Agder Energi

(Olje / Gass / Energi / Kraft)

Hver dråpe teller!

I Agder Energi kan du være med på å gjøre verden litt bedre. Ikke bare ved å mene eller tro. Ved å gjøre!

Vårt mål er å gi verden så mye fornybar energi som mulig. Vi skal klare det ved å være fremst i Norge på klimavennlige energiløsninger og å spille en nøkkelrolle i den europeiske kraftforsyningen.

Hvem søker vi? 

Agder Energi er en av de største og viktigste virksomhetene på Sørlandet. Vi har en enorm bredde i det vi driver med, så både teknisk fagbrev, realfag og ulik ingeniørkompetanse trengs, samt økonomer og samfunnsvitere.

Som ansatt i Agder Energi får du faglige utfordringer samtidig som du samarbeider på tvers av andre fagretninger. Agder Energi tilbyr fagmiljø innen vind, vann, varme, strøm og trading. Fellestjenester som IT, HR, kommunikasjon, økonomi og regnskap står også sentralt.

Er du ingeniør? Konsulent? Montør? Noe annet? Hos oss teller hver dråpe!

Agder Energi er landets tredje største energiprodusent. Vi foredler og forvalter fornybar energi. Konsernets virksomhet omfatter produksjon, distribusjon og salg av fornybar energi, samt energitilknyttede tjenester. Vår visjon er å være et ledende norsk konsern innen fornybar energi.

Alle husstander på Sørlandet er nettkunder hos Agder Energi Nett, mens markedsselskapet LOS leverer kraft til husholdninger og bedriftskunder over hele landet. Agder Energi er eid av kommunene på Agder (54,5%) og Statkraft Holding (45,5%). Vårt hovedkontor ligger i Kristiansand.

Les mer om Agder Energi
Fakta
Hovedkontor
Kjøita 18 i Kristiansand
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:01.03.2018
Arbeidssted :Arendal, Valle, Åseral
Video
Se flere videoer fra Agder Energi
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos Agder Energi

Otera har mer enn 100 års erfaring innen Elkraft. Elkraft planlegger, bygger og drifter høyspent- og lavspentanlegg. I disse produktene inngår bygging, drifting og vedlikehold av transformatorstasjoner, linjer og kabler. Otera tilbyr disse tjenestene hovedsakelig i Norge og Sverige, men også i andre deler av verden. Agder Energi vil at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet, og oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke. Arbeidsoppgaver Prosjektere, lede, motivere og videreutvikle organisasjonen innenfor ansvarsområdet. Dette innebærer å ha fokus på en resultatorientert organisasjon med tverrfaglig kompetanse som fleksibelt kan håndtere svingninger, og slik at organisasjonen målrettet kan gå mot de mest lønnsomme forretningene Ansvar innen eget område for prosjektering, HMS, personal, marked, leveranser, resultat og øvrige tilliggende ressurser, samt drive kontinuerlig forbedringsarbeid og bidra til at selskapet når sine overordnede målsettinger Ansvar for egen prosjektering av distribusjonsnett og regionalnett Ansvar for bestilling av materiell Lede, motivere og videreutvikle enheten, med særskilt fokus på profesjonell styring og resultatorientert gjennomføring av prosjekter. Sørge for kontinuerlige forbedringer i enheten der helse, miljø og sikkerhet og nullvisjonen står sentralt Gjennomføre LIF runder og ansvar for å ivareta og følge opp HMS og kvalitet Rapportere enhetens løpende resultater i henhold til gjeldende krav Inngå kundeavtaler iht. fullmakts struktur Drive proaktiv kundebehandling Bygge HMS-kultur gjennom samhandling, synlighet og involvering Bygge arenaer for samhandling Faglig støtte og prosessansvar i alle leveranser Kvalifikasjoner Bachelor Elkraft, minimum teknisk fagskole elkraftlinje Prosjektleder erfaring er ønskelig Fagbrev energimontør er en fordel Fagbrev i elektrofaget er en fordel. Førerkort klasse B Erfaring fra operativ ledelse vil bli tillagt stor vekt Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse Personlige egenskaper Lederegenskaper: Utføre ledelse etter Otera sine ledelsesverdier. Organisere og utføre: Planlegge på forhånd, og arbeide på en systematisk og organisert måte. Igangsette og prestere: Fokusere på resultater og på å nå personlige jobb-relaterte målsetninger. Prioritere arbeid som er nært knyttet til resultater. Ha forretningsfokus. Skape relasjoner og nettverk: Etablere gode relasjoner med kunder og medarbeidere. Bygge store og effektive relasjoner både innad og utad i organisasjonen. Være forretningsorientert: Holde seg oppdatert på konkurrenter og markedstrender. Identifisere forretningsmuligheter for organisasjonen. Andre opplysninger Reisevirksomhet: Noe reisevirksomhet må påregnes
28.01.2018 Kristiansand
Arbeidsoppgaver Sammenstilling av prosjektleveranser Daglig transportkoordinering for hovedgrossist og interne kunder i Otera. Drift av utskuttlager for hoved grossist Sørge for timeregistrering og fakturering for område transport Drift av lager for AE Nett (Beredskapslager) Prosjektlagring, ekspedering, kundebehandling interne og eksterne kunder, samt varemottak/vareuttak/forsvarlig lagring/pakking/forsendelse/praktiske og administrative oppgaver knyttet til overnevnte. Vurdere returmateriell og utnytte/videreselge dette til bedriftens fortjeneste, slik at lager til enhver tid har de optimale antall og vareslag Avfallshåndtering etter gjeldende regler og avtaler Koordinering av transport/sortering av tom tromler og transformatorer etter gjeldende avtaler Sørge for orden og renhold på lager ute/inne.
04.02.2018 Kristiansand
Agder Energi tilbyr sommerjobb med relevant arbeidserfaring for studenter på bachelor- og masternivå. Sommerjobben gir deg arbeidsoppgaver som er tilpasset din kompetanse og din studieretning, og du etablerer et kontaktnett med dyktige fagfolk i en spennende energibransje!
01.03.2018 Arendal, Valle, Åseral

Traineeprogram

Trainee - Agder Energi
Antall traineer : 3 (Varierer fra år til år)

Internship

Studentsommerjobber
Antall interns : (Varierer fra år til år)

Lærlinger

Lærling i Agder Energi Vannkraft
Antall lærlinger : 6
Lærling i Otera
Antall lærlinger : 25 (Varierer fra år til år)

Rekrutteringskalender

  • JAN 28
    2018
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Kontaktperson

Rådgiver HR

Filmer

Agder Energi, Microsoft og Powel samarbeider om et prosjekt som skal gjøre strømnettet mer effektivt og fleksibelt.
Konsernsjef Tom Nysted om utfordringene, mulighetene og fremtiden. – Vi skal fortsette å produsere, distribuere og selge kraft, men på nye måter og i nye markeder, sier konsernsjef Tom Nysted. Hele vår verdikjede fra produksjon til kunde er i ferd med å endres, se hva konsernsjefen tenker om utfordringene, mulighetene og fremtiden.
https://youtu.be/ZKrlT_KVlxg
Se filmen fra fleksibilitetsprosjektet her
En film laget for å beskrive hvordan det kan være å jobbe i Agder Energi. Flere forskjellige yrker blir presentert. Filmen er laget primært til bruk i et undervisningsopplegg i grunnskolen. Det er masterstudentene Sigbjørn Kristiansen og Aleksander Torjesen som har laget filmen da de hadde sitt praksisopphold i avdeling Samfunnskontakt høsten 2016.
Dammer Skjerkevatn Juli-Oktober 2015
Kunnskap om snøforholdene i de ulike tilsigsområdene er viktig for planlegging av kraftproduksjonen. Derfor måles og veies snøen flere ganger i løpet av vinteren.

Fakta om Agder Energi

Adresse

Besøksadresse hovedkontor: Kjøita 18, 4630 Kristiansand
Postadresse: Serviceboks 603 Lundsiden, 4606 Kristiansand