Aleris

Helsesektor / Omsorg

Aleris er et av Skandinavias ledende private helse- og omsorgsforetak. Virksomheten har stor bredde og omfatter sykehus og røntgensenter, barnevern, psykisk omsorg, BPA, eldreomsorg og tilbud til funksjonshemmede. Foretaket har rundt 11 000 medarbeidere fordelt på ca 450 virksomheter i Norge, Sverige og Danmark.

Vi ønsker å være både et supplement til og en integrert del av de offentlige helse- og omsorgstjenestene der det er behov.

Ansvarlig foretak med høy kvalitet og service

Omtanke, profesjonalitet, engasjement og nytenkning ligger til grunn for våre etiske retningslinjer som veileder oss i vårt daglige arbeid. Vi organiserer våre tjenester rundt brukernes behov, og god service skal kjennetegne alt vi gjør. Høy kvalitet på tjenestene er en forutsetning for virksomheten.

Innovasjon og nyskaping utvikler tjenestene

En grunntanke i Aleris er at vi alltid kan bli bedre. Erfaringsutveksling fra godt offentlig-privat samarbeid og innovasjon og idéutvikling hos hver enkelt medarbeider, hjelper oss å se hvor vi kan gjøre små og store forbedringer. Med dyktige medarbeidere, nysgjerrighet og omstillingsevne i organisasjonen kan idéene gjennomføres i praksis.

Fremtidens helse- og omsorgstjenester

Gode helse- og omsorgstjenester har stor betydning for velferden, og behovet øker. Aleris ønsker å bidra til å videreutvikle tjenestene for å møte fremtidens behov.

Les mer om Aleris
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Se alle fakta
Sykepleier
Møt Karoline som er sykepleier hos Aleris Bli kjent med jobben som sykepleier på alders- og sykehjem
Se flere videoer fra Aleris

Bli kjent med Aleris

Ledige stillinger hos Aleris

Aleris Frogner søker pasientkoordinator til vår Executive Health-avdeling I Oslo opplever vi sterk etterspørsel etter våre tjenester innen Executive Health-segmentet. Aleris Executive Health er et helhetlig program som består av en omfattende heldagsundersøkelse og personlig oppfølging gjennom året. Vi søker en sykepleier som ønsker å ivareta våre VIP-kunder på best mulig måte og som ønsker å være med på å videreutvikle Executive Health. Vi søker derfor en sykepleier, gjerne med erfaring fra privat helse, som ønsker å jobbe i et spennende fagmiljø med en svært kompetent og stor legegruppe bestående av medisinske spesialister og kirurger. Søkere med annen helsefaglig bakgrunn vil også bli vurdert. Nøkkelkvalifikasjoner: Høy grad av serviceinnstilling Gode samarbeidsevner Løsningsorientert Salgsorientert Fleksibel Personlig egnethet vektlegges Aleris er i sterkt vekst i Oslo og er lokalisert i Frederik Stanges gate 11-13 på Frogner. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og faglige utfordringer i et dynamisk arbeidsmiljø. For mer informasjon kontakt: Anne Karine Bergene Aleris Frogner Mobil 920 35 201
Snarest Oslo
Aleris Nesttun er i vekst og opplever økt etterspørsel - Vi søker dyktig operasjonssykepleier i deltid- eller heltid Aleris Nesttun holder til i nye moderne lokaler i Nesttunveien på Nesttun. Aleris Nesttun utfører operasjoner innen ortopedi, plastikk, nevrokirurgi og gastrokirurgi. Vi søker deg som ønsker å jobbe i et spennende og bredt fagmiljø. Vi stiller krav til at du er fleksibel, selvstendig, effektivt og strukturert. Det er også viktig med gode samarbeidsevner, faglig engasjement, høy grad av serviceinnstilling, samt god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og faglige utfordringer i et dynamisk arbeidsmiljø.  For mer informasjon kontakt: Toril E. Konsgrud Leder Aleris Nesttun Mobil 907 91 915
Snarest Bergen
Til vår røntgenavdeling i Porsgrunn søker vi en serviceinnstilt og engasjert pasientkoordinator. Vi søker deg som har gode norskkunnskaper (både skriftlig og muntlig) og som alltid setter kunden først. Videre må du ha generelt gode datakunnskaper og du må trives med å jobbe i team. Erfaring fra kundeservice og salg er en fordel, men ikke noe krav. Personlig egnethet vektlegges høyt, blant annet ønsker vi deg som har endringsvilje, er fleksibel og løsningsorientert. Vi ser etter deg som kan arbeide for oss i sommerferieperioden 2019 samt at du kan stille opp ved både akutt og planlagt ferie ellers i året. Studenter oppfordres til å søke. Hos oss vil du bli en del av et dynamisk og spennende fagmiljø med høyt engasjement, hvor vi alltid setter kunden i fokus. Vi har konkurransedyktige betingelser. Lønn etter avtale.
11.02.2019 Porsgrunn
Aleris i Ålesund søker anestesisykepleier på grunn av sterk vekst Vi søker deg som ønsker å jobbe i et spennende og bredt fagmiljø med private og offentlige pasienter. Vi arbeider i all hovedsak med TIVA/ TCI basert sedasjon og anestesi innenfor plastisk kirurgi, ortopedi og generell kirurgi. Vi stiller krav til at du kan arbeide selvstendig, effektivt og strukturert. Det er også viktig med gode samarbeidsevner, faglig engasjement, høy grad av serviceinnstilling, samt god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og faglige utfordringer i et dynamisk arbeidsmiljø. Tiltredelse etter avtale. For mer informasjon kontakt:Elisabeth Slotsvik KleiveLeder Aleris ÅlesundMobil 900 21 923
Snarest Ålesund

Rekrutteringskalender

  • JAN 21
    2019
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

HR Rådgiver
HR, Aleris Omsorg Norge

Filmer

På Aleris finnes det jobber som utfordrer og utvikler deg. Her kan du gå i dybden, på tvers og i høyden. Eller utvikle deg der du er. Aleris tilbyr et bredt spekter av helse- og omsorgstjenester – og det innebærer at det finnes gode muligheter til personlig utvikling på arbeidsplassen. Her forteller noen av våre medarbeidere om sine erfaringer hos Aleris.
Hos oss gjør øyesykepleieren en stor del av vurderingene selv. Det er mange selvstendige pasientmøter med egne bedømmelser. Møt Ann-Sofie når hun forteller om sin jobb som øyesykepleier ved Aleris Ögon Ängelholm.
Møt Tina, radiograf på Aleris Røntgen Stavanger, når hun forteller om hvordan hun ved å arbeide både med MR, CT og røntgen har utviklet seg i sin yrkesrolle.
Hør Annelise, operasjonssykepleier i Aleris Hinna Park, Stavanger, fortelle om hvor viktig kvaliteten er for henne i de korte møtene hun har med sine pasienter i operasjonssalen.
Arbeidsmiljøet er svært bra her, sier Sissel, sykepleier, og vi får ofte bekreftelser på at vi gjør en god jobb. Pasientene velger å komme tilbake hit. Møt Sissel som forteller om sin arbeidshverdag på Aleris Frogner, Oslo.
Å komme hit som pasient innebærer at du skal bli sett, hørt og tatt vare på. Møt Liz, pasientkoordinator, når hun forteller om sin arbeidshverdag på Aleris sykehus Frogner..
Aleris forsknings- og utviklingsfond - Maria Daniel
Aleris forsknings- og utviklingsfond - Alice Højer Christensen
Aleris Røntgen - Avansert bildediagnostikk!
Aleris Helse - Helsetjenester samlet på ett sted!

Fakta om Aleris

Adresse

Frederik Stangs gate 11-13, 0264 Oslo