Hva er grunnen til at du i dag jobber som konsulent?

Gjennom konsulentyrket får man en unik mulighet til å få innsikt i mange ulike bransjer og selskaper. Dette, kombinert med lederansvar og tilhørende oppgaver, gir en bratt læringskurve og ingen dager er like.

Hva er det som motiverer deg til å gå på jobb hver dag?

Jeg blir motivert av mine dyktige og hyggelige kollegaer som deler sin kunnskap. Spennende arbeidsoppgaver og vissheten om at vi hver dag kan hjelpe våre kunder til å komme seg et steg nærmere sine mål, gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb!

Hva er det beste med å jobbe i Acando?

Acando er et relativt stort selskap, men med et utpreget gründerpreg. Det er en fantastisk driv hos oss og evne til å "tenke litt utenfor boksen." Vi er i ferd med å bygge et komplett tjenestetilbud knyttet til digitalisering – fra analyse og strategi, gjennom utvikling og til design og implementering.

Kan du fortelle om ett av prosjektene du har hatt hos Acando?

Jeg sitter nå med ansvaret for et stort prosjekt i Santander Nordics. Vi hjelper Santander med å kartlegge kritiske forretningsprosesser og legger strategi og handlingsplaner for hvordan de skal opprettholde aktivitet og levere kritiske tjenester til kundene dersom de blir utsatt for uønskede hendelser som dataangrep, brann, terroristangrep osv. I tillegg skal jeg fortsette arbeidet med forretningsutvikling og bygge opp DST ytterligere.

Hva gjør du når du ikke er på jobb?

Når jeg ikke er på jobb er jeg sammen med datteren min, Bettina på 6 år. Jeg liker å trene, for det meste løping, men også langrenn/rulleski, sykling og styrke. Når muligheten byr seg nyter jeg gjerne god mat og vin i selskap med gode venner og familie.