Affecto Norway

(Konsulenttjenester: IT, Konsulenttjenester: Øvrig)

Affecto er Norges og Nordens ledende konsulentselskap og leverandør innen Business Intelligence- og Information Management- løsninger.

Vi tilbyr tjenester innen rådgivning, implementering, support, kurs og service management, i tillegg til å levere teknologi. Vår kompetanse er basert på mer enn 15 års erfaring med å implementere løsninger hos Nordens mest krevende kunder i nært samarbeid med markedets ledende teknologipartnere.

Med mer enn 1100 ansatte i Finland, Norge, Sverige, Danmark, Polen og Baltikum har Affectokonsernet en ledende posisjon i vår region.

Våre rådgivere arbeider som forretningsrådgivere, arkitekter, prosjektledere og leveranseansvarlige i grenseland mellom forretning og IT.

Vårt mål er å bruke vår lange erfaring til å hjelpe kundene til å finne og etablere de beste prosessene og komplette løsninger for den viktigste styringsinformasjonen.

Vi har erfaring fra og arbeider innen bransjene; Offentlig, Handel/Industri, Olje/Energi/Telecom, Bank/Finans.

Les mer om Affecto her

Les mer om Affecto Norway
,,
Vi er på jakt etter unge talenter som brenner for ny teknologi og har lyst til å jobbe som konsulent

Jobbmuligheter i Affecto Norway

Dagens teknologi har nådd en ny epoke og vi som Information Management-leverandør må omstille oss og levere løsninger for kundene som strekker seg langt ut over IT-avdelingen.

Affecto er Nordens ledende leverandør på vårt område. Affectos rådgivere og konsulenter skaper verdi for våre kunder gjennom å sette seg inn i kundens forretningsutfordringer og hjelper de med å velge og implementere løsninger som gir de den riktige forretningskritiske informasjonen de trenger.

I dag er behov for å finne frem til de viktige dataene raskt og ta beslutninger med mye større nøyaktighet blitt mye større enn tidligere, uansett hvor man sitter i organisasjonen.

Er det deg vi søker etter?

Affecto søker etter flere dyktige medarbeidere som ønsker å jobbe med både forretning og IT, som ikke ser hindringer, men leter etter de beste løsningene som bidrar til at kunden kan bli best i klassen.

Les mer her

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Er du nyutdannet og ønsker en karriere i grenselandet forretning og IT?

Vi i Affecto er på jakt etter unge talenter som brenner for ny teknologi og har lyst til å jobbe som konsulent.

Som konsulent hos oss skaper du verdi for våre kunder gjennom å sette deg inn i kundens forretningsutfordringer og hjelper de å velge og implementere løsninger som gir den riktige forretningskritiske informasjonen de trenger.

Alle nyutdannede som får jobb i Affecto vil inngå i vårt Talent Recruitment  Program, et 9 måneders internasjonalt program hvor du vekselvis blir kurset og får jobbe i konsulentoppdrag. Både som utplassert hos kunde og i kursene vil du bli eksponert for hvordan det er å være en god konsulent, samtidig som du får kjennskap til både grunnleggende og avansert teknologi innen BI. En perfekt start på arbeidslivet, og en solid innføring i konsulentbransjen. 

 

Les mer om jobbmuligheter i Affecto Norway

Ledige stillinger hos Affecto Norway

 • Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
  Fortløpende
 • Collaborative BI er Affectos tilbud med en samhandlingsplattform for ledelse, kunder, medarbeidere og partnere. Vi søker etter en eller flere dyktige forretningsorienterte fagpersoner som ønsker å være ansvarlig for å utvikle fagområdet i samarbeid med rådgivningsavdelingen i Norge og vårt store fagmiljø i Affecto Sverige. Vi søker deg som er genuint opptatt av forretningspotensialet og merverdien i nyskapende teknologi, og som har evne og vilje til å kommunisere dette til kunden på en god måte. Som Fagansvarlig CBI vil du inngå som en del av Affectos Business Advisory-enhet. Denne enhetens formål er å bistå kundene med utarbeidelse av gode forretningsanalyser og beslutningsgrunnlag gjennom å tilføre ny og pålitelig informasjon, noe som igjen skaper økt konkurransekraft. I rollen vil du være en sentral ressurs som skal støtte pågående prosjekter og prosesser. Du vil være i tett kontakt med både kunder og leverandører, initiere og utvikle prosjekter. Du vil være Affectos spesialist og kontaktpunkt innenCBI, og må trives i sentrum av teknologiske og forretningsmessige utfordringer. Lykkes du vil du få stort ansvar og stor påvirkning på den videre utviklingen av våre løsninger.  Kvalifikasjoner: Minimum fem års relevant erfaring Høyere relevant utdannelse Erfaring med IBM Connections og/eller Sharepoint Genuin interesse for Business Intelligence/ Information Management Gode kommunikasjonsferdigheter – både muntlig og skriftlig, på norsk og engelsk God forståelse for forretningsprosesser og hvordan teknologi kan gi prosessforbedringer Bred erfaring med samhandlingsløsninger Erfaring fra portalprosjekter Erfaring i design av godt brukergrensesnitt Erfaring som rådgiver Personlige egenskaper: Gode samarbeidsevner og interessert i å dele kunnskap med kunder og kolleger Sterkt kundefokus og forretningsforståelse Analytisk, strukturert og nøyaktig i arbeidet Løsningsorientert Engasjert og tillitsvekkende Sterk gjennomføringsevne Vi tilbyr: Norges og Nordens ledende selskap innen Business Intelligence og Information Management Sterkt fagmiljø med fokus på kompetanseutvikling og kunnskapsdeling Affecto har høykompetente forelesere og seniorkonsulenter som holder kurs både eksternt og internt Gode opplæringsprogrammer i ny og eksisterende teknologi Sterkt fokus på et godt arbeidsmiljø Varierte og interessante arbeidsoppgaver En organisasjon der du er synlig og har påvirkningsmulighet Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte ABA Director Audun Berg på tlf.+47 951 01 751
  Fortløpende Oslo
 • Affecto har som mål å hjelpe kundene å utnytte informasjon for å ta de riktigebeslutningene som gir verdiskaping og konkurransefortrinn. Vi søker nå etter dyktige medarbeidere som er genuint opptatt av den forretningsmessige nytten ny teknologi har, og som har evne og vilje til å kommunisere- og utfordre kunden om dette på en god måte. Du vil få jobbe med å ta i bruk både helt ny ogetablert teknologi i interessante oppdrag, samt være en del av et kompetent miljø med fokus på kunnskapsdeling, og høy trivselsfaktor. Kvalifikasjoner God forståelse av forretningsprosesser og hvordan teknologi kan gi prosessforbedringer God kunnskap om datavarehusløsninger og hvordan disse løsningene kan gi økt forretningsgevinst Sulten på utfordringer og ser på konsulentrollen som en mulighet for å jobbe med fremtidsrettede løsninger Genuint interessert i Business Intelligence/Information Management Gode kommunikasjonsferdigheter – både muntlig og skriftlig, på norsk og engelsk Høyere relevant utdannelse Gjerne erfaring med ETL fra teknologier som Informatica, BO dataservices, eller tilsvarende Affecto har høykompetente forelesere og seniorkonsulenter som holder kurs for både eksterne og interne. Opplæring i ny og eksisterende teknologi blir tilbudt våre konsulenter regelmessig Personlige egenskaper Gode samarbeidsevner og interessert i å dele kunnskap med kunder og kolleger Analytisk,strukturert og nøyaktig i arbeidet Omstillingsdyktig og løsningsorientert Serviceinnstilt og har sterkt kundefokus Engasjert og tillitsvekkende Vi tilbyr Norges og Nordens ledende selskap innen Business Intelligence og Information Management Sterkt fagmiljø med fokus på kompetanseutvikling og kunnskapsdeling Sterkt fokus på et godt arbeidsmiljø Varierte og interessante arbeidsoppgaver En organisasjon der du er synlig og har påvirkningsmulighet Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger
  Snarest Oslo
 • Responsibilities • Good understanding of business processes and how technology can provide process improvements • Good architecture and data modeling • Relevant experience in development on the Microsoft platform, Azure, Cortana • Experience developing in C #, Python, JavaScript, R, Scala etc. • Experience with Hadoop, Data Warehousing and Business Intelligence • Certainly experience from NoSQL databases • Have good methodological understanding of the different kind of project methodology and how to work structured in projects • appetite for challenges and sees the consultant’s role as an opportunity to work with forward-looking solutions • Good communication skills – both oral and written, in English and Norwegian • Higher relevant education   Personal abilities • Good interpersonal skills and interested in sharing knowledge with customers and colleagues • Analytical, structured and accurate in their work • Restructuring Proficient and solution • Service Adjuster and have a strong customer focus • Dedicated and trustworthy • Good mood   We offer • Norwegian and Scandinavian market leader in Business Intelligence and Information Management • Strong academic environment with a focus on human resource development and knowledge sharing • Strong focus on a good working • Varied and interesting tasks • An organization where you are visible and have influence • Competitive salaries, good pension and insurance   We believe that the personal attitude is the way to success. That´s why customers and employees like us. When we seek new employees, we look for persons with courage, commitment and business acumen who fits well into our organization.  
  Fortløpende Oslo
 •   Responsibilities • Good understanding of business processes and how technology can provide process improvements • Interested in Business Intelligence / Information Management and how these solutions can provide customers with increased business profit • Have good architecture understanding and good modeling knowledge • Experience with ETL of technologies such as Informatica, SAP Data Services or equivalent • Have good methodological understanding of the different kind of project methodology and how to work structured in projects • appetite for challenges and sees the consultant’s role as an opportunity to work with forward-looking solutions • Good communication skills – both oral and written, in English and Norwegian • Higher relevant education  Personal abilities • Good interpersonal skills and interested in sharing knowledge with customers and colleagues • Analytical, structured and accurate in their work • Restructuring Proficient and solution • Service Adjuster and have a strong customer focus • Dedicated and trustworthy • Good mood We offer • Norwegian and Scandinavian market leader in Business Intelligence and Information Management • Strong academic environment with a focus on human resource development and knowledge sharing • Strong focus on a good working • Varied and interesting tasks • An organization where you are visible and have influence • Competitive salaries, good pension and insurance   We believe that the personal attitude is the way to success. That´s why customers and employees like us. When we seek new employees, we look for persons with courage, commitment and business acumen who fits well into our organization.  
  Fortløpende Oslo
 • We at Affecto create business value for our Customers by combining information with insight. We leverage the full data set surrounding organizations and our services range from information technologies to advanced digital business solutions. We are now looking for experienced employees that are genuinely interested in the benefits of new technology, and who also have the ability to communicate this to our customers in a good way. You will be working with both new and established technology in interesting assignments, and be a part of a competent environment with a strong focus on sharing information.  Affecto is growing and we are looking for an experienced ETL Business Intelligence Consultant who would like to be part of a winning team and who meet challenges head on to serve our customers’ needs.  Responsibilities You have a good business understanding and you know the added value of new technology You like challenges, and you see the consulting role as an opportunity to work with the newest technology You have a genuine interest in Business Intelligence and Information Management Experience from reporting and visualization tools like Tableau, SAP Lumira, Power BI or similar Good methodological understanding of the different kind of project methodology and how to work structured in projects You are a good communicator, both oral and written in Norwegian and English Preferably you have experience working with ETL technologies like Alteryx, Informatica, BO or similar Higher relevant education Personal abilities You are a strong team player, and you see the value of sharing your knowledge with costumers and colleagues. You are analytical and structured, and you always deliver high quality You are enthusiastic and trustworthy You are focused on finding the best solution and you adapt well to new environments You are highly service oriented and wants to deliver the best solution to our costumers  We offer Norway and Nordics leading company in Business Intelligence and Information Management Good work/life balance Positive work environment with challenging tasks Development opportunities Competitive compensation and benefits To work at Affecto , appointed as one of the best workplaces in Norway 5 years in a row, through Great Place to Work  We believe that the personal attitude is the way to success. That´s why customers and employees like us. When we seek new employees, we look for persons with courage, commitment and business acumen who fits well into our organization. If you feel that the above describes you, please do not hesitate to apply for the job.
  Fortløpende Bergen

Talent Recruitment Program Trainee

  TALENT RECRUITMENT PROGRAMME   At Affecto, we are on the lookout for talented people with ambitions to work as consultants.   People and their competencies are the soul of Affecto and its business. Competence development is one of Affecto’s strategic cornerstones. The goal of the Talent Recruitment programme is to develop our employees to be able to work as competent consultants in challenging and demanding customer projects creating customer value. Graduates from this programme will achieve up-to-date knowledge and skills for consulting work in Affecto.   The programme lasts 7 months and is a combination of theoretical training and learning at work. The content of the programme will be tailored according to individual and business needs. The theoretical training is mainly scheduled at the beginning of the programme, whereas the end of the programme mainly consists of learning in projects and customer work.   The face-to-face training modules are arranged in local and global Affecto boot camps for all participants. Self-study is an essential element throughout the programme.   Criteria and qualifications for participating in the Talent Recruitment Programme The Talent Recruitment Programme is for future Affecto professionals with a degree. Master (approximately five years studied) from economics, business, mathematics or computer science.   Candidates must also have good communication skills; must speak, read and write Norwegian and English. They have to be solution-oriented problem solvers and be prepared to work hard to reach their goals. An ambition to work as a consultant is important.   Come rock the future with us Here at Affecto we embrace the individual in each of us, with the firm belief that people do their best work when they can feel free to be whom they are. We strive to nurture independence, mutual respect, responsibility and accountability in everything we do. You will work with Northern Europe’s top talents within the field.   If that sounds like something that would ignite your spark, then do get in touch with us.    
Antall traineer
1 (Flere, vurderes fortløpende)
Sted
Oslo
Les mer

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV, eller send en åpen søknad!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Adresse

Stortorvet 10
0155 Oslo