<  
>  

Trainee / Internship

Traineeordningen Wiersholm har en veletablert praksisordning for studenter som ønsker et innblikk i advokattilværelsen.
Stillingstype
Antall interns
1 (flere)
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Fagområde
Jus
Om internship

Traineeordningen Wiersholm har en veletablert praksisordning for studenter som ønsker et innblikk i advokattilværelsen. Den fremste målsetningen for praksisordningen er å sikre rekrutteringen av dyktige kandidater fra universitetene ved å gi en forsmak på Wiersholms arbeidsmiljø. Wiersholm har til enhver tid ansatt 2-6 jusstudenter fra landets tre universiteter. Et traineeopphold har normalt en varighet på 4–6 uker. For å sikre at hver student skal føle seg godt sett og ivaretatt, blir traineene tilknyttet en bestemt markedsavdeling, hvor en fullmektigfadder utpekes som hovedansvarlig for studenten under oppholdet. En trainee jobber i hovedsak med samme type oppgaver som våre advokater, men under særlig oppfølging fra vår side. Vi legger stor vekt på å tilby varierte oppgaver, som kan bestå i alt fra utredninger og brevskrivning til forberedelse av og deltakelse i klientmøter, forhandlinger og rettssaker sammen med fast ansatte. Vi gjør vårt beste for å gi en optimal oppfølging underveis, samt en konstruktiv tilbakemelding ved praksisoppholdets slutt. Vi jobber aktivt for å ivareta det gode miljøet i Wiersholm, og som trainee deltar du selvsagt i de sosiale tilstelningene som finner sted mens du er hos oss.

Hvem kan søke traineestilling?
Vi legger stor vekt på faglige resultater i ansettelsesprosessen. Fordi vi ønsker et miljø som er farget av sosiale og engasjerte medarbeidere, legger vi dessuten vekt på engasjement utenfor selve studiet. Vi ser at studentene har størst utbytte av et praksisopphold når de har fullført to-tre år av jusstudiet, uten at dette er et absolutt krav.

Når bør du søke traineestilling?
Vi behandler alle søknader etter som de kommer inn. Hvis du ønsker et opphold i særlig populære perioder slik som jul og sommer, anbefaler vi at du søker tidlig i semesteret.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Advokatfirmaet Wiersholm AS
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Om Advokatfirmaet Wiersholm AS

Wiersholm er et norsk advokatfirma som dekker næringslivets behov for juridisk bistand. Vi har spesialister innenfor alle sentrale forretningsjuridiske fagområder. Transaksjoner og prosedyre er de største virksomhetsområdene. Uavhengige undersøkelser viser at Wiersholm er i aller fremste rekke blant norske forretnings­advokater. Virksomheten er i stor og stadig økende grad internasjonalt rettet.

Fundamentet er juridisk spisskompetanse kombinert med handlekraft og forretningsforståelse. 150 advokater og 50 andre medarbeidere arbeider teambasert og løsningsorientert, med vilje til å yte mer enn klientene forventer. Våre advokater er spesialister innenfor alle sentrale forretningsjuridiske fagområder.

Antall ansatte

Ca 200.