<  
>  

Trainee / Internship

Formålet med traineeoppholdet er at du som student skal få prøve hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig hos oss.
Stillingstype
Antall interns
2
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Mastergrad eller høyere
Erfaringsnivå
0-1 år arbeidserfaring
Fagområde
Jus
Om internship

For Haavind er traineene en ressurs i det daglige arbeidet, samtidig som de bidrar til at vi holder kontakt med studentmiljøet. Traineeordningen er vår viktigste rekrutteringskilde og 2/3 av de nyutdannede juristene vi har ansatt de siste årene har vært traineer hos oss. Ordningen gir oss en unik mulighet til å bli kjent med deg samtidig som du blir kjent med Haavind som firma.

Mål for traineeoppholdet
Formålet med traineeoppholdet er at du som student skal få prøve hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig hos oss. I likhet med nyansatte fullmektiger blir du plassert i en avdeling etter ditt ønske, med fullt utstyrt kontor og tett oppfølging fra din fadder. Du deltar selvfølgelig også på interne møter, kurs og sosiale arrangementer.

Oppgaver og varighet
Vi sørger for at du får varierte og spennende arbeidsoppgaver. I løpet av ditt opphold i Haavind får du blant annet være med i rettssak og delta i kundemøte, samt bistå ved utarbeidelse av kontrakter, prosesskriv og utredninger. Du jobber hele tiden tett med våre dyktige og anerkjente advokater og partnere. Oppholdet varer normalt i fem uker, og vi har til enhver tid 2-3 traineer.

Hvem ansetter vi?
Haavind ser etter studenter som er interessert i eller vil vite mer om en karriere i et av landets ledende advokatfirmaer. Vi ansetter studenter som er faglig dyktige, sosiale og som ønsker å bidra til et inspirerende miljø. Haavind er et målrettet advokatfirma med høye etiske standarder.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Advokatfirmaet Haavind
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Om Advokatfirmaet Haavind

Haavind er et av landets ledende advokatfirmaer. Vi dekker alle de forretningsjuridiske og offentligrettslige områder. Firmaet har også betydelig oppdragsmengde innenfor prosedyre, herunder for Høyesterett.

Haavind ansetter faglig dyktige mennesker med stort engasjement og ønske om å være del av og bidra til vårt felleskap.

Vi verdsetter at våre medarbeidere har forskjellig erfaringsbakgrunn - det gir et spennende faglig og sosialt miljø.

Visjon

I Haavind er hverdagen preget av engasjement og mangfold. Med krevende arbeidsoppgaver og høyt tempo er det viktig at det er gode rammer for å være seg selv på jobb. Dette ønsker vi å oppnå gjennom et miljø preget av en uformell form og mye humor.

Våre verdier:

Offensiv og Raus: Å være offensiv betyr at du vil noe mer – at du tar initiativ i ditt arbeid overfor kunder og kolleger.

Å være raus betyr at du mer enn gjerne deler din kompetanse med kunder og kolleger, og at du verdsetter mangfold og bredde.

 

Dyktig og Engasjert: Å være dyktig betyr at du utøver din fagkompetanse med verdi for andre.

Å være engasjert betyr at din væremåte motiverer andre og at du aktivt bidrar til fellesskapet.