Agder Energi

(Olje / Gass / Energi / Kraft)

Agder Energi foredler og forvalter naturlig, fornybar energi. Konsernets virksomhet omfatter produksjon, distribusjon og salg av fornybar energi, samt energitilknyttede tjenester.

 

Les mer om Agder Energi her.

Visjon

Vår visjon er å være et ledende norsk konsern innen fornybar energi.

 

Les mer om Agder Energi
Fakta
Hovedkontor
Kjøita 18 i Kristiansand
Antall ansatte
1001-5000
Grunnlagt
2000
,,
Vi foredler og forvalter naturlig, fornybar energi!

Jobbmuligheter i Agder Energi

HVER DRÅPE TELLER

I Agder Energi kan du være med på å gjøre verden litt bedre. Ikke bare ved å mene eller tro. Ved å gjøre.

Vårt mål er å gi verden så mye fornybar energi som mulig. Vi skal klare det ved å være fremst i Norge på klimavennlige energiløsninger og å spille en nøkkelrolle i den europeiske kraftforsyningen.

Hvem søker vi?
Agder Energi er en av de største og viktigste virksomhetene på Sørlandet. Vi har en enorm bredde i det vi driver med, så både teknisk fagbrev, realfag og ulik ingeniørkompetanse trengs, samt økonomer og samfunnsvitere.

Som ansatt i Agder Energi får du faglige utfordringer samtidig som du samarbeider på tvers av andre fagretninger. Agder Energi tilbyr fagmiljø innen vind, vann, varme, strøm og trading. Fellestjenester som IT, HR, kommunikasjon, økonomi og regnskap står også sentralt. Vårt mål er å få de beste medarbeiderne med på laget vårt. I retur vil vi legge til rette for at du får oppgaver og ansvar tilpasset din kompetanse. På utkikk etter jobb? Eller sonderer du bare terrenget? Uansett kan du registrere deg i vår cv-database på ae.no.

Er du ingeniør? Konsulent? Montør? Noe annet? Hos oss teller hver dråpe.

HVA KAN VI TILBY?

I Agder Energi er et av våre viktigste mål å være en god arbeidsgiver.

Agder Energi skal ha et arbeidsmiljø og en prestasjonskultur som tiltrekker og videreutvikler engasjerte og kompetente medarbeidere.

Her er en smakebit av hva vi tilbyr:

Lønn som fortjent
Agder Energi har generelt konkurransedyktige lønnsbetingelser, og vi tilbyr også gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Tre måneders ulønnet permisjon
I Agder Energi kan du som fast ansatt søke om å få fri fra jobben i tre måneder. Du velger selv hva du vil bruke friheten til.

Konsernmobilitet
Med over 1 000 arbeidsplasser er det muligheter for å bevege seg mellom forskjellige jobber i alle våre ulike selskaper. Konsernmobilitet kan gi deg mulighet til å få nye og varierte arbeidsoppgaver innenfor kjente rammer.

Livsfasepolitikk
Vi har forskjellige behov i ulike faser av livet. Noen kan ønske en fleksibel arbeidsdag, andre kan ønske å jobbe litt mindre. I Agder Energi ønsker vi å imøtekomme slike ønsker.

To medarbeidersamtaler årlig
Slik kommer vi tettere på våre ansatte og åpner for den typen tilbakemeldinger vi ikke får i lunsjen eller ved vannbeholderen.

Livet er mer enn jobb
Derfor tilbyr vi en rekke velferdstilbud som bedriftsidrettslag, hytter, ferietilbud, kunstforening og samarbeidsavtaler for å nevne noen.

Prestasjonskultur
Agder Energi skal ha et arbeidsmiljø og en prestasjonskultur som tiltrekker og videreutvikler engasjerte og kompetente medarbeidere.

Muligheter
Vi har et uttalt mål om å få de beste medarbeiderne med på laget vårt. I retur vil vi legge til rette for at du får oppgaver og ansvar tilpasset din kompetanse. På utkikk etter jobb? Eller sonderer du bare terrenget? Uansett kan du registrere deg i vår cv-database på ae.no.

 

Les mer om jobbmuligheter i Agder Energi

Ledige stillinger hos Agder Energi

Stillingen er i Otera Infra, seksjon Samferdsel. Stillingen rapporterer til Direktør Samferdsel og Innkjøp. Arbeidssted er Stemmane 4, Kristiansand. Arbeidsoppgaver Ansvar for FDV produksjon til prosjekter i samarbeid med prosjktleder og driftsleder I samarbeid med prosjektledere og avdelingsledere, lage og implementere KS planer for prosjektene i avdelingen Ha det daglige ansvaret for kontakt mot myndigheter og netteiere for drift av prosjekter og anlegg Være den forlengede arm for installatøren i bedriften og den tekniske driften. Være oppdatert på lover og regler med tanke på den tekniske delen av prosjektene Bistå med HMS og kvalitetsarbeid i avdelingen Bistå i anbudsprosesser Kvalifikasjoner Annen relevant teknisk utdannelse/praksis kan kompensere for manglende formell utdannelse på fag-/høgskolenivå Ha inngående kjennskap til FebDok beregninger og annen relevant kunnskap inne elektrofaget Relevant erfaring og innsatsvilje kan kompensere for manglende formell kompetanse Ønskelig med erfaring fra prosjektering av Elektro/ Samferdselsprosjekter Utdanningsretning Elektro Utdanningsnivå Fagskole / Fagbrev (2 år) Høyskole / Universitet, Diplom / Bachelorgrad Personlige egenskaper Systematisk og strukturert Mål og resultat orientert Gode samarbeidsegenskaper Andre opplysninger Reisevirksomhet: Noe reisevirksomhet må påregnes
15.08.2017 Kristiansand
Resultatområdet Kraftforvaltning håndterer konsernets aktiviteter innenfor forvaltning av produksjonsporteføljen, nordiske sluttbrukerporteføljer og aktiviteter i fleksibilitetsmarkedet i Tyskland. Merkevarene LOS Energy, Enfo, Entelios, AE Solutions og Nordgröön hører under Kraftforvaltning. Kraftforvaltning håndterer et årlig volum på 34,7 TWh, effekt på 3 479 MW og en forventet årlig omsetning på 8 milliarder norske kroner. Til utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i resultatområdet Kraftforvaltning, søkes det etter medarbeider i stilling som Risk Controller. Stillingen blir en del av Back Office i seksjonen Risk & Business Control i Agder Energi Kraftforvaltning AS. Risk Controller i Agder Energi Kraftforvaltning skal være en generell kompetanseperson på støtteprosesser knyttet til konsernets engroshandel innenfor kraft, valuta og rente. Vedkommende vil få et spesielt ansvar for å forstå og følge opp virksomheten til LOS Energy og videreutvikle backoffice knyttet til dette området. Arbeidsoppgaver Videreutvikle robuste prosesser for LOS Energy, herunder etablere rutiner for handel, avstemminger, oppgjør, utarbeidelse av regnskapsgrunnlag m.m. Eie og videreutvikle bruken av konsernets porteføljesystem for lån og rentederivater, både knyttet til oppgjør, regnskapsmessig behandling og risikostyring. Bidra til å automatisere backoffice-rutiner for intern og ekstern valutahandel (deal capture, confirmations, settlement, accounting) Delta i avdelingens øvrige oppgaver knyttet til f.eks. daglig resultat- og risikorapportering for de ulike porteføljene, oppgjørshåndtering, garantiavregninger, mm. Generell kompetanseperson på støtteprosesser knyttet til konsernets engroshandel innenfor kraft, valuta og rente. Kvalifikasjoner Generelt god forståelse for regnskap og risikostyring. Kunnskap og forståelse for finansielle produkter slik som terminkontrakter for kraft og valuta samt renteswapper. Kunnskap om kraftmarkedet vil være en fordel. Det er også ønskelig med interesse og kompetanse knyttet til IT. Det er ønskelig med noen års erfaring fra revisjonsvirksomhet, backoffice for kraft/bank eller tilsvarende funksjon. Utdanningsretning Revisjon Finans Økonomi Regnskap Utdanningsnivå Høyskole / Universitet, Hovedfag / Mastergrad Personlige egenskaper Strukturert Kvalitetsbevisst Analytisk Selvstendig Positiv og løsningsorientert Språk Engelsk Andre opplysninger Reisevirksomhet: Noe reisevirksomhet må påregnes
20.08.2017 Kristiansand

Traineeprogram

Trainee - Agder Energi
Antall traineer : 3 (Varierer fra år til år)

Internship

Studentsommerjobber
Antall interns : (Varierer fra år til år)

Lærlinger

Lærling i Agder Energi Vannkraft
Antall lærlinger : 6
Lærling i Otera
Antall lærlinger : 25 (Varierer fra år til år)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Fakta om Agder Energi

Adresse

Besøksadresse hovedkontor: Kjøita 18, 4630 Kristiansand
Postadresse: Serviceboks 603 Lundsiden, 4606 Kristiansand