn i traineeprogrammet. Foreløpig har jeg kun opplevd litt over to måneder hos Acando, men det har vært de mest givende månedene i mitt liv».

Wilhelm Holmen