Agder Energi

(Olje / Gass / Energi / Kraft)

Hver dråpe teller!

I Agder Energi kan du være med på å gjøre verden litt bedre. Ikke bare ved å mene eller tro. Ved å gjøre!

Vårt mål er å gi verden så mye fornybar energi som mulig. Vi skal klare det ved å være fremst i Norge på klimavennlige energiløsninger og å spille en nøkkelrolle i den europeiske kraftforsyningen.

Hvem søker vi? 

Agder Energi er en av de største og viktigste virksomhetene på Sørlandet. Vi har en enorm bredde i det vi driver med, så både teknisk fagbrev, realfag og ulik ingeniørkompetanse trengs, samt økonomer og samfunnsvitere.

Som ansatt i Agder Energi får du faglige utfordringer samtidig som du samarbeider på tvers av andre fagretninger. Agder Energi tilbyr fagmiljø innen vind, vann, varme, strøm og trading. Fellestjenester som IT, HR, kommunikasjon, økonomi og regnskap står også sentralt.

Er du ingeniør? Konsulent? Montør? Noe annet? Hos oss teller hver dråpe!

Agder Energi er landets tredje største energiprodusent. Vi foredler og forvalter fornybar energi. Konsernets virksomhet omfatter produksjon, distribusjon og salg av fornybar energi, samt energitilknyttede tjenester. Vår visjon er å være et ledende norsk konsern innen fornybar energi.

Alle husstander på Sørlandet er nettkunder hos Agder Energi Nett, mens markedsselskapet LOS leverer kraft til husholdninger og bedriftskunder over hele landet. Agder Energi er eid av kommunene på Agder (54,5%) og Statkraft Holding (45,5%). Vårt hovedkontor ligger i Kristiansand.

Les mer om Agder Energi
Fakta
Hovedkontor
Ligger på Kjøita i Kristiansand
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:25.11.2018
Arbeidssted :Kristiansand

Bli kjent med Agder Energi

Vannkraftens betydning

Samarbeider med Microsoft om fleksibilitet

Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos Agder Energi

Nyopprettet og operativ lederstilling hos vekstambisiøs bransjeleder LOS Energy er Norges største strømleverandør innen bedriftsmarkedet, og har en offensiv og ambisiøs vekststrategi. Til å lede og utvikle selskapets regionale og nasjonale SMB-satsning, søker vi en forretningsorientert, salgsoperativ og handlekraftig leder. Stillingens hovedansvar er salg av strøm og tilhørende tjenester til SMB-segmentet innen offentlig og privat virksomhet. Primærmarkedet er Sørlandet, men gjennom ulike kanaler og innen strategisk viktige områder ønsker vi ytterligere nasjonal vekst. Vi tilbyr store strategiske påvirkningsmuligheter innen et lønnsomt og vekstorientert satsningsområde. Rollen er synlig og gir gode muligheter for videre utvikling i et fremtidsrettet selskap med fokus på bærekraftig utvikling og fornybar energi. Arbeidsoppgaver Lede og utvikle selskapets SMB-satsning, herunder utarbeidelse og gjennomføring av vekststrategi Prestasjonsorientert salgsledelse samt eget operativt salgsansvar rettet mot SMB-segmentet innen offentlig og privat sektor Ivareta og videreutvikle selskapets betydelige regionale kundeportefølje samt skape ytterligere nasjonal vekst Optimalisere samhandlingen med LOS AS (privatkunder) samt nordisk interaksjon med forvaltere og øvrige salgsavdelinger i LOS Energy Representere selskapet i relevante nettverk Løpende salgsrapportering samt bidra til produktutvikling og annet forbedringsarbeid i organisasjonen Kvalifikasjoner Høyere relevant utdanning Salgsledelse eller øvrig relevant ledererfaring Bakgrunn fra relasjonsbasert salg og/eller forretningsutvikling Nettverk fra regionens næringsliv vil være en fordel Bakgrunn fra energi, bank, finans, forsikring, megling, eller tilsvarende bransjer God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk Utdanningsnivå Høyskole / Universitet Personlige egenskaper Kundeorientert Utadvendt og handlekraftig Gode leder- og samarbeidsevner Løsnings- og resultatorientert Initiativrik og selvgående Evne til å etterleve selskapets verdier Språk Norsk Engelsk Vi tilbyr En nyopprettet rolle hos Norges største strømleverandør innen bedriftsmarkedet Selskapet har markedets høyeste kundetilfredshet Store påvirkningsmuligheter innen et lønnsomt satsningsområde En synlig rolle i et vekstorientert og fremtidsrettet selskap med fokus på bærekraftig utvikling og fornybar energi Konkurransedyktige betingelser i en virksomhet med langsiktige og solide eiere Annen informasjon - Digital søknad sendes via denne annonsen - eller her - Når stillingen søkes, så samtykkes det i følgende om personvern - Agder Energi ønsker at arbeidsstyrken skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke, uansett bakgrunn Andre opplysninger Reisevirksomhet: Noe reisevirksomhet må påregnes
25.11.2018 Kristiansand

Traineeprogram

Trainee - Agder Energi
Antall traineer : 3 (Varierer fra år til år)

Internship

Studentsommerjobber
Antall interns : (Varierer fra år til år)

Lærlinger

Lærling i Agder Energi Vannkraft
Antall lærlinger : 6
Lærling i Otera
Antall lærlinger : 25 (Varierer fra år til år)

Rekrutteringskalender

  • NOV 25
    2018
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Rådgiver HR

Filmer

Vannkraftens betydning. Norsk vannkraft er en klimavennlig og fornybar energikilde med en over 100 år lang historie. Vannkraften har alltid vært en verdifull ressurs for oss, og er grunnlaget for mye av den velferden vi tar for gitt i dag.
Microsoft Agder Energi partner to show how smarter grid can help Norway become more sustainable
Agder Energi, Microsoft og Powel samarbeider om et prosjekt som skal gjøre strømnettet mer effektivt og fleksibelt.
Konsernsjef Tom Nysted om utfordringene, mulighetene og fremtiden. – Vi skal fortsette å produsere, distribuere og selge kraft, men på nye måter og i nye markeder, sier konsernsjef Tom Nysted. Hele vår verdikjede fra produksjon til kunde er i ferd med å endres, se hva konsernsjefen tenker om utfordringene, mulighetene og fremtiden.
https://youtu.be/ZKrlT_KVlxg
Se filmen fra fleksibilitetsprosjektet her
En film laget for å beskrive hvordan det kan være å jobbe i Agder Energi. Flere forskjellige yrker blir presentert. Filmen er laget primært til bruk i et undervisningsopplegg i grunnskolen. Det er masterstudentene Sigbjørn Kristiansen og Aleksander Torjesen som har laget filmen da de hadde sitt praksisopphold i avdeling Samfunnskontakt høsten 2016.
Dammer Skjerkevatn Juli-Oktober 2015
Kunnskap om snøforholdene i de ulike tilsigsområdene er viktig for planlegging av kraftproduksjonen. Derfor måles og veies snøen flere ganger i løpet av vinteren.

Fakta om Agder Energi

Adresse

Besøksadresse hovedkontor: Kjøita 18, 4630 Kristiansand
Postadresse: Serviceboks 603 Lundsiden, 4606 Kristiansand