<  
>  

Accenture

Management consulting, Konsulenttjenester: IT

Accenture er et av verdens ledende konsulentselskaper, og vi leverer tjenester innenfor rådgiving, teknologi og outsourcing. Prosjektene våre har en stor betydning for det norske samfunnet, og når fremtidens teknologiske infrastruktur skapes.

Vårt «produkt» er vår kunnskap. Våre konsulenter er dyktige, ambisiøse og faglig motiverte. I en stor internasjonal bedrift har vi tilgang til spisskompetanse fra hele verden, og de fleste hos oss får muligheten til å reise utenlands, for lengre eller kortere perioder. I Accenture har vi et arbeidsmiljø hvor vi inspirerer hverandre til å nå langt.

Besøk oss på www.accenture.no/student for å lese mer om våre karrieremuligheter.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Accenture

Den digitale revolusjonen forandrer alt og den er overalt -- den forandrer hvordan vi jobber og samhandler. Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som har en unik bredde og dybde av konsulenttjenester. Vi leverer tjenester innen digitalisering, strategi, rådgivning, teknologi og outsourcing. Med over 450 000 ansatte og 5000 kunder i 40 bransjer i mer enn 120 land er vi en av verdens fremste rådgivere innenfor teknologi. Vi har unik innsikt i hvordan ny teknologi kan brukes for å løse dagens og fremtidens utfordringer.Til vårt profesjonelle team av Lederassistenter søker vi nå en Lederassistent / EA for å støtte flere av våre Managing Directors. Vi søker deg som brenner for administrative oppgaver, enten du er relativt ny i arbeidslivet eller søker nye utfordringer og utvikling innen bedriftssektoren. Du vil jobbe tett med lederne i et fremtidsrettet firma med høyt tempo og mye engasjement. Hovedoppgaven går ut på å tilrettelegge for flyt i ledernes arbeidshverdag og fungere som et bindeledd mellom ledelsen, deres organisasjon, diverse avdelinger, og kunder.Arbeidsoppgaver inkluderer, men begrenser seg ikke til:Arrangere og koordinere møteaktivitetDelta på ledermøter, agenda / aksjonspunkter, oppfølgingKalenderstyringFøre timer og utleggBestille cateringReisebestillingerLage presentasjoner og ulike rapporter, print oppgaverBygge gode relasjoner til andre avdelinger/ledere innad i bedriftenHolde deg oppdatert om hva som skjer internt i bedriften, samt eksternt i markedetDet vi ser etter:Et ekte engasjement for kunde service, og en positiv og løsningsorientert holdningMeget gode kunnskaper innen MS Office pakken, oppriktig interesse for teknologi og er komfortabel med digitale løsningerFokus på detaljer og god på <>Strukturert og selvsikker, med teft for å planlegge og jobbe proaktivtMeget gode kommunikasjonsegenskaper, engelsk og norskEr nysgjerrig og sulten på å læreEvne til å håndtere stress og et arbeidsmiljø med høyt tempoVi kan tilby:En variert stilling i et globalt kompetansemiljøHyggelig og profesjonelt arbeidsmiljøFine og moderne lokaler med sentral beliggenhet på FornebuTilgang til treningsromFlott kantineGode pensjons- og forsikringsavtalerArbeidstid er 08:00 -- 16:00Høres dette spennende ut? Send oss en søknad med din CV og inkluder relevante attester og vitnemål. Det er ønskelig med oppstart så snart som mulig. Adresse: Rolfsbuktveien 2,1326 Lysaker
05.02.2020 Bærum

Traineeprogram

Graduates

Få en knallstart på din karriere!  Som graduate hos oss kastes du rett inn i konsulentlivet. Det er en bratt læringskurve som fortsetter der studiene slapp; men med full støtte av kollegaer og ledere vil du raskt utvikle deg og din kompetanse til å bli en av våre eksperter. Du vil være på team med andre graduates og erfarne konsulenter og jobbe på ulike prosjekter med mange spennende problemstillinger. Uansett hvilket område du jobber innen vil du utfordre deg selv og utvide horisonten hver eneste dag.  Management consulting jobber med mange ulike problemstillinger. Vi utvikler innovative løsninger, gir råd og analyserer hvordan ulike organisasjoner i forskjellige bransjer kan øke sin prestasjonsevne. Dette kan være alt fra hvordan bedrifter organiserer sine interne og eksterne prosesser, til å identifisere forretningsmuligheter og utvikle nye strategier. Vi gjennomfører også endel undersøkelser, som for eksempel hvordan eksisterende bransjer kan endres av nye aktører og teknologi, eller hvordan solkraft kan utnyttes i Norge.  Technology consulting bygger broer mellom forretning og teknologi. Det er et stort og sammenhengende område, der forretningsfolk og teknologer med ulike kompetanse går sammen for å lage nye løsninger. Vi leverer skalerbare ende-til-ende-løsninger og dekker et bredt spekter kunnskap fra ledelse og analyse, til UX-design, informasjonssikkerhet og programmering. Med konsulenter i alle stadier av prosessen, fra strategi og rådgivning, til programvareutvikling og infrastruktur, jobber vi ofte på langsiktige og komplekse prosjekter.  Technology graduates jobber med de mest avanserte teknologiene på markedet, utvikler nye løsninger og er med på noen av de største og mest spennende IT-prosjektene i Norge. Måten vi bruker og utvikler teknologi på er en av våre styrker. Vår ekspertise, engasjement og forståelse av teknologiske muligheter brukes blant annet til å oppgradere utdatert programvare, implementere teknologi i eksisterende systemer og utvikle nye og innovative løsninger.  Vil du være med på reisen med oss? 
Antall traineer
30 (eller flere)
Sted
Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Bærum

Internship

Summer Internship

  Et Summer Internship hos oss kick-starter din karriere og gir deg muligheten til å få unik arbeidserfaring før du er ferdig med studiene. Du vil jobbe i et innovativt miljø, lære mye nytt og få innsikt i livet som konsulent. Du jobber i et team med andre interns og er med på å starte opp og levere et ferig prosjekt for en av våre kunder. I tillegg vil du alltid har veiledere tilgjengelig som hjelper deg hele veien. Arbeidsoppgavene er avhengige av prosjektene og din kompetanse, men kan være alt fra å teste nye softwareløsninger, utvikle en ny app, analysere data og bidra med innsikt i ulike prosjekter, til prosessanalyser, lage forretningsplaner og nye strategier.  Selv om du bruker sommeren på å jobbe, betyr ikke dette at du ikke skal ha det gøy og nyte sommermånedene når de først er her. Vi arrangerer flere sosiale aktiviteter i løpet av sommeren. Tidligere år har vi hatt kick-off-middag ved start, grilling og volleyball etter jobb, vært på Megazone og RIB og båttur i Oslofjorden. Dette varierer noe fra år til år, men det viktigste er at du har det gøy mens du jobber og er intern hos oss.  Er du med på reisen? 
Antall interns
20 (flere)
Sted
Oslo
Bildegalleri

Adresse

Rolfsbuktveien 2, 1364 Fornebu