<  
>  

Jobbmuligheter som Prosjektingeniør

AF Gruppen
Jobbmuligheter som Prosjektingeniør
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Prosjektingeniør. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos AF Gruppen.
Relaterte stillingsannonser - Prosjektingeniør
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos AF Gruppen
logo
Åpen søknad JR Anlegg
JR søker flere dyktige medarbeidere til kommende prosjekter. Vi søker etter personer som: Fokuserer på sikkerhet Er kvalitetsbevisste Har pågangsmot og tar ansvar Bidrar til et positivt arbeidsmiljø Lærlinger Finner du ikke drømmejobben her kan du også se hvilke muligheter som finnes i vårt morselskap, AF Gruppen. 
Frist Fortløpende
Les mer
logo
AF Gruppen Norge søker flere fagarbeidere til vår maskinavdeling på Haga!
For å styrke AF Gruppens maskinavdeling søker vi nå etter flere dyktige fagarbeidere:Anleggs-mekanikereElektrikere både til vårt hovedverksted/-lager og til våre byggeprosjekter i Oslo områdetSveise/platearbeiderCNC operatør på Haas maskinerArbeidsoppgaver Anleggs-mekaniker:Utføre reparasjoner og vedlikehold av anleggsmaskiner og utstyr på vårt hovedverkstedBygging av spesialprodukter og utstyrFeilsøking, tekniske undersøkelser og vurdering av maskiner og utstyrDokumentere utført arbeid og utstyrstilstanderØnskede kvalifikasjoner: Du må være mekaniker med fagbrev og inneha gode kunnskaper innen hydraulikk og elektro.Arbeidsoppgaver Elektriker på vårt hovedverksted/-lager:Klargjøring/kontroll av nytt utstyr før det sendes ut på våre prosjekterKontroll, reparasjon og evt. oppgradering av utstyr som kommer tilbake fra våre prosjekterDeltagelse ved bygging av elektrisk anlegg på maskiner som bygges/ombygges ved maskinavdelingenArbeidssted vil være ved vårt elektroverksted/hovedlager for maskinavdelingen på Haga i Nes kommune, ca. 50 km nord for Oslo.Ønskede kvalifikasjoner: Elektromontør fagbrev Gr. L, helst noe erfaring fra elektriske anlegg på maskiner og du har gjerne hydraulisk/mekanisk innsikt.Arbeidsoppgaver Elektriker på byggeprosjekter:Rigging og drift av midlertidige elektriske lavspentanleggPeriodisk kontroll og oppfølging av el-anleggene.Feilsøking og utbedringDokumentasjon av oppdrageneStrøm til tårnkraner, byggheiser, kontorer og pumperLadestrøm for batteridrevne anleggsmaskinerMidlertidig belysningsanlegg og byggvarme/-tørkingEtablering av flyttbare trafokiosker Ønskede kvalifikasjoner:Elektromontør fagbrev Gr. L, gjerne erfaring med provstrøm og gjerne noe erfaring med Handyman. Du må ha førerkort kl. BFellles for alle stillingene: Du må trives med å både jobbe selvstendig og i team og inneha gode samarbeidsevner. Du er ansvarsbevisst, og har stor arbeidskapasitet. Du har god fremstillingsevne både muntlig og skriftlig, og det gir deg energi å jobbe sammen med dyktige kollegaer i et hektisk, uformelt og hyggelig arbeidsmiljø!Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.Send oss en søknad i dag! Epost: Cato.Bredeveien@afgruppen.no+47 90827141
Frist 30.01.2023
Les mer
Kontaktpersoner
HR-sjef Rekruttering
Les mer om muligheter hos AF Gruppen
logo
Sommerjobb i AF
En sommerjobb i AF Gruppen kan være en god investering i fremtiden og uten tvil det beste jobbintervjuet du kan få! Relevant erfaring blir stadig viktigere i ansettelseprosessen. Studenter som jobber for AF om sommeren vil få unik innsikt i bransjen som vil være verdifull å ta med seg på jobbintervju. Gjennom sommerjobben får studentene forståelse for hvordan en reell arbeidssituasjon er, og man vil samtidig finne ut om AF Gruppen er et sted man ønsker å jobbe når studiene er avsluttet.
logo
Lærling i AF Gruppen
AF driver virksomhet innen bygg, anlegg, miljø, offshore, energi og eiendom og trenger stadig nye dyktige medarbeidere med ulik fagkompetanse. Vi tar inn utplasseringselever og lærlinger innen følgende fag: Anleggsmekaniker Betongfaget Maskinfører Fjell og bergverksfaget Vei- og anleggsfaget Tømrerfaget Elektrofaget Kjøling Mekaniker OpplæringLærlingeordningen i AF er en god måte å rekruttere yngre krefter blant våre fagarbeidere på. Våre lærlinger gjennomgår et fastsatt opplæringsprogram som gir en god innføring i de enkelte fagene og en variert praksis. Lærlingene får mulighet til å utføre alle typer byggeoppdrag, både innen nybygg og byggfornyelse av næringsbygg, skoler, sykehjem og boliger. Som lærling i AF Gruppen får man god oppfølging og opplæring i prosjektene, men du må stå på egne ben og vise hva du kan! OppfølgingAlle lærlinger tegner en kontrakt med et eksternt opplæringskontor som har det faglige ansvaret for pensum i 2-års perioden lærlingene er utplassert i AF. Hver 12. uke følger opplæringskontoret opp lærlingene og sørger for at de kommer gjennom nødvendig praksis gjennom utførelse eller kurs. I tillegg har hver lærling en instruktør - en fagarbeider på laget - som jobber tett mot lærlingen.
logo
Jobbmuligheter som Ingeniør - HMS
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Ingeniør - HMS. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos AF Gruppen.
Om AF Gruppen

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern som driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. 

Visjon
Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden.