<  
>  

AGA

Industri og produksjon

AGA er den ledende leverandøren av industrigass på det nordiske markedet. Flere års utvikling har gjort at vi kan tilby våre kunder tilpassede løsninger for gassanvendelse.

Sammen med våre eiere Linde AG er vi en av de største industrigassprodusentene i verden. Både i Eurpoa og i de nordiske landene er vi markedsledere.

Vår kundemeasse er alt fra hobbysveiseren til store kjemiske industrier og stålverk. Denne bredden i vår virksomhet er også årsaken til at vi har en stor kundekrets. Vi har som mål å tilby alle kundene løsninger og produkter gjennom vår organisasjon.

Vårt forhandlernettverk som dekker hele landet, garanterer en kontinuerlig og sikker transport av gass frem til kundene.

Fakta om AGA
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i AGA
Jobbmuligheter i AGA

Vår tekniske kompetanse er nødvendig for å forstå og finne løsninger på kundenes behov. I tillegg til den tekniske kompetansen, finnes blant annet markedsførere, økonomer, HR og operatører blant vårt kyndige personale.

Vi anser det som viktig at alle medarbeidere kjenner til visjonen bak vår virksomhet og våre kortsiktige og langsiktige mål. Derfor inngår målstyringen som en viktig og naturlig del for våre medarbeidere. Målstyringen sørger for å bryte ned og konkretisere virksomhetens mål til individuelle mål for medarbeideren. Innenfor rammen for denne målstyringen gis medarbeideren stor frihet og på eget ansvar muligheten til å utvide sin kompetanse.

Fordi AGA er en flat organisasjon er det også lett og dessuten en del av vår kultur å kunne kommunisere med ledere og medarbeidere på alle nivåer.

AGA Trainee Trainee

Trainee
2
Sted
Oslo
Les mer

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Adresse

AGA AS
Gjerdrumsvei 8
0484 OSLO