I fremste rekke foran Agder Energi sin stand står studentene Kirsti Homstøl, Solveig Fjellbekk og Eline Molaug. Alle har gjort unna bachelor innen studieretning fornybar energi. Nå lurer de på mulighetene for å skrive en masteroppgave hos Agder Energi. 

Filterdimensjonering og optimalisering 

- Jeg har skrevet bachelor om filterdimensjonering og optimalisering ved transformering fra AC til DC i strømforsyningen. Altså å omgjøre vekselstrøm til likestrøm. Jeg synes det er gøy med elektro, men det finnes jo mange andre muligheter også innen fornybar, sier Kirsti Homstøl. Hun snakker med Agder Energi sin Kirsti Lie, og Kirsti forklarer at det er fullt mulig å skrive master i konsernet. 

Gjerne via sommerjobb

- Send en forespørsel på mail til AEs fellespostboks. Si noe om hva du ønsker å skrive om og hvilke fag du har tatt. Jeg anbefaler også å søke studentsommerjobb hos oss, det er en fin inngangsbillett til å skrive masteroppgave, sier Kirsti Lie. 

Hun mener Karriéredagen er en fin anledning til å markedsføre studentsommerjobbene i konsernet. For sommeren 2018 er ni spennende jobber ledige. Informasjon om disse ligger på konsernets hjemmesider. 


Troverdig

- Studentene er nysgjerrige. De spør blant annet om sommerjobber, faste jobber, hva de kan jobbe med hos oss, hvordan arbeidsmiljøet er og om hvilke fag de bør velge. Det er nyttig å ha med kolleger som nettopp har avsluttet studiene. Da blir vår historiefortelling mer troverdig, sier Kirsti Lie.

Klikk her for å søke blant tusenvis av ledige stillinger