Aleris

(Helsesektor / Omsorg)

Aleris er et av Skandinavias ledende private helse- og omsorgsforetak. Virksomheten har stor bredde og omfatter sykehus og røntgensenter, barnevern, psykisk omsorg, BPA, eldreomsorg og tilbud til funksjonshemmede. Foretaket har rundt 11 000 medarbeidere fordelt på ca 450 virksomheter i Norge, Sverige og Danmark.

Vi ønsker å være både et supplement til og en integrert del av de offentlige helse- og omsorgstjenestene der det er behov.

Ansvarlig foretak med høy kvalitet og service

Omtanke, profesjonalitet, engasjement og nytenkning ligger til grunn for våre etiske retningslinjer som veileder oss i vårt daglige arbeid. Vi organiserer våre tjenester rundt brukernes behov, og god service skal kjennetegne alt vi gjør. Høy kvalitet på tjenestene er en forutsetning for virksomheten.

Innovasjon og nyskaping utvikler tjenestene

En grunntanke i Aleris er at vi alltid kan bli bedre. Erfaringsutveksling fra godt offentlig-privat samarbeid og innovasjon og idéutvikling hos hver enkelt medarbeider, hjelper oss å se hvor vi kan gjøre små og store forbedringer. Med dyktige medarbeidere, nysgjerrighet og omstillingsevne i organisasjonen kan idéene gjennomføres i praksis.

Fremtidens helse- og omsorgstjenester

Gode helse- og omsorgstjenester har stor betydning for velferden, og behovet øker. Aleris ønsker å bidra til å videreutvikle tjenestene for å møte fremtidens behov.

Les mer om Aleris
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:05.08.2018
Arbeidssted :Trondheim

Bli kjent med Aleris

Ledige stillinger hos Aleris

Aleris i Trondheim er i vekst og opplever økt etterspørsel. Vi søker etter dyktig allmennlege og anestesilege   Vi søker deg som ønsker å jobbe i et spennende fagmiljø med en svært kompetent, tverrfaglig legegruppe bestående av både allmennleger og spesialister. Legene som arbeider hos oss har et velfungerende støtteapparat rundt seg – og får dermed de beste forutsetninger for å sette pasientene i fokus. Du har gode samarbeidsevner, engasjement for arbeidet og høy grad av serviceinnstilling. Du må ha god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Aleris utfører operasjoner innenfor fagområdene urologi, ortopedi, generellkirurgi, ØNH, gynekologi, plastikkirurgi og gastrokirurgi.   Aleris Solsiden holder til i nyoppussede og moderne lokaler ved Solsiden kjøpesenter i Trondheim. Aleris Solsiden har alle modaliteter innenfor radiologi i samme bygg. Allmennlegen vil få sitt tilholdssted på Solsiden. Anestesilegen må påberegne å jobbe både på Rosenborgklinikken og på Solsiden. Mulighet for god inntjening for den som ønsker å bidra i vårt dynamiske miljø. Tiltredelse etter avtale.
19.07.2018 Trondheim
Vi søker nå en Key Account Manager (KAM) med bosted i Trondheimsområdet. Din viktigste arbeidsoppgave blir å informere helsepersonell med henvisningsrett om tjenestetilbudet ved Aleris' sykehus og røntgenavdelinger i Midt- og Nord-Norge. Du vil dele kundeansvar i Norge sammen med kollegaer på Vestlandet og Østlandet. Stillingen vil inngå i kommunikasjons- og markedsavdelingen og rapportere til kommunikasjons- og markedsdirektør. Vi ser etter en person som tar eierskap og som motiveres av å lykkes med sine arbeidsoppgaver. Stillingen vil kreve stor grad av selvstendighet og kan innebære reisevirksomhet til alle våre avdelinger i hele landet. Det er en utebasert stilling, der 80 % av tiden er tenkt benyttet til å besøke henvisere, holde møtevirksomhet etc. Det betyr at aktuelle kandidater må ha: Relevant høyere utdanning, helst innen helsefag, og gjerne erfaring fra helsesektoren Erfaring innen markedsføring og salg Gode kommunikative ferdigheter, både skriftlig og muntlig Evne til å jobbe selvstendig – og samtidig være en lagspiller som samarbeider på tvers av Aleris' virksomhet Arbeidsoppgaver inkluderer: Utarbeide og implementere salgs- og aktivitetsplaner i samarbeid med markedsavdelingen og driftsdirektørene Formulere og utforme informasjonsmateriell Booke, planlegge og gjennomføre møter med henvisere (allmennleger, kiropraktorer, manuellterapeuter) og andre målgrupper, i samarbeid med lederne og andre relevante medarbeidere ved våre lokasjoner i Midt- og Nord-Norge Distribuere nyhetsbrev og annet markedsføringsmateriell, samt gjennomføre andre salgsfremmende aktiviteter og tiltak Være i kontinuerlig dialog med henvisere og bidra til å løse eventuelle utfordringer i kommunikasjonen Bidra til å videreutvikle profileringen av våre helsetjenester Vi kan tilby en utfordrende og spennende jobb, gode utviklingsmuligheter og et godt arbeidsmiljø. Lønn etter avtale og gode pensjons- og forsikringsordninger. Ta kontakt med kommunikasjons- og markedsdirektør Anita Tunold på tlf. 93899028 dersom du ønsker å vite mer.
21.07.2018 Trondheim
Aleris Ungplan & BOI er Norges største private aktør innen helse og omsorg. Vi skreddersyr miljøterapeutisk tilbud tilpasset den enkelte bruker eller familiens behov innenfor områdene barnevern, barne- og voksenpsykiatri, rus og psykisk utviklingshemming. Vi søker nye miljøterapeuter til vår omsorgsbolig på Tåsen i Oslo. Her skal det bo en aktiv ungdom som har behov for trygge og omsorgsfulle mennesker rundt seg. Han er en aktiv mann som liker å svømme, være ute, gå turer, være på sansehuset og gå på butikken. Vi søker deg som kan sette tydelige rammer og grenser samt skape struktur og forutsigbarhet. Erfaring med autisme er en fordel, og det er viktig at du tåler at han i perioder har det vanskelig og trenger ekstra tilrettelegging og omsorg. Stillingen er organisert med medleverturnus med 3/7, 4/7. Som miljøterapeut vil du sammen med faglig ansvarlig være med å utforme og kvalitetssikre tjenestetilbudet til våre beboere. Boligen ligger i flotte omgivelser i Sørkedalen med stor hage og store utearealer. Vi disponerer egen bil i tiltaket som gjør det enkelt å komme seg ut på aktiviteter. Våre verdier i møte med den enkelte bruker er omtenksomhet, profesjonalitet, engasjement og nytenkning. Vi søker miljøterapeuter som kan identifisere og iverksette overnevnte verdier. Kvalifikasjoner Vernepleier/sykepleier evt. annen relevant 3-årig helsefagutdannet Evne til å jobbe målrettet etter miljøterapautiske tiltak Kompetanse på atferdsanalytisk metodikk Kompetanse og gjerne erfaring fra arbeid rundt HOL. kap. 9 Erfaring fra arbeid med brukergruppen psykisk utviklingshemmede og autisme vil vektlegges Primærkontaktansvar Førerkort klasse B   Personlige egenskaper Vi søker målrettet og strukturerte miljøterapeuter. Du har gode samarbeidsevner og samtidig kunne jobbe selvstendig, Ståpåvilje og personlig egnethet vil vektlegges. Bidra til et godt arbeidsmiljø Erfaring med utfordrende atferd   Vi tilbyr Medleverturnus 3/7, 4/7 Gode pensjonsordninger og konkurransedyktige betingelser Engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø Intern opplæring og kursing Veiledning i miljøet Gode muligheter for personlig og profesjonell vekst i et selskap i fremgang Det kreves politiattest ihht. gjeldende lovverk.
Snarest Oslo
Vi søker trygge og voksne fagpersoner til våre avdelinger innenfor psykisk omsorg samt avdeling for barnevern.   Du har et brennende engasjement for mennesker og er ikke redd for å stå i vanskelige situasjoner. Du gleder deg over "de små tingene" og er flink til å skape en relasjon med våre beboere! Du vil jobbe med ulike beboere, noe som krever at du er fleksibel, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull. Du må videre være arbeidsvillig og faglig engasjert, og kunne jobbe selvstendig så vel som i team. Du må ha god fysisk og psykisk helse. Kvalifikasjoner 3-årig helse- og sosialfaglig høyskoleutdanning; fortrinnsvis vernepleiere, sykepleiere, sosionomer og barnevernspedagoger eller annen relevant utdanning. For deg som ønsker og jobbe innenfor barnevern så er ruskompetanse og traumekompetanse en fordel. Ønsker du å jobbe innenfor psykisk omsorg så er helsefaglig kompetanse innenfor psykiatri, psykisk utviklingshemming og/eller pleie ønskelig. Erfaring i arbeid med mennesker, institusjonsarbeid er en fordel Førerkort kl. B er et krav Kreativ person med fokus på aktivitets- og ferdighetstrening Som miljøterapeut hos Aleris Omsorg deltar du i et team som arbeider målrettet for å bedre beboers livssituasjon, skape utviklingsmuligheter og istandsette beboer til å mestre en selvstendig positiv tilværelse. Vi har ledig stilling der du inngår i medleverturnus med 3 døgn arbeid – 7 døgn fri – 4 døgn arbeid – 7 døgn fri. Det er krav til politiattest. Menn oppfordres til å søke. Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, veiledning og oppfølging – og en fleksibel og variert arbeidsdag. Synes du dette høres spennende ut, send oss en søknad eller kontakt: Driftsleder for Nymogården Martin Nymo tlf: 901 03 998 martin.nymo@aleris.no Driftsleder for Psykisk omsorg Rebekka Stangeland tlf: 904 71 614 rebekka.stangeland@aleris.no Driftsleder for Ungplan Tromsø Tone Bergheim tlf: 481 32 753 Tone.bergheim@aleris.no Du kan lese mer om Aleris Ungplan & BOI på http://www.aleris.no  
31.07.2018 Troms
Jeg er en aktiv og kreativ mann på 70 år som søker etter personlig assistent. Jeg sitter i rullestol, går med rullator og trenger assistanse i hverdagen. Din jobb vil være å hjelpe meg med praktisk arbeid som husarbeid, renhold, innkjøp, reise etc. Ingen utdanning kreves, ingen forkunnskaper er nødvendig. Personlig egnethet blir vektlagt, jeg gir deg full opplæring. Du må kunne skrive og snakke norsk. Fint om du er en voksen person, men det er ikke noe krav. Viktig at du er fleksibel, praktisk, serviceinnstilt, pålitelig og tålmodig, du har humor og at vi har god kjemi. Trenger en person som er trivelig og på grunn av stillingens art må du ha førerkort. Arbeidstiden er stort sett på dagtid, 5-10 timer i uka, fordelt på 2-3 dager. Jeg blir din daglige leder i arbeidet, samtidig som du får ansettelse i Aleris med ryddige lønns- og arbeidsforhold. Arbeidssted: Trondheim Øst Søknadsfrist: 5. august 2018 Ansettelse: Snarest Søknad og CV merkes med: Trondheim øst. Sendes til: maja.mortensen@aleris.no Tlf: 91171018
05.08.2018 Trondheim
Om Uranienborghjemmet: Uranienborghjemmet har totalt 98 plasser, hvorav 72 av plassene er ordinære langtidsplasser og 16 er skjermede plasser for beboere med demens. Uranienborghjemmet ligger midt på Majorstuen i Frogner bydel, og består av fem avdelinger hvor hver avdeling har utgang til lys og solrik terrasse. Lederteamet i Aleris Omsorg ved Uranienborghjemmet, består av 5 teamledere, fagleder og daglig leder. Er du glad i eldre mennesker, faglig engasjert, ser muligheter, opptatt av livshistorier og vil bidra til å øke livskvaliteten til beboere som har fått et nytt hjem på sykehjemmet? Mener du også at det å hjelpe hverandre er en god kultur, og at det å bli gammel faktisk kan være en fin ting? Da kan det hende at nettopp du er vår nye kollega! Om stillingen: Vi har ledig en 100% fast stilling som teamleder med snarlig tiltredelse. Vi har også ledig et 100% vikariat som teamleder med tiltredelse i september 2018. Vikariatet har en varighet på 1år med mulighet for forlengelse. Begge stillingene er på våre somatiske langtidsavdelinger. Som teamleder har du et overordnet administrativt, personalmessig, faglig og delvis økonomisk ansvar for teamet. Dette inkluderer å sørge for at pleieaktivitet og resultater er ihht. rammer, lover, forskrifter og er faglig og etisk forsvarlig. Teamleder har 60% administrativ jobb, samt 40% direkte pasientrettet arbeid. Sammen med andre teamledere, fagleder og daglig leder utgjør man en felles ledelse på sykehjemmet. Vi arbeider i stor grad tverrfaglig sammen med andre faggrupper som lege, sykepleiere, fysioterapeut, ergoterapeut og helsefagarbeidere. Vi tilbyr deg som teamleder god opplæring, faglig kompetanseheving med eksterne og interne kurs, samt ukentlig internundervisning. På Uranienborghjemmet har vi som mål å gi god, personsentrert omsorg. Vi er derfor på utkikk etter en teamleder som vektlegger dette. Vi har et høyt fokus på varierte aktiviteter for beboerne og søker etter en teamleder som ønsker å bidra med å gi beboerne og ansatte på sykehjemmet meningsfulle, trygge og innholdsrike dager. Vi reiser ofte på turer i nærmiljøet med beboerne -både til fots og til sykkel, vi arrangerer fester, konserter og pub- kvelder. På sommeren reiser vi på sommerferie med beboerne til Tjøme. Vi søker etter: En teamleder som er omsorgsfull og trygg i sin rolle, og med gode samarbeidsevner Du har norsk autorisasjon som sykepleier, helst med relevant videreutdanning og/ eller erfaring Du har lederegenskaper, og har gjerne lederutdanning og/ eller ledererfaring Du behersker ulike IKT verktøy og har gjerne kjennskap til dokumentasjonssystemet Gerica Du behersker norsk skriftlig og muntlig godt, og har bestått Bergenstesten Personlig egnethet vil bli vektlagt. Du må være strukturert, fleksibel og endringsvillig   Vi tilbyr: Dagstilling (37,5 timers uke) God opplæring Ukentlig intern undervisning og fagdager Et svært godt arbeidsmiljø IA-bedrift (Inkluderende arbeidsliv) Lønn etter avtale
Snarest Oslo
Om Uranienborghjemmet: Uranienborghjemmet har totalt 98 plasser, hvorav 72 av plassene er ordinære langtidsplasser og 16 er skjermede plasser for beboere med demens. Uranienborghjemmet ligger midt på Majorstuen i Frogner bydel, og består av fem avdelinger hvor hver avdeling har utgang til lys og solrik terrasse. Lederteamet i Aleris Omsorg ved Uranienborghjemmet, består av 5 teamledere, fagleder og daglig leder. Er du glad i eldre mennesker, faglig engasjert, ser muligheter, opptatt av livshistorier og vil bidra til å øke livskvaliteten til beboere som har fått et nytt hjem på sykehjemmet? Mener du også at det å hjelpe hverandre er en god kultur, og at det å bli gammel faktisk kan være en fin ting? Da kan det hende at nettopp du er vår nye kollega! Dine arbeidsoppgaver: Hos oss står alltid beboerne i fokus og vi jobber etter et overordnet mål; I dag skal jeg bidra til å skape en god dag for våre beboere! Arbeidsoppgavene dine handler om å sørge for at den tiden beboerne tilbringer hos oss blir så bra og meningsfull som mulig. Dette kan for eksempel bety at dagen din starter med å kikke inn til Margit som har hatt en urolig natt, for å høre om hun vil ha frokost på senga, eller om hun ønsker å stå opp. Etter hvert som beboerne er klare for dagen og frokosten skal inntas deltar du rundt frokostbordet og bidrar til et hyggelig måltid. Kanskje det er du som ser til at alle får sine medisiner i dag? Du har også et blikk for hvordan det står til med hver enkelt. Spiser Martinsen godt i dag? Har fru Hansen fått lagt håret sitt i det siste. Du låner et øre til Astrid som vil fortelle om besøket hun hadde av oldebarna sine i helgen, og du deler romslig ut en klem til Anne, som ikke helt forstår hvorfor hun er her i dag. Dagen fylles med ulike aktiviteter, kanskje det betyr at du kler på deg uansett vind og vær, og blir med noen ut på tur, til fots eller i vår elektriske sykkeldrosje? Videre bidrar du til beboerne kan delta i de ulike aktiviteter de selv synes er fristende, noen vil kanskje sitte i ro med et håndarbeid, andre delta på konsert i kafeen. Det er også viktig at du har et lyttende øre ledig, for hos oss er det mange beboere med spennende historier å fortelle! Etter hvert er det tid for lunsj, en enkel varmrett serveres på avdelingen, og igjen bidrar du til hygge og god atmosfære rundt matbordet. Etter lunsj skal du kanskje delta i tverrfaglig møte, eller bistå en kollega med oppdatering i tiltaksplan eller IPLOS, eller kanskje det er din tur til å bidra på internundervisningen i dag? Ingen dag er lik hos oss, våre beboeres ønsker er alltid i fokus. I tillegg til gode dager sammen med våre beboere gir vi deg muligheten til å utvikle deg sammen med kompetente og hyggelige kolleger i et arbeidsmiljø preget av våre verdier: Omtenksomme – Profesjonelle – Engasjerte – Nytenkende. Om deg: Du har et ønske om å bidra til at Uranienborghjemmet skal bli Oslos beste sykehjem og har følgende kvalifikasjoner: Du er autorisert sykepleier, gjerne med videreutdanning i demensomsorg eller palliasjon Du kan fremvise en gyldig politiattest utstedt i Norge, som ikke er eldre enn tre måneder Du behersker norsk skriftlig og muntlig tilsvarende høyere nivå (Bergenstest)                                 Du behersker de vanligste IKT-verktøy (word/excel/intranett/internett/epost) Det er fordel med kjennskap til Gerica, men ikke et krav Personlig egnethet vektlegges Vi søker etter deg som virkelig ønsker å gjøre en forskjell for våre brukere. Du er stolt av yrket ditt og du vet at jobben du gjør er viktig. Du er pålitelig, selvgående, initiativrik, nøyaktig og har en empatisk og trygg personlighet. Vi setter pris på et godt smil og en smittende latter, samtidig som du kan være varmt til stede og by på en hånd å holde i når det trengs. Vi har følgende stillinger ledig for sykepleiere: 100% fast dag/kveld med jobb hver tredje helg på somatisk avdeling. Oppstart snarest 100% vikariat dag/kveld med jobb hver tredje helg på somatisk avdeling. Varighet fra dags dato - 31.12.18. 66,90% vikariat på natt med jobb hver tredje helg på somatisk avdeling. Varighet fra dags dato - 31.12.18.Husk å presisere hvilken stilling du søker på. Dersom du er vår nye kollega tilbyr vi: Et flott tverrfaglig miljø i vår personalgruppe som består av helsefagarbeidere, sykepleiere, fysioterapeuter, ergoterapeut, leger og kulturledere Høyt fokus på faglig utvikling med ukentlig intern undervisning, ressursgrupper og refleksjonsmøter En kul fagleder som lager fancy powerpointpresentasjoner og som blir rørt når du kommer på internundervisning Fantastisk arbeidsmiljø preget av mye latter, felles trening, sosiale begivenheter, og felles utflukter og hytteturer Kafè, kultur- og frivillighetssenter Rabatt på treningsavtaler
Snarest Oslo
Jeg er 42 år gammel kvinne som er på jakt etter nye personlige assistenter. Jeg er blind og rullestolbruker.   Jeg trenger assistanse til daglige gjøremål som matlaging, oppvask, klesvask, husvask, handling og fritidsaktiviteter. Jeg har også behov for assistanse til personlig hygiene. Det kan være aktuelt med assistanse på reise.   Jeg ser etter nye personlige assistenter til både faste stillinger og som ringevikarer. Arbeidstiden kan være dag, kveld og natt. Nattevaktene er våkne.   Arbeidssted er hjemme hos meg. Jeg bor i Arna, utenfor Bergen.   Om du er interessert kan du sende meg/Aleris en e-post, med både søknadsbrev og CV. Det er fint om du også oppgir telefonnummer slik at jeg kan ta kontakt dersom du skulle være en aktuell kandidat for intervju.   Krav til kompetanse: Du må beherske norsk muntlig og skriftlig på morsmålnivå. Fordel om du har førerkort. Du kan ikke være allergisk mot dyr.   Søknadsfrister og oppstart: Snarest Kontaktperson er: Hege.Riise@aleris.no
25.08.2018 Bergen

Rekrutteringskalender

 • JUL 19
  2018
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUL 21
  2018
  1 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

Vis alle
HR Rådgiver
HR, Aleris Omsorg
HR, Aleris Ungplan & BOI

Filmer

På Aleris finnes det jobber som utfordrer og utvikler deg. Her kan du gå i dybden, på tvers og i høyden. Eller utvikle deg der du er. Aleris tilbyr et bredt spekter av helse- og omsorgstjenester – og det innebærer at det finnes gode muligheter til personlig utvikling på arbeidsplassen. Her forteller noen av våre medarbeidere om sine erfaringer hos Aleris.
Aleris Helse - Helsetjenester samlet på ett sted!
Aleris Røntgen - Avansert bildediagnostikk!

Fakta om Aleris

Adresse

Frederik Stangs gate 11-13, 0264 Oslo