Hva er grunnen til at du i dag jobber som arkitekt?

Først og fremst er det for å kunne kombinere en dyp forståelse og kunnskap om teknologi med et ønske om å bidra til at teknologien løser faktiske behov og utfordringer i virksomheten.

Jeg jobber veldig mye med informasjonssikkerhet som betyr at jeg analyserer potensielle trusler og hvilken risiko dette innebærer, definerer prinsipper for hvordan implementere løsninger på en sikker måte, spesifiserer valg av og krav til sikkerhetsmekanismer og bistår i evaluering og valg av løsninger.

Som arkitekt er det veldig sjelden jeg faktisk programmerer, konfigurerer eller installerer programvare, så jeg er et stykke unna de tekniske detaljene, men desto nærmere på virksomhetens behov, mål og strategiske valg.

Hva er det som motiverer deg til å gå på jobb hver dag?

Jeg vil si det er ønsket om å utrette noe. Hvis en organisasjon eller en ansatt blir mer effektiv, leverer bedre kvalitet eller trives bedre på grunn av teknologi jeg har vært med å implementere, synes jeg at jeg har lykkes. Faglig føler jeg at jeg har mye å lære fra mine kolleger i Acando, men også at jeg har mye å bidra med.

Hva er det beste med å jobbe i Acando?

Jeg synes det er skikkelig morsomt å jobbe i Acando, og det er veldig mye jeg har lyst til å nevne. For eksempel:

- Faglig fokus internt: hvilke retninger vi velger strategisk, hvordan vi rekrutterer, hvordan vi bygger faglig miljø og bredden i teknologi vi jobber med, for eksempel IIOT (Industrial Internett of Things), Smart City og maskinlæring.

- Utenomfaglige aktiviteter: Vår støtte til pride-paraden! Jeg satt de faglige punktene øverst fordi det virket mest saklig, men utgangspunktet for hele denne meldingen var at vi støttet pride og måten dette ble lagt frem det på sommerfesten. Viktig og riktig!

- Utenomfaglige aktiviteter og sosialt miljø: Bedriftsidrettslaget Uten Så mange Supertrente (BUSS) er veldig aktivt og arrangerer et bredt spekter av aktiviteter, fra golf, via cageball til alpin og klatring. Men også andre ting som rammen rundt konsulentdager og en generell «lekenhet» i hvordan vi forholder oss til hverandre.

Klikk her for å søke blant tusenvis av ledige stillinger