<  
>  

Trainee

- En del av Trainee Sør.
Om traineeprogrammet

Agder Energi er en av medlemsbedriftene i Trainee Sør, et regionalt traineeprogram for nyutdannede med mastergrad. Programmet gjør deg kjent med ulike næringer, og er en unik start på arbeidslivet. Er du nyutdannet med ønske om å utvikle Sørlandet? Da burde du søke Trainee Sør!

Nå ønsker Agder Energi å styrke og videreutvikle samarbeidet ytterligere, og forplikter seg til å ha en trainee plassert i hvert forretningsområde til enhver tid. Dette betyr at vi kommer til å ha minst 10 traineer i jobb hos oss det neste året, og vi har også bestemt oss for å ansette omtrent halvparten av disse etter at de er ferdige som traineer! 

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Agder Energi
logo
Stasjonsmontør Transformatorstasjoner
Avdeling Transformatorstasjoner og Regionalnett i seksjon Drift og Vedlikehold har ansvaret for selskapets transformatorstasjoner og koblingsanlegg I avdelingen er det nå ledig stilling som Stasjonsmontør. Den utlyste stillingen vil inngå i område Midt som omfatter transformatorstasjoner og noen anlegg knyttet til kraftstasjoner i midtre del av Agder. Stillingen rapporterer til avdelingsleder. Stasjonsleder i område Midt følger opp daglige oppgaver. Selskapet er i sterk utvikling med økende bruk av IT systemer i jobbutførelsen, slik at denne kompetansen blir stadig viktigere sammen med elkraftteknisk grunnkompetanse. Bestilling og oppfølging av vedlikeholdsoppgaver gjøres digitalt. Arbeidsoppgaver Utføre tilstandskontroller og vedlikeholdsoppgaver i henhold til gjeldene retningslinjer og kvalitetsdokumenter. Feilsøke og utbedre feil i stasjonsanlegg og kontrollanlegg Teknisk kontroll av anlegg, samt forebyggende vedlikehold Bidra til at anleggene holdes i forskriftsmessigs stand. Bidra til rasjonell drift og høy tilgjengelighet på anleggene Ivareta Leder for sikkerhet funksjon og bistå Nettsentralen ved koblinger i nettet. Deltagelse i prosjekter ved nyanlegg og rehabilitering. Kvalifikasjoner Vi ser etter deg som har fagbrev som Energimontør og har erfaring med arbeid på høyspenningsanlegg. Det er også ønskelig at du har erfaring med stasjonsanlegg, og du må¨være fortrolig med bruk av IT-systemer for utførelse av jobben. For å komme deg rundt på anleggene er det også nødvendig at du har førerkort for bil. For å ivareta HMS og rutine- og systembeskrivelser må du ha gode norskkunnskaper. Personlige egenskaper Du må være serviceinnstilt med "stå på" vilje  og gode samarbeidsevner. Du må også ha evne og vilje til å lære nye oppgaver. Vi ser spesielt etter deg som er "fremoverlent" og stadig er på jakt etter forenklinger og nye måter å jobbe på innenfor de sikkerhetsbestemmelser som gjelder for denne stillingen. Dette er en selvstendig stilling og du må være selvgående men også kunne jobbe i team. Du er en positiv bidragsyter til et godt arbeidsmiljø og en kollega som andre trives å jobbe sammen med. Vi tilbyr Spennende arbeidsoppgaver og godt arbeidsmiljø i et fremoverlent nettselskap. Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger. Kontaktinformasjon Jon Sverre Andersen Feyling Avdelingsleder Trafostasjoner og Regionalnett  95877112 Eiric Stubstad Paulsen Stasjonsleder Trafostasjoner  900 89 565
Frist 22.05.2022
Les mer
Kontaktpersoner
Rådgiver HR
Les mer om muligheter hos Agder Energi
logo
Studentsommerjobber
Har du lyst på en spennende sommerjobb eller planlegger å skrive en oppgave som er relevant for Agder Energi sin virksomhet? Hos oss får du innsikt i energibransjen og muligheten til å bygge et verdifullt nettverk.   SommerjobbLedige sommerjobber lyses normalt ut i januar og februar, og fristen for å søke er 1. mars. Stillingene tildeles i begynnelsen av april. Oppstart og varighet av engasjementet avtales direkte med arbeidsgiver.          
logo
Lærling i Agder Energi Vannkraft
Agder Energi Vannkraft tilbyr læreplasser innenfor fagene; energioperatør, energimontør og industrimekaniker. Har du lyst å bli lærling i Agder Energi Vannkraft, eller ønsker å vite mer om ordningen? Ta kontakt med lærlingkoordinator Morten Njåstad.
Om Agder Energi

Agder Energi jobber hver dag med å produsere og levere fornybar energi. Vi tenker nytt og langsiktig med mål om å være fremst på klimavennlige energiløsninger. Vil du bidra til en bærekraftig og elektrisk fremtid? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg.