<  
>  

Agder Energi

Olje / Gass / Energi / Kraft

Agder Energi jobber hver dag med å produsere og levere fornybar energi. Vi tenker nytt og langsiktig med mål om å være fremst på klimavennlige energiløsninger. Vil du bidra til en bærekraftig og elektrisk fremtid? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg.

Fakta om Agder Energi
Hovedkontor
Ligger på Kjøita i Kristiansand
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
,,
Vi leverer ren energi for at samfunnet skal fungere, nå og for fremtiden!
Jobbmuligheter i Agder Energi
Jobbmuligheter i Agder Energi

 

Er du ingeniør? Konsulent? Montør? Noe annet? Hos oss teller hver dråpe!

Agder Energi har en enorm bredde i det vi driver med. Både teknisk fagbrev, realfag og ulik ingeniørkompetanse trengs, samt økonomer og samfunnsvitere. Fellestjenester som IT, HR, kommunikasjon, økonomi og regnskap er også viktig for oss. Hos oss får du faglige utfordringer og muligheter til å samarbeide på tvers av andre fagretninger. Agder Energi tilbyr fagmiljøer innen vind, vann, varme, strøm og trading.

Vårt mål er å få de beste medarbeiderne med på laget vårt. I retur vil vi legge til rette for at du får oppgaver og ansvar tilpasset din kompetanse. 

 

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Trainee

Gjennom vårt samarbeid med Trainee Sør får vi tilgang til unge, dyktige mennesker med høy utdannelse og store ambisjoner. For traineen er dette en mulighet til å jobbe i en av Sørlandets største og viktigste virksomheter, og for oss er dette en mulighet til å bli kjent med ny arbeidskraft.

 

Student

Vi tilbyr sommerjobber for studenter på bachelor- og masternivå. I tillegg gir vi god oppfølging og veiledning for studenter som velger å skrive bachelor- og masteroppgaver som er relevant for Agder Energi sin virksomhet.

 

Lærling

Agder Energi er godkjent lærebedrift for energioperatør, energimontør og industrimekaniker. Som lærebedrift ønsker vi å sikre bransjens fremtidige kompetansebehov og bringe ny kunnskap inn i virksomheten. Lærlingene hos oss får store utfordringer og opplæring på høyt faglig nivå. 

Trainee

Trainee

Antall traineer
6 (Varierer fra år til år)

Internship

Studentsommerjobber

Antall internships
Ikke spesifisert

Lærlingordninger

Lærling i Agder Energi Vannkraft

Antall lærlinger
6 (Varierer fra år til år)

Bli kjent med oss

Hvorfor jobbe i Agder Energi?

Agder Energi er en av Norge største produsenter av ren, fornybar vannkraft, og en viktig brikke for økt bærekraftig energibruk i Europa.
 

Agder Energi, et vertikalt integrert kraftselskap

Agder Energi sin konsernstruktur gjenspeiler verdikjeden fra vannkraftproduksjon til sluttkunde. Dette gir best mulig utnyttelse av ressurser og sikrer god verdiskaping.

 

Store personlige utviklingsmuligheter

Våre ambisjoner om vekst skaper muligheter for våre medarbeidere. Hos oss får du jobbe i et fremtidsrettet miljø med store muligheter til å sette spor etter deg. Vi har en enorm bredde i det vi driver med, og er flinke til å løfte hverandre frem. Sammen bidrar vi aktivt til å utvikle fremtidens fornybare energiløsninger.

 

Vi verdsetter det som gjør deg annerledes

I Agder Energi dyrker vi en kultur som fremmer mangfold. Vi vet, at styrken ikke ligger i likhetene våre, men i forskjellene våre. Agder Energi er sertifisert som en likestilt arbeidsplass, og jobber kontinuerlig for å minimere skjevheter. Vår ambisjon er at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile ulikhetene i samfunnet vårt. Med dette engasjementet kan vi samle mennesker med forskjellige perspektiver, ferdigheter og ideer, og dermed styrke innovasjonsevne, trivsel og kreativitet.

 

Vis mer
Ansattgoder
Fleksibel arbeidstid
Gode pensjonsordninger
Kantineordning
Firmahytte / firmaleilighet
Bedriftsidrettslag
Utvidede forsikringsordninger
Hos oss får du
Samfunnsnyttige arbeidsoppgaver
Tidlig ansvar og mange muligheter
En likestilt arbeidsplass
Engasjerte og dyktige kollegaer
Livsfasetilpasset personalpolitikk
Et sterkt fagmiljø
Konkurransedyktige lønnsbetingelser
Kraftkvinnene
Prestasjonskultur
Konsernmobilitet
Bildegalleri

Kontaktperson

Rådgiver HR

Filmer

Energioperatør
Nettingeniør
Rådgiver Forretningsstøtte og Utvikling
Porteføljeforvalter
Kraftverkstekniker
Vedlikeholdsingeniør
Forretningsutvikler
Energimontør
Lærling i energioperatørfaget
Kunderådgiver
Rådgiver Stordata og Analyse
Rådgiver Økonomi og Regnskap
Jobbmuligheter (52)
logo
Trainee
Agder Energi er en av medlemsbedriftene i Trainee Sør, et regionalt traineeprogram for nyutdannede med mastergrad. Programmet gjør deg kjent med ulike næringer, og er en unik start på arbeidslivet. Er du nyutdannet med ønske om å utvikle Sørlandet? Da burde du søke Trainee Sør! Nå ønsker Agder Energi å styrke og videreutvikle samarbeidet ytterligere, og forplikter seg til å ha en trainee plassert i hvert forretningsområde til enhver tid. Dette betyr at vi kommer til å ha minst 10 traineer i jobb hos oss det neste året, og vi har også bestemt oss for å ansette omtrent halvparten av disse etter at de er ferdige som traineer! 
logo
Studentsommerjobber
Har du lyst på en spennende sommerjobb eller planlegger å skrive en oppgave som er relevant for Agder Energi sin virksomhet? Hos oss får du innsikt i energibransjen og muligheten til å bygge et verdifullt nettverk.   SommerjobbLedige sommerjobber lyses normalt ut i januar og februar, og fristen for å søke er 1. mars. Stillingene tildeles i begynnelsen av april. Oppstart og varighet av engasjementet avtales direkte med arbeidsgiver.          
logo
Lærling i Agder Energi Vannkraft
Agder Energi Vannkraft tilbyr læreplasser innenfor fagene; energioperatør, energimontør og industrimekaniker. Har du lyst å bli lærling i Agder Energi Vannkraft, eller ønsker å vite mer om ordningen? Ta kontakt med lærlingkoordinator Morten Njåstad.

Fakta om Agder Energi

Adresse

Besøksadresse hovedkontor: Kjøita 18, 4630 Kristiansand
Postadresse: Serviceboks 603 Lundsiden, 4606 Kristiansand