Aibel

(Olje / Gass / Energi / Kraft, Industri og produksjon)

Aibel er en ledende leverandør av tjenester til olje- og gassindustrien.

Aibel er et ledende serviceselskap i olje- og gassindustrien. Selskapet er også etablert innen fornybar energi. Rundt 4.300 medarbeidere er engasjert i arbeid på land og offshore.

I Aibel er mulighetene mange og begrensningene få. Ved å bli med på vårt lag, kan du jobbe med noen av de største og mest spennende prosjektene innen olje, gass og fornybar energi!

Aibel tilbyr livslang læring. Vi ønsker at våre ansatte skal få utvide sin faglige kompetanse og er åpne for at den enkelte kan søke nye utfordringer på tvers av faggrupper. På den måten får vi større bredde og kunnskapsutveksling, som igjen øker selskapets totale kompetanse.

Aibel har et bredt kurstilbud. Kursene er tilgjengelig over hele verden slik at alle våre medarbeidere har tilgang til samme opplæring. De tar opp en rekke ulike tema, fra HMS-ansvar til gjennomføringsmetode, IT-verktøy og fagspesifikk opplæring.

Les mer om Aibel
,,
Aibels verdier: Ansvarlige – Visjonære – Åpne – Fleksible

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Aibel ansetter nyutdannede særlig innen ingeniørfag og realfag, i tillegg til økonomer. Vi har stillinger innenfor forskjellige ingeniørdisipliner i tillegg til bl.a. controller- og innkjøpstillinger.

Aibel har et eget introduksjonskurs for alle nyansatte. I tillegg har vi et internt Academy hvor alle kurs og program for kompetanseutvikling er samlet. Kursene varierer fra spesifikke fagprogram til globale lederutviklingsprogram.

Som ny i Aibel, blir du tidlig involvert i vår virksomhet. Du får god opplæring, støtte og oppmuntring. Vi jobber for ledende olje- og gassprodusenter og vil derfor bruke dine kunnskaper og ditt talent helt fra starten av.

Våre aktiviteter inkluderer et bredt spekter av fagområder, og dine arbeidsoppgaver vil være avhengig av din formelle bakgrunn, dine interesser og våre behov. Vi forventer at du vil få en bratt læringskurve og at du utvikler en helhetlig forståelse av vår virksomhet.

Les mer om jobbmuligheter i Aibel

Ledige stillinger hos Aibel

 • Aibel er et av de største oljeserviceselskapene i Norge. Selskapet er også etablert innen fornybar energi. Våre tjenester inkluderer prosjektering, bygging, oppgradering og vedlikehold av plattformer, fartøyer og produksjonsanlegg i olje- og gassindustrien. Grunnet økt arbeidsmengde søker nå Aibel Installasjon og Service etter nye Service Elektrikere.   Arbeidsoppgaver med installasjon, service og vedlikehold I bolig, næring og industri inkluderer:   Service på bolig og næring Renovering av eldre boliger Direkte relasjon ut mot kunder Ansvar for servicebil og oppfølging av kunder Arbeid på skip og industri                                             Krav til kvalifikasjoner og arbeidserfaring:   Fagbrev Elektriker Gr L Minimum 2 års relevant arbeidserfaring Kjennskap til Handyman el tilsvarende Førerkort kl B minimum   Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:   Utadvent, ryddig og interesse for faget Ansvarsbevisst Selvstendig Målrettet og vilje til å lære   Vi tilbyr: Vi tilbyr deg spennende oppgaver i et uformelt, dynamisk og trivelig arbeidsmiljø med gode muligheter til faglig og personlig utvikling. Vi har et bredt utvalg av sosiale tilbud og konkurransedyktige betingelser.
  30.04.2017 Haugesund
 • Grunnet økt arbeidsmengde søker nå Aibel Installasjon og service nye VVS rørleggere.
  30.04.2017 Haugesund

Lærling i Aibel Lærlinger

Aibel pleier hvert år å ta inn nye lærlinger i Haugesund og Hammerfest. Lærlingene utdannes innen en rekke disipliner, som rørlegger, sveiser og elektriker. Lærlingplassene i Aibel er ment for de som kommer fra yrkesrettet videreutdanning. Læretiden varer vanligvis i to år. I denne perioden får lærlingene grunnleggende teoretisk opplæring og praksis innen Aibels virksomhet i olje- og gassindustrien. Selv om lærlinger ikke er garantert jobb i Aibel, finner de fleste stillinger hos oss etter endt læretid. For mange markerer læretiden starten på en lang karriere, både på land og offshore, som dyktige medarbeidere i selskapet. Har du lyst til å bli lærling i Aibel? De utlyste stillingene finner du på våre hjemmesider (se link!). Søknadsfristen og oppstart av læretiden for lærlinger er hhv 1. mars og 1. september hvert år!  
Antall lærlinger
7 (varierer)
Sted
Hammerfest, Haugesund
Les mer

Rekrutteringskalender

 • APR 30
  2017
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Viktigheten av gode bilder og eventuelt film!

Vi anbefaler at du laster opp bilder av virksomheten og eventuelt av produktene / tjenestene dere tilbyr. Legg gjerne også til bildebeskrivelser. Bildene vises i stillingsannonser og andre steder hvor dere presenteres.


Vår partner Kubrix Film & Foto er spesialisert innen bedriftsfoto og film for rekruttering og employer branding

Bedrifter som er medlemmer hos KarriereStart.no får gratis konsultasjon, samt halv pris på første oppdrag. Les mer på kubrix.no eller kontakt oss.

Fakta om Aibel

Adresse

Hovedkontor:
Vestre Svanholmen 14
P.O. Box 300 Forus
N-4066 Stavanger
Norway
Tel: (+47) 08527