<  
>  

Jobbmuligheter som Salgsmedarbeider / Selger / Salgskonsulent

Ahead Connect
Jobbmuligheter som Salgsmedarbeider / Selger / Salgskonsulent
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Salgsmedarbeider / Selger / Salgskonsulent. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos Ahead Connect.
Relaterte stillingsannonser - Salgsmedarbeider / Selger / Salgskonsulent
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Ahead Connect
logo
Byggevarehusansvarlig - Innlandet
På veien av en av norske største aktører innen byggevare er på jakt etter ett nytt arbeidsjern som vil ha en morsom deltidsjobb i Byggevarehus i Innlandet.Arbeidsmengden vil ha noen sesongvariasjoner, men det er fastsatte ukentlig arbeidsdag, med mulighet for mer.Vi ser etter deg som er:Over 19årEr tilgjengelig for jobb hver onsdagKunne besøke kunder i områdene Gjøvik, Rudshøgda og Hamar.EffektivLøsningsorientertUtadvendtI god fysisk form og kan ta dette som en treningsøktHa gode kommunikasjonsevner på norskVil ha det gøy på jobb og bygge gode relasjonerDu bør ha:Ha førerkortDisponere egen bilGod fysisk for og klare tunge løftKunne jobbe på faste dag, ukentligHos oss får du:En gøy jobb du kan lære mye.Erfaring å sette på CVen.Et hyggelig arbeidsmiljø med utviklingsmulighet.God opplæring.Konkurransedyktig lønn.Kilometergodtgjørelse.Kjenner du den igjen eller synes dette virker interessant? Da vil vi gjerne høre fra deg! Adresse: Gjøvik
Frist 05.10.2022
Les mer
Kontaktpersoner
Om Ahead Connect

Ahead Group Norway er Norges største gruppering av markedsføringsbyråer og Ahead Connect leverer promotører til alle selskapene i grupperingen. Som promotør i Ahead Connect vil du jobbe med og for landets største og viktigste merkevarer.