<  
>  

Studentsommerjobber

Agder Energi tilbyr sommerjobber som gir relevant arbeidserfaring for studenter.
Stillingstype
Antall interns
Ikke spesifisert
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Mastergrad eller høyere
Om internshipet

Har du lyst på en spennende sommerjobb eller planlegger å skrive en oppgave som er relevant for Agder Energi sin virksomhet? Hos oss får du innsikt i energibransjen og muligheten til å bygge et verdifullt nettverk.

 

Sommerjobb
Ledige sommerjobber lyses normalt ut i januar og februar, og fristen for å søke er 1. mars. Stillingene tildeles i begynnelsen av april. Oppstart og varighet av engasjementet avtales direkte med arbeidsgiver.

 

 

 

 

 

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Agder Energi
logo
Kunderådgiver-vikariat
Vi søker derfor en Kunderådgiver til et vikariat med varighet til 1.februar 2023, i forbindelse med at faste ressurser tilsvarende ett årsverk bindes opp mot prosjektarbeid i samme periode. Søkandsfristen er snarest og søknadene vurderes fortløpende. Arbeidsoppgaver Du som har denne stillingen vil være et viktig og dedikert kontaktpunkt for våre bedriftskunder, med behandling og oppfølging av innkommende kundehenvendelser på telefon og e-post. Salgsregistrering og onboarding av nye kunder vil også være en sentral del av arbeidsoppgavene. På sikt vil du også få driftsansvar for utvalgte storkunder. I tillegg vil det være mange spennende arbeidsoppgaver i nært samarbeid med kollegaer i selskapet Kvalifikasjoner Vi ser etter deg som har erfaring fra liknende kunde- og servicerelaterte stillinger, og gjerne med utdanning innen økonomi og/eller IT. Manglende formell utdannelse kan kompenseres ved relevant praksis. Erfaring fra energibransjen er fordelaktig, men opplæring blir gitt. Erfaring med energirelaterte KIS-systemer, Web- og ERP-systemer er fordelaktig. Vi forutsetter at du har kompetanse innen MS Office. Personlige egenskaper Du som skal ha denne stillingen må være serviceinnstilt, ha høy arbeidskapasitet og gode samarbeidsevner. Pålitelighet og nøyaktighet er også viktige stikkord for stillingen. Vi tilbyr Konkurransedyktige betingelser og spennende arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø. Det er ønskelig med snarest mulig oppstart i vikariatet. Kontaktinformasjon Kjetil Kohl-Larsen Flatnes Lead Client Advisors  917 50 284 Emil Koniarz Manager Business Support Nordic  926 09 103
Les mer
Kontaktpersoner
Rådgiver HR
Les mer om muligheter hos Agder Energi
logo
Trainee
Agder Energi er en av medlemsbedriftene i Trainee Sør, et regionalt traineeprogram for nyutdannede med mastergrad. Programmet gjør deg kjent med ulike næringer, og er en unik start på arbeidslivet. Er du nyutdannet med ønske om å utvikle Sørlandet? Da burde du søke Trainee Sør! Nå ønsker Agder Energi å styrke og videreutvikle samarbeidet ytterligere, og forplikter seg til å ha en trainee plassert i hvert forretningsområde til enhver tid. Dette betyr at vi kommer til å ha minst 10 traineer i jobb hos oss det neste året, og vi har også bestemt oss for å ansette omtrent halvparten av disse etter at de er ferdige som traineer! 
logo
Lærling i Agder Energi Vannkraft
Agder Energi Vannkraft tilbyr læreplasser innenfor fagene; energioperatør, energimontør og industrimekaniker. Har du lyst å bli lærling i Agder Energi Vannkraft, eller ønsker å vite mer om ordningen? Ta kontakt med lærlingkoordinator Morten Njåstad.
Om Agder Energi

Agder Energi jobber hver dag med å produsere og levere fornybar energi. Vi tenker nytt og langsiktig med mål om å være fremst på klimavennlige energiløsninger. Vil du bidra til en bærekraftig og elektrisk fremtid? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg.