Agder Energi

(Olje / Gass / Energi / Kraft)

Agder Energi foredler og forvalter naturlig, fornybar energi. Konsernets virksomhet omfatter produksjon, distribusjon og salg av fornybar energi, samt energitilknyttede tjenester.

 

Les mer om Agder Energi her.

Visjon

Vår visjon er å være et ledende norsk konsern innen fornybar energi.

 

Les mer om Agder Energi
,,
Vi foredler og forvalter naturlig, fornybar energi!

Jobbmuligheter i Agder Energi

HVER DRÅPE TELLER

I Agder Energi kan du være med på å gjøre verden litt bedre. Ikke bare ved å mene eller tro. Ved å gjøre.

Vårt mål er å gi verden så mye fornybar energi som mulig. Vi skal klare det ved å være fremst i Norge på klimavennlige energiløsninger og å spille en nøkkelrolle i den europeiske kraftforsyningen.

Hvem søker vi?
Agder Energi er en av de største og viktigste virksomhetene på Sørlandet. Vi har en enorm bredde i det vi driver med, så både teknisk fagbrev, realfag og ulik ingeniørkompetanse trengs, samt økonomer og samfunnsvitere.

Som ansatt i Agder Energi får du faglige utfordringer samtidig som du samarbeider på tvers av andre fagretninger. Agder Energi tilbyr fagmiljø innen vind, vann, varme, strøm og trading. Fellestjenester som IT, HR, kommunikasjon, økonomi og regnskap står også sentralt. Vårt mål er å få de beste medarbeiderne med på laget vårt. I retur vil vi legge til rette for at du får oppgaver og ansvar tilpasset din kompetanse. På utkikk etter jobb? Eller sonderer du bare terrenget? Uansett kan du registrere deg i vår cv-database på ae.no.

Er du ingeniør? Konsulent? Montør? Noe annet? Hos oss teller hver dråpe.

HVA KAN VI TILBY?

I Agder Energi er et av våre viktigste mål å være en god arbeidsgiver.

Agder Energi skal ha et arbeidsmiljø og en prestasjonskultur som tiltrekker og videreutvikler engasjerte og kompetente medarbeidere.

Her er en smakebit av hva vi tilbyr:

Lønn som fortjent
Agder Energi har generelt konkurransedyktige lønnsbetingelser, og vi tilbyr også gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Tre måneders ulønnet permisjon
I Agder Energi kan du som fast ansatt søke om å få fri fra jobben i tre måneder. Du velger selv hva du vil bruke friheten til.

Konsernmobilitet
Med over 1 000 arbeidsplasser er det muligheter for å bevege seg mellom forskjellige jobber i alle våre ulike selskaper. Konsernmobilitet kan gi deg mulighet til å få nye og varierte arbeidsoppgaver innenfor kjente rammer.

Livsfasepolitikk
Vi har forskjellige behov i ulike faser av livet. Noen kan ønske en fleksibel arbeidsdag, andre kan ønske å jobbe litt mindre. I Agder Energi ønsker vi å imøtekomme slike ønsker.

To medarbeidersamtaler årlig
Slik kommer vi tettere på våre ansatte og åpner for den typen tilbakemeldinger vi ikke får i lunsjen eller ved vannbeholderen.

Livet er mer enn jobb
Derfor tilbyr vi en rekke velferdstilbud som bedriftsidrettslag, hytter, ferietilbud, kunstforening og samarbeidsavtaler for å nevne noen.

Prestasjonskultur
Agder Energi skal ha et arbeidsmiljø og en prestasjonskultur som tiltrekker og videreutvikler engasjerte og kompetente medarbeidere.

Muligheter
Vi har et uttalt mål om å få de beste medarbeiderne med på laget vårt. I retur vil vi legge til rette for at du får oppgaver og ansvar tilpasset din kompetanse. På utkikk etter jobb? Eller sonderer du bare terrenget? Uansett kan du registrere deg i vår cv-database på ae.no.

 

Les mer om jobbmuligheter i Agder Energi

Ledige stillinger hos Agder Energi

 • Sommeren 2017 skal Otera Infra AS ta inn 4 l�rlinger i Energimontørfaget og Agder Energi Vannkraft AS skal ta inn 2 lærlinger i Energioperatørfaget og 1 lærling i Industrimekanikerfaget. Etter endt læretid og avlagt fagprøve er det mulighet for fast ansettelse som fagarbeider i selskapene. Arbeidsoppgaver Opplæring i henhold til Lov om fagopplæring i nært samarbeid med opplæringskontor for elektrofag og mekaniske fag. Det foreligger egne opplæringsplaner for Energimontør, Energioperatør- og Industrimekanikerfagene. Kvalifikasjoner Primærønsket vårt er at du har 2 års videregående skolegang innenfor elektro- eller mekanikerfag Utdanningsretning Maskin / Konstruksjon Elektro Utdanningsnivå Videregående skole Personlige egenskaper Pågangsmot og kreativitet Resultat- og kvalitetsbevisst Gode samarbeidsegenskaper God ordenssans Språk Norsk Vi tilbyr Lønn i henhold til tariff Bedriftshelsetjeneste
  01.05.2017 Aust-Agder, Vest-Agder
 • Agder Energi tilbyr også i år sommerjobber innen ulike fagfelt. Sommerjobb i Agder Energi vil kunne gi deg verdifull erfaring og praksis. Agder Energi ønsker at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet og oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisitet. Hver av sommerjobbene vil ha en varighet på ca 4 uker. Nedenfor finner du en oversikt over selskapets sommerjobber som til nå er klare: AE Vannkraft AS trenger sommervikarer til oppmøtestedene Brokke (Valle) og Holsmoen (Bykle). Det er krav om at det at minst halvparten av de som ansettes er over 18 år og har sertifikat for bil. Laveste alder for å søke er 16 år. Antall ledige stillinger: 4 Arbeidsoppgaver Diverse vedlikehold Maling/beising Vedlikehold av grøntanlegg/plenklipping Vasking Rydding Andre oppgaver
  18.04.2017 Bykle, Valle
 • AEN søker nå etter ingeniør med kompetanse innen prosjektering og planlegging i distribusjonsnettet. Agder Energi ønsker at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet og oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisitet. Nyutdannede og kvinner oppfordres spesielt til å søke. Arbeidsoppgaver Prosjektering av nye og modifikasjon av eksisterende distribusjonsnettanlegg, høyspent og lavspent (nettstasjon, kabler og linje) Planlegging / prosjektering og oppfølging av kundeinitierte oppdrag Kvalifikasjoner Det kreves utdanning som Bachelor / Ingeniør - elkraft eller fornybar energi God digital kompetanse Førerkort klasse B Ønskelig med erfaring innen ett eller flere av fagområdene: - prosjektering av distribusjonsnettanlegg - kjennskap til oppbygging av distribusjonsnett - kjennskap til nettinformasjonsystemer/NETBAS - montør eller energimontør Personlige egenskaper analytisk, initiativrik og med evne til å jobbe selvstendig strukturert med gode samarbeidsevner god formuleringsevne skriftlig og muntlig Språk Norsk
  17.04.2017 Lyngdal

Traineeprogram

Trainee - Agder Energi
Antall traineer : 3 (Varierer fra år til år)

Internship

Studentsommerjobber
Antall interns : (Varierer fra år til år)

Lærlinger

Lærling i Agder Energi Vannkraft
Antall lærlinger : 6
Lærling i Otera
Antall lærlinger : 25 (Varierer fra år til år)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Fakta om Agder Energi

Adresse

Besøksadresse hovedkontor: Kjøita 18, 4630 Kristiansand
Postadresse: Serviceboks 603 Lundsiden, 4606 Kristiansand