<  
>  

Jus-trainee (Internship)

Vi i CLP er svært opptatt av traineeordningen vår. Gjennom ordningen blir vi kjent med mange dyktige studenter som vi ellers ikke hadde kommet i kontakt med.
Stillingstype
Antall interns
1
Sted
Utdanningsnivå
Mastergrad eller høyere
Fagområde
Jus
Om internshipet

Vi i CLP er svært opptatt av traineeordningen vår. Gjennom ordningen blir vi kjent med mange dyktige studenter som vi ellers ikke hadde kommet i kontakt med. Vår erfaring er også at traineer kan være en viktig ressurs for oss i mange saker.

Vi tar derfor inn et relativt mange traineer hvert år, sett i forhold til firmaets størrelse.

Vi forsøker å gi våre traineer arbeidsoppgaver som ligner arbeidsoppgavene til en advokat eller en advokatfullmektig. Typiske arbeidsoppgaver for en trainee vil være å skrive utkast til brev og prosessdokumenter, å utrede juridiske spørsmål, samt å forberede rettssaker.

Mange av våre traineer får bli med i klientmøter, og vår ambisjon er at alle traineer skal få følge en hovedforhandling eller et annet større prosjekt i løpet av oppholdet sitt.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Advokatfirmaet CLP
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Les mer om muligheter hos Advokatfirmaet CLP
logo
Trainees
Vi i CLP er svært opptatt av traineeordningen vår. Gjennom ordningen blir vi kjent med mange dyktige studenter som vi ellers ikke hadde kommet i kontakt med. Vår erfaring er også at traineer kan være en viktig ressurs for oss i mange saker. Vi tar derfor inn et relativt mange traineer hvert år, sett i forhold til firmaets størrelse. Vi forsøker å gi våre traineer arbeidsoppgaver som ligner arbeidsoppgavene til en advokat eller en advokatfullmektig. Typiske arbeidsoppgaver for en trainee vil være å skrive utkast til brev og prosessdokumenter, å utrede juridiske spørsmål, samt å forberede rettssaker. Mange av våre traineer får bli med i klientmøter, og vår ambisjon er at alle traineer skal få følge en hovedforhandling eller et annet større prosjekt i løpet av oppholdet sitt.  
Om Advokatfirmaet CLP

Advokatfirmaet CLP ble etablert i 2007 av fem advokater fra ledende norske advokatmiljøer. Bak lå en visjon om å gjøre ting litt annerledes og litt bedre.

 

Nå er vi et mellomstort advokatfirma, men vi har beholdt engasjementet, og vi går fremdeles på jobb hver dag med den samme målsettingen: Vi skal gjøre en best mulig jobb for våre klienter i hver enkelt sak. Alle spørsmål skal være stilt og alle steiner skal være snudd.

 

Vårt team av advokater består av ulike personligheter med erfaring fra ulike bransjer og ulike rettsområder. Flere av våre advokater har erfaring fra annet arbeid enn advokatvirksomhet, og flere har høyere økonomisk utdannelse. Vi er overbevist om at dette gjør oss bedre rustet til å rådgi våre klienter i en stadig mer kompleks hverdag, både rettslig og forretningsmessig.

 

Siden etableringen har vi vokst mer enn markedet. CLP er høyt rangert i flere internasjonale kåringer, og vi har en rekke ledende norske og internasjonale selskaper på vår klientliste. Slik vil vi at det skal fortsette