<  
>  

Jobbmuligheter som Internship / praksisplass: Jus

Advokatfirmaet Grette
Jobbmuligheter som Internship / praksisplass: Jus
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Internship / praksisplass: Jus. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos Advokatfirmaet Grette.
Relaterte stillingsannonser - Internship / praksisplass: Jus
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Advokatfirmaet Grette
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Les mer om muligheter hos Advokatfirmaet Grette
logo
Jus-trainee / Internship
Grettes løpende traineeordning engasjerer til enhver tid 2-4 traineer. Vi har som målsetting for traineeordningen å gi våre traineer en bredest mulig innsikt i rollen som forretningsadvokat. Våre traineer vil derfor få muligheten til å jobbe innen ulike fagfelt med varierte og spennende oppgaver. Som trainee vil du dermed ikke knyttes direkte til en av våre fagavdelinger, men vi forsøker å tilpasse våre traineers oppgaver til deres interesser så langt det lar seg gjøre. Som trainee vil du få en fadder som gir tett oppfølging under hele oppholdet. Grettes traineeordning: Vår viktigste rekrutteringskanal Som trainee får du en smakebit på advokatenes hverdag, og får jobbe innen ulike fagfelt med varierte og spennende oppgaver Du blir en naturlig del av vårt daglige miljø 1/3 av våre advokater er rekruttert gjennom traineeordningen Traineeordningen er for viderekommende studenter og går over en periode på 4-6 uker Vi er representert under arbeidslivsdagene ved Det juridiske fakultet i Oslo, Bergen og Tromsø og gjennomfører i denne forbindelse intervjurunder. Vi mottar imidlertid søknader hele året. Det anbefales at du søker i god til før den aktuelle perioden du ønsker. Søknader sendes til trainee@grette.no og behandles fortløpende.
Om Advokatfirmaet Grette

Grette er et forretningsadvokatfirma med ca. 80 advokater med spisskompetanse innen alle de sentrale forretningsjuridiske områdene. Grette vektlegger personlig service og et tett og tillitsfullt samarbeid uten formelle barrierer. Grette holder til i flotte lokaler på Filipstad Brygge i Oslo.