Aleris

(Helsesektor / Omsorg)

Aleris er et av Skandinavias ledende private helse- og omsorgsforetak. Virksomheten har stor bredde og omfatter sykehus og røntgensenter, barnevern, psykisk omsorg, BPA, eldreomsorg og tilbud til funksjonshemmede. Foretaket har rundt 11 000 medarbeidere fordelt på ca 450 virksomheter i Norge, Sverige og Danmark.

Vi ønsker å være både et supplement til og en integrert del av de offentlige helse- og omsorgstjenestene der det er behov.

Ansvarlig foretak med høy kvalitet og service

Omtanke, profesjonalitet, engasjement og nytenkning ligger til grunn for våre etiske retningslinjer som veileder oss i vårt daglige arbeid. Vi organiserer våre tjenester rundt brukernes behov, og god service skal kjennetegne alt vi gjør. Høy kvalitet på tjenestene er en forutsetning for virksomheten.

Innovasjon og nyskaping utvikler tjenestene

En grunntanke i Aleris er at vi alltid kan bli bedre. Erfaringsutveksling fra godt offentlig-privat samarbeid og innovasjon og idéutvikling hos hver enkelt medarbeider, hjelper oss å se hvor vi kan gjøre små og store forbedringer. Med dyktige medarbeidere, nysgjerrighet og omstillingsevne i organisasjonen kan idéene gjennomføres i praksis.

Fremtidens helse- og omsorgstjenester

Gode helse- og omsorgstjenester har stor betydning for velferden, og behovet øker. Aleris ønsker å bidra til å videreutvikle tjenestene for å møte fremtidens behov.

Les mer om Aleris
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Grunnlagt
2005
,,
Aleris er et av Skandinavias ledende private helse- og omsorgsforetak

Bli kjent med Aleris!

Møt noen av våre engasjerte medarbeidere

Jobbmuligheter i Aleris

Vil du være med og bygge det mest personlige og verdsatte selskapet i helse- og omsorgssektoren? Vil du bidra med nye og bedre løsninger som gjør at vi kan gi den beste omsorgen til de som trenger oss, og som bruker tjenestene våre?

Aleris er opptatt av helheten og er virksomme gjennom hele helse- og omsorgskjeden. Det betyr at vi har stor bredde. Vi er til stede innen så vel primær- og spesialhelsetjenesten som eldreomsorg og psykisk omsorg for ungdommer og voksne.

Se våre ledige stillinger her.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Aleris er opptatt av faglig utvikling og å synliggjøre de mange mulighetene som utdanningene innen helse og omsorg gir. Vi tar derfor hvert år i mot studenter fra mange ulike fagretninger, blant annet sykepleie, vernepleie, barnevernspedagog, helsefagarbeider, bachelorstudenter innen ulike administrative fag, sosionom og ulike lærlingeløp.

Ønsker du praksisplass under studiet kan du kontakte den nærmeste enheten i ditt studie-/ nærmiljø, for kontaktinformasjon https://www.aleris.no/Her-finnes-vi/

Lykke til med studier og videre arbeid innen en spennende sektor

Les mer om jobbmuligheter i Aleris

Ledige stillinger hos Aleris

Ledige vikariater i 80% og 100% som sykepleier ved sengepost/dagkirurgisk avdeling Aleris Helse, Sykehuset Frogner. Arbeidsoppgaver: Turnusstillinger med arbeidshelg hver 4. helg. Pre- og postoperativ sykepleie til en variert kirurgisk pasientgruppe. Personlige egenskaper: Søker må ha faglig engasjement, være fleksibel og ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Personlig egnethet vil bli vektlagt.  Søker må trives med høyt arbeidstempo. Vi tilbyr: Lønn etter avtale, helseforsikring og pensjonsordning i KLP. Engasjerte og dyktige kollegaer i et hyggelig arbeidsmiljø.  Varierte arbeidsoppgaver. Tiltredelse: Snarest. Søknadsfrist: 30.07.17 Kontaktperson: Leder på sengeposten, Sykehuset Frogner, Lene Berner Sletbak , tlf. 91704967 lene.sletbak@aleris.no   www.aleris.no
30.07.2017 Oslo
Vi åpner nå en ny bolig i Sørkedalen i Oslo. Her skal det bo en aktiv ung mann som har behov for trygge og omsorgsfulle mennesker rundt seg.
06.08.2017 Oslo
Vi søker nå en Key Account Manager (KAM) med bosted i på vestlandet, fortrinnsvis Bergen eller Stavanger. Din viktigste arbeidsoppgave blir å informere helsepersonell med henvisningsrett om tjenestetilbudet ved Aleris' sykehus og røntgenavdelinger på vestlandet. Du vil dele kundeansvar i Norge sammen med kollegaer i Midt- og Nord-Norge og Østlandet. Stillingen inngår i kommunikasjons- og markedsavdelingen og rapportere til kommunikasjonsdirektør. Vi ser etter en person som tar eierskap og som motiveres av å lykkes med sine arbeidsoppgaver. Stillingen vil kreve stor grad av selvstendighet og kan innebære reisevirksomhet til alle våre avdelinger i hele landet.  Det er en utebasert stilling, der 80 % av tiden er tenkt benyttet til å besøke henvisere, holde møtevirksomhet etc. Det betyr at aktuelle kandidater må ha: Relevant høyere utdanning, helst innen helsefag, og gjerne erfaring fra helsesektoren Erfaring innen markedsføring og salg Gode kommunikative ferdigheter, både skriftlig og muntlig Evne til å jobbe selvstendig – og samtidig være en lagspiller som samarbeider på tvers av Aleris' virksomhet Arbeidsoppgaver inkluderer: Utarbeide og implementere salgs- og aktivitetsplaner i samarbeid med markedsavdelingen og driftsdirektørene Formulere og utforme informasjonsmateriell Booke, planlegge og gjennomføre møter med henvisere (allmennleger, kiropraktorer, manuellterapeuter) og andre målgrupper, i samarbeid med lederne og andre relevante medarbeidere ved våre lokasjoner på vestlandet Distribuere nyhetsbrev og annet markedsføringsmateriell, samt gjennomføre andre salgsfremmende aktiviteter og tiltak Være i kontinuerlig dialog med henvisere og bidra til å løse eventuelle utfordringer i kommunikasjonen Bidra til å videreutvikle profileringen av våre helsetjenester Vi kan tilby en utfordrende og spennende jobb, gode utviklingsmuligheterog et godt arbeidsmiljø. Lønn etter avtale og gode pensjons- ogforsikringsordninger. Ta kontakt med kommunikasjonsdirektør Anita Tunold på tlf.93899028 dersom du ønsker å vite mer. Skriftlig søknad med CV sendes på e-mail til HR direktør Hanne Arbøll.  E-mail: hanne.arboll@aleris.no   www.aleris.no
18.08.2017 Bergen, Stavanger
Vi stiller krav til gode samarbeidsevner, faglig engasjement, høy grad av serviceinnstilling, samt god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Tiltredelse etter avtale. Arbeidstiden vil være på ettermiddager.   Aleris Stavanger har to sykehus i Stavanger. Det er Aleris Hinna Park som ligger i Viking Stadion i Jåttåvågveien 7 og Aleris Colosseum Stavanger som ligger på Lagårdsveien 91. Hovedarbeidssted vil være Hinna Park.  For nærmere opplysninger vedrørende stillingen, ta kontakt med leder Aleris Stavanger, Hanne Barkved på mob: 936 54 858 eller  e-post: hanne.barkved@aleris.no Søknadsfrist: Snarest, og sendes pr e-post til; hanne.barkved@aleris.no www.aleris.no
18.08.2017 Stavanger
Vi søker deg som ønsker å jobbe i et spennende fagmiljø med en svært kompetent, tverrfaglig legegruppe bestående av både allmennleger og spesialister. Legene som arbeider hos oss har et velfungerende støtteapparat rundt seg – og får dermed de beste forutsetninger for å sette pasientene i fokus.  Du har gode samarbeidsevner, er fleksibel, viser engasjement for arbeidet og innehar høy grad av serviceinnstilling. Du må ha god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.   Aleris er lokalisert i Marken 34 – midt i hjertet av Bergen og på Nesttun i nye moderne lokaler i Nesttunveien.   Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og faglige utfordringer i et dynamisk arbeidsmiljø. Tiltredelse etter avtale.   For mer informasjon kontakt; Toril E. Kongsrud Leder Aleris Bergen M: 907 91 915 toril.kongsrud@aleris.no   Søknadsfrist: snarest Søknad med CV sendes til: toril.kongsrud@aleris.no  www.aleris.no
18.08.2017 Bergen
Test
18.08.2017 Oppegård
Aleris i Bergen søker hudlege på grunn av stor etterspørsel og sterk vekst I Bergen opplever vi stor etterspørsel etter hudlegetjenester, og vi ønsker derfor å styrke vårt tilbud i byen. Pasientene kommer til oss fordi vi har et bredt tilbud innen dermatologi, kosmetiske behandlinger og plastikkirurgi. Det innebærer at vi kan gi våre pasienter en tverrfaglig oppfølging dersom det er nødvendig Vi søker derfor en hudlege som ønsker å jobbe i et spennende fagmiljø med en svært kompetent legegruppe bestående av både allmennleger og spesialister. Legene som arbeider hos oss har et velfungerende støtteapparat rundt seg – og får dermed de beste forutsetninger for å sette pasientene i fokus.  Du har gode samarbeidsevner, er fleksibel, viser engasjement for arbeidet og har høy grad av serviceinnstilling. Du må ha god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Aleris er i sterkt vekst i Bergen, og vi har i dag hele tre avdelinger her. Aleris er lokalisert i Marken 34 – midt i hjertet av Bergen - og på Nesttun i nye, moderne lokaler i Nesttunveien. I tillegg har vi en røntgenavdeling i sentrum, Aleris Røntgen,  som tilbyr moderne bildediagnostikk. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og faglige utfordringer i et dynamisk arbeidsmiljø. Tiltredelse etter avtale. For mer informasjon kontakt: Toril E. Kongsrud Leder Aleris Bergen M: 907 91 915 toril.kongsrud@aleris.no Søknadsfrist: snarest Søknad med CV sendes til: toril.kongsrud@aleris.no www.aleris.no
Snarest Bergen

Rekrutteringskalender

  • JUL 30
    2017
    4 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Fakta om Aleris

Adresse

Frederik Stangs gate 11-13, 0264 Oslo