Vi deler våre erfaringer og tilbyr hjelp i et inkluderende miljø der hver person er viktig, men godt teamarbeid er enda viktigere. 

Med 1900 konsulenter i fem land blir du medlem av en dynamisk gruppe. Acando har mange spesialister innen ulike fagfelt som ønsker å oppnå det samme, men som ikke er redde for å tenke annerledes. Vi vet at vi hele tiden må utfordre oss selv og de rundt oss – ikke bare det vi gjør, men også hvordan vi gjør det.

Karriereutvikling

Acando brenner for å utvikle talent og vår misjon er å utvikle markedets beste IT- og Management konsulenter!

Acando leverer mange innovative og spennende prosjekter, hvor det forventes at vi benytter ny teknologi og har fagkompetanse innen komplekse områder. Vi er derfor avhengig av at våre ansatte til enhver tid besitter den kunnskapen som trengs for at vi skal kunne levere verdi til våre kunder. Vi ønsker at Acando skal lykkes, og vi ønsker at du som ansatt hos oss skal lykkes.

I Acando er vi derfor svært opptatt av talent- og karriereutvikling. Vi investerer mye tid og kost i å utvikle våre ansatte, vi har egne kompetansebudsjett, vårt eget Academy hvor ansatte kurses gjennom opplevelsesbasert trening, og vårt eget 3-årige talentprogram for nyutdannede.

Som ansatt hos oss vil du oppleve å bli satset på! Kunnskap er ferskvare, og må hele tiden fornyes. Men er du lærevillig og nysgjerrig, så tilrettelegger vi for at du skal kunne ta ut ditt potensiale, og videreutvikle deg både på personlig nivå og innen ditt fagområde. Dette er hva vi kaller talentutvikling@Acando.

LES OGSÅ: Ledigheten fortsetter å falle i november

Acando Academy

Acando Academy er et internt kompetansesenter for alle ansatte i selskapet. Acando Academy bidrar til at alle ansatte har nødvendig kompetanse for å arbeide smart og effektivt, og overgår kundens forventninger både når det kommer til teknisk kompetanse og konsulentegenskaper.

Kurstilbudet i Academy tilpasses kontinuerlig nye trender, ny teknologi og kundekrav, for å sikre høy kvalitet på leveranser. Her skal den ansatte finne det meste av kurs og sertifiseringer, og ansatte skal være garantert siste faglige oppdatering.

Sosiale aktiviteter og bedriftsidrettslag

Å dele nye opplevelser sammen – det styrker oss som selskap og som mennesker. I Acando har vi et sprudlende sosialt miljø med en rekke sosiale og sosialfaglige aktiviteter.

Gjennom året finner du arrangement som fagkvelder og konferanser, hackathon, skiweekend, brettspillkvelder, ølbrygging, årsfester, sommerfester og mye mer! Her er det muligheter til å strekke seg så langt man klarer, men samtidig ha fritid og overskudd til familie og venner.

Bedriftsidrettslaget BUSS

I Acando har vi et etablert bedriftsidrettslag med fokus på både sosiale aktiviteter og konkurranse. Vi har mange ulike aktiviteter som omfavner det meste. Her kan nevnes spinning, styrketrening, golf, cageball, sykling, yoga, seiling, ski- og løpekurs og mye mer. Vi liker oss på tur og hvert år er vi på fjellet, både om sommeren og vinteren. Vi stiller med eget lag på Grenserittet, Enern på Oppdal og Holmenkollstafetten.

Og vi har selvfølgelig et navn som inkluderer de fleste av oss. BUSS - "Bedrift Uten Så mange Supertrente". - Men, veldig ivrige!

Klikk her for å søke blant tusenvis av ledige stillinger