<  
>  

Jus-trainee / Internship

Som trainee i Grette får du et innblikk i advokatens hverdag
Stillingstype
Antall interns
30 (25-30 per år)
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Fagområde
Jus
Om internship

Grettes løpende traineeordning engasjerer til enhver tid 2-4 traineer. Vi har som målsetting for traineeordningen å gi våre traineer en bredest mulig innsikt i rollen som forretningsadvokat. Våre traineer vil derfor få muligheten til å jobbe innen ulike fagfelt med varierte og spennende oppgaver. Som trainee vil du dermed ikke knyttes direkte til en av våre fagavdelinger, men vi forsøker å tilpasse våre traineers oppgaver til deres interesser så langt det lar seg gjøre. Som trainee vil du få en fadder som gir tett oppfølging under hele oppholdet.

Grettes traineeordning:

  • Vår viktigste rekrutteringskanal
  • Som trainee får du en smakebit på advokatenes hverdag, og får jobbe innen ulike fagfelt med varierte og spennende oppgaver
  • Du blir en naturlig del av vårt daglige miljø
  • 1/3 av våre advokater er rekruttert gjennom traineeordningen
  • Traineeordningen er for viderekommende studenter og går over en periode på 4-6 uker

Vi er representert under arbeidslivsdagene ved Det juridiske fakultet i Oslo, Bergen og Tromsø og gjennomfører i denne forbindelse intervjurunder. Vi mottar imidlertid søknader hele året. Det anbefales at du søker i god til før den aktuelle perioden du ønsker. Søknader sendes til trainee@grette.no og behandles fortløpende.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Advokatfirmaet Grette
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Markedsassistent
Om Advokatfirmaet Grette

Grette er et forretningsadvokatfirma med ca. 80 advokater med spisskompetanse innen alle de sentrale forretningsjuridiske områdene. Grette vektlegger personlig service og et tett og tillitsfullt samarbeid uten formelle barrierer. Grette holder til i flotte lokaler på Filipstad Brygge i Oslo.