<  
>  

Jobbmuligheter innen Informasjonsteknologi/Data

Agder Energi
Jobbmuligheter innen Informasjonsteknologi/Data
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og ledige stillinger knyttet til fagområdet Informasjonsteknologi/Data. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos Agder Energi.
Relaterte stillingsannonser - Informasjonsteknologi/Data
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Agder Energi
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Rådgiver HR
Les mer om muligheter hos Agder Energi
logo
Trainee
Agder Energi er en av medlemsbedriftene i Trainee Sør, et regionalt traineeprogram for nyutdannede med mastergrad. Programmet gjør deg kjent med ulike næringer, og er en unik start på arbeidslivet. Er du nyutdannet med ønske om å utvikle Sørlandet? Da burde du søke Trainee Sør! Nå ønsker Agder Energi å styrke og videreutvikle samarbeidet ytterligere, og forplikter seg til å ha en trainee plassert i hvert forretningsområde til enhver tid. Dette betyr at vi kommer til å ha minst 10 traineer i jobb hos oss det neste året, og vi har også bestemt oss for å ansette omtrent halvparten av disse etter at de er ferdige som traineer! 
logo
Studentsommerjobber
Har du lyst på en spennende sommerjobb eller planlegger å skrive en oppgave som er relevant for Agder Energi sin virksomhet? Hos oss får du innsikt i energibransjen og muligheten til å bygge et verdifullt nettverk.   SommerjobbLedige sommerjobber lyses normalt ut i januar og februar, og fristen for å søke er 1. mars. Stillingene tildeles i begynnelsen av april. Oppstart og varighet av engasjementet avtales direkte med arbeidsgiver.          
logo
Lærling i Agder Energi Vannkraft
Agder Energi Vannkraft tilbyr læreplasser innenfor fagene; energioperatør, energimontør og industrimekaniker. Har du lyst å bli lærling i Agder Energi Vannkraft, eller ønsker å vite mer om ordningen? Ta kontakt med lærlingkoordinator Morten Njåstad.
Om Agder Energi

Agder Energi jobber hver dag med å produsere og levere fornybar energi. Vi tenker nytt og langsiktig med mål om å være fremst på klimavennlige energiløsninger. Vil du bidra til en bærekraftig og elektrisk fremtid? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg.