Aleris

Helsesektor / Omsorg

Aleris er et av Skandinavias ledende private helse- og omsorgsforetak. Virksomheten har stor bredde og omfatter sykehus og røntgensenter, barnevern, psykisk omsorg, BPA, eldreomsorg og tilbud til funksjonshemmede. Foretaket har rundt 11 000 medarbeidere fordelt på ca 450 virksomheter i Norge, Sverige og Danmark.

Vi ønsker å være både et supplement til og en integrert del av de offentlige helse- og omsorgstjenestene der det er behov.

Ansvarlig foretak med høy kvalitet og service

Omtanke, profesjonalitet, engasjement og nytenkning ligger til grunn for våre etiske retningslinjer som veileder oss i vårt daglige arbeid. Vi organiserer våre tjenester rundt brukernes behov, og god service skal kjennetegne alt vi gjør. Høy kvalitet på tjenestene er en forutsetning for virksomheten.

Innovasjon og nyskaping utvikler tjenestene

En grunntanke i Aleris er at vi alltid kan bli bedre. Erfaringsutveksling fra godt offentlig-privat samarbeid og innovasjon og idéutvikling hos hver enkelt medarbeider, hjelper oss å se hvor vi kan gjøre små og store forbedringer. Med dyktige medarbeidere, nysgjerrighet og omstillingsevne i organisasjonen kan idéene gjennomføres i praksis.

Fremtidens helse- og omsorgstjenester

Gode helse- og omsorgstjenester har stor betydning for velferden, og behovet øker. Aleris ønsker å bidra til å videreutvikle tjenestene for å møte fremtidens behov.

Les mer om Aleris
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Se alle fakta
Sykepleier
Møt Karoline som er sykepleier hos Aleris Bli kjent med jobben som sykepleier på alders- og sykehjem
Se flere videoer fra Aleris

Bli kjent med Aleris

Ledige stillinger hos Aleris

Til vår avdeling i Stavanger søker vi en serviceinnstilt og engasjert radiograf til sommervikariat og ekstravakter. Vi søker deg som har gode norskkunnskaper (både skriftlig og muntlig) og som alltid setter kunden først. Videre må du ha generelt gode datakunnskaper og du må trives med å jobbe i team. Radiograferfaring fra røntgen og CT er en fordel. Personlig egnethet vektlegges høyt, blant annet ønsker vi deg som har endringsvilje, er fleksibel og løsningsorientert. Vi ser etter deg som kan arbeide for oss i sommerferieperioden 2019. 2. og 3. års radiografstudenter oppfordres til å søke. Hos oss vil du bli en del av et dynamisk og spennende fagmiljø med høyt engasjement, hvor vi alltid setter kunden i fokus. Vi har konkurransedyktige betingelser. Lønn etter avtale.
31.03.2019 Stavanger
Aleris Nesttun søker kosmetisk sykepleier i deltid/heltid Ved vårt sykehus på Nesttun opplever vi stor etterspørsel og søker nå etter en kosmetisk sykepleier i hel stilling. Du får jobbe i et tverrfaglig team bestående av plastikkirurg og hudlege. Vi har en svært kompetent legegruppe bestående av medisinske spesialister og kirurger. I tillegg samarbeider våre kosmetiske sykepleiere, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør, til stor faglig nytte. Kosmetiske sykepleier har hud som spesialfelt, ved hjelp av medisinsk utstyr- og produkter behandles alt fra kroniske hudtilstander til aldring av huden. Vi forventer at du er nøyaktig, har øye for detaljer, god estetisk sans og ikke minst en genuin interesse for faget og denne pasientgruppen. Vi stiller krav til at du kan arbeide selvstendig, effektivt og strukturert. Det er også viktig med gode samarbeidsevner, faglig engasjement, høy grad av serviceinnstilling, samt god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og faglige utfordringer i et dynamisk arbeidsmiljø. Tiltredelse etter avtale. Aleris er i sterkt vekst i Bergen og er lokalisert i Nesttunveien 90B. For mer informasjon om stillingen, kontakt: Toril Kongsrud Leder Aleris Nesttun Mobil 907 91 915
15.04.2019 Bergen
Vi søker deg som ønsker å jobbe i et spennende og bredt fagmiljø med private og offentlige pasienter. Vi stiller krav til at du kan arbeide selvstendig, effektivt og strukturert. Det er også viktig med gode samarbeidsevner, faglig engasjement, høy grad av serviceinnstilling, samt god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og faglige utfordringer i et dynamisk arbeidsmiljø.
22.04.2019 Tromsø

Rekrutteringskalender

  • MAR 31
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

Filmer

På Aleris finnes det jobber som utfordrer og utvikler deg. Her kan du gå i dybden, på tvers og i høyden. Eller utvikle deg der du er. Aleris tilbyr et bredt spekter av helse- og omsorgstjenester – og det innebærer at det finnes gode muligheter til personlig utvikling på arbeidsplassen. Her forteller noen av våre medarbeidere om sine erfaringer hos Aleris.
Hos oss gjør øyesykepleieren en stor del av vurderingene selv. Det er mange selvstendige pasientmøter med egne bedømmelser. Møt Ann-Sofie når hun forteller om sin jobb som øyesykepleier ved Aleris Ögon Ängelholm.
Møt Tina, radiograf på Aleris Røntgen Stavanger, når hun forteller om hvordan hun ved å arbeide både med MR, CT og røntgen har utviklet seg i sin yrkesrolle.
Hør Annelise, operasjonssykepleier i Aleris Hinna Park, Stavanger, fortelle om hvor viktig kvaliteten er for henne i de korte møtene hun har med sine pasienter i operasjonssalen.
Arbeidsmiljøet er svært bra her, sier Sissel, sykepleier, og vi får ofte bekreftelser på at vi gjør en god jobb. Pasientene velger å komme tilbake hit. Møt Sissel som forteller om sin arbeidshverdag på Aleris Frogner, Oslo.
Å komme hit som pasient innebærer at du skal bli sett, hørt og tatt vare på. Møt Liz, pasientkoordinator, når hun forteller om sin arbeidshverdag på Aleris sykehus Frogner..
Aleris forsknings- og utviklingsfond - Maria Daniel
Aleris forsknings- og utviklingsfond - Alice Højer Christensen
Aleris Røntgen - Avansert bildediagnostikk!
Aleris Helse - Helsetjenester samlet på ett sted!

Fakta om Aleris

Adresse

Frederik Stangs gate 11-13, 0264 Oslo