Aleris

(Helsesektor / Omsorg)

Aleris er et av Skandinavias ledende private helse- og omsorgsforetak. Virksomheten har stor bredde og omfatter sykehus og røntgensenter, barnevern, psykisk omsorg, BPA, eldreomsorg og tilbud til funksjonshemmede. Foretaket har rundt 11 000 medarbeidere fordelt på ca 450 virksomheter i Norge, Sverige og Danmark.

Vi ønsker å være både et supplement til og en integrert del av de offentlige helse- og omsorgstjenestene der det er behov.

Ansvarlig foretak med høy kvalitet og service

Omtanke, profesjonalitet, engasjement og nytenkning ligger til grunn for våre etiske retningslinjer som veileder oss i vårt daglige arbeid. Vi organiserer våre tjenester rundt brukernes behov, og god service skal kjennetegne alt vi gjør. Høy kvalitet på tjenestene er en forutsetning for virksomheten.

Innovasjon og nyskaping utvikler tjenestene

En grunntanke i Aleris er at vi alltid kan bli bedre. Erfaringsutveksling fra godt offentlig-privat samarbeid og innovasjon og idéutvikling hos hver enkelt medarbeider, hjelper oss å se hvor vi kan gjøre små og store forbedringer. Med dyktige medarbeidere, nysgjerrighet og omstillingsevne i organisasjonen kan idéene gjennomføres i praksis.

Fremtidens helse- og omsorgstjenester

Gode helse- og omsorgstjenester har stor betydning for velferden, og behovet øker. Aleris ønsker å bidra til å videreutvikle tjenestene for å møte fremtidens behov.

Les mer om Aleris
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Se alle fakta

Bli kjent med Aleris

Ledige stillinger hos Aleris

Er du ute etter en spennende og utfordrende stilling der du kan bruke deg selv i et kreativt og positivt miljø, med både tøffe tak, godt arbeidsmiljø og faglige utviklingsmuligheter? Aleris Ungplan, Region Midt-Norge, søker kandidater som er trygge og tydelige voksenpersoner i en tøff og uforutsigbar hverdag. Vi søker nettopp deg som har et brennende engasjenment for barn og ungdom, du er trygg på egne ferdigheter og ikke redd for å stå i vanselige situasjoner. Du må kunne glede deg over "de små tingene" og være flink til å skape en relasjon med ungdommen! Du vil kunne jobbe på ulike instutisjoner og med ulike ungdommer, noe som setter krav til at du må være åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrrig, tillitsbyggende og omsorgsfull. Aleris Ungplan & BOI, Region Midt-Norge, søker miljøterapauter med treårig helse- og sosialfaglig høyskoleutdanning, fortinnsvis vernepleier, sosionom, barnevernspedagog og lærere med videreutdanning, samt sykepleiere med videreutdanning. Arbeidsoppgaver Individuell oppfølging som er tilpasset den enkelte beboers behov, ressurser og mål Aktivt miljøarbeid i instutisjonene Dokumentasjon etter gjeldene lovverk Være en trygg voksenperson i miljøet  Lytte til ungdommen Motivere og være med ungdommen på aktiviteter Gi trøst, støtte og glede Kvalifikasjoner 3-årig helse og sosialfaglig høyskoleutdanning Må ha minimum 3-5 års erfaring fra institusjonsarbeid Førerkort kl. B er et krav Egenskaper Faglig engasjert  Fleksibel og arbeidsvillig, et "ja-menneske" Du kan jobbe selvstendig og i team God fysisk og psykisk helse En voksen omsorgperson Det tilbys Lønn etter kvalifikasjoner Veiledning  Oppfølging En fleksibel og variert arbeidsdag Som miljøterapeut hos Aleris Ungplan deltar du i et team som arbeider målrettet for å bedre ungdommens livssituasjon, skape utviklingsmuligheter og istandsette ungdommen til å mestre en selvstendig positiv tilværelse. Du vil inngå i en medlever-turnus med 3 døgn arbeid 7 døgn avspasering 4 døgn arbeid 7 døgn avspasering. Det er krav til politiattest. Dersom dette høres spennende ut, send oss en søknad eller kontakt regionsdirektør Mona Andersen på telefon 916 94 614 eller pr.mail: Mona.andersen@aleris.no, for mer informasjon. Vi gleder oss til å høre mer fra deg! Alle aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju! Du kan lese mer om Aleris Ungplan & BOI på http://www.aleris.no/Norge/Aleris-Ungplan/  
26.04.2018 Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag
Ung dame på 21 år trenger assistanse 24 timer i døgnet. Frem til nå har min far hjulpet meg. Derfor er vi nå på utkikk etter deg som ønsker å hjelpe meg i min hverdag. Jeg sitter i rullestol, har egen leilighet og bil. Arbeidsstedet vil være i mitt hjem i Stjørdal. Min far vil være arbeidsleder og er den du vil forholde deg til i hverdagen. Jeg har ikke språk, men kommuniserer med lyd og tegn. Min far vil gi deg opplæring i hvordan jeg ønsker å ha det rundt meg og hva jeg trenger i hverdagen. Jeg er en glad dame når jeg får oppleve ting, liker å være ute i friskluft og nyte naturen. Ellers er jeg en sosial dame som trives i selskap med andre mennesker, liker å være med på butikken og gå på cafe.  Fysioterapeut vil gi opplæring i øvelser som jeg må trene på. Jeg har et ønske om å kunne reise på tur/ferie.  Jeg behøver hjelp både til personlighygiene, gi meg mat og daglige oppgaver  i hjemmet som f.eks. vask av klær, handling, matlaging o.l. Jeg ønsker at du har gode holdninger, er en positiv person som ser muligheter ikke begrensninger, er fleksibel, tålmodig, viser initiativ og liker å arbeide med mennesker. God fysikk vil være viktig, da arbeidet også innebærer forflytninger. Har du erfaring med mennesker uten språk hadde det vært bra, men ikke noe krav da opplæring vil bli gitt. Fint om du har erfaring innen helsearbeid, men ikke noe krav. Jeg disponerer egen bil, du bør ha førerkort klasse B. Min far vil gi deg opplæring i rutiner som jeg er avhengig av, samt hvordan arbeidsoppgavene skal utføres. Arbeidstid vil være både dag, kveld og natt. Jeg har behov for faste-, deltid- og tilkallingsassistenter i min skift ordning. Du får ansettelse i Aleris med ryddige lønns- og arbeidsforhold. Tiltredelse: snarlig Søknad sendes til: maja.mortensen@aleris.no Søknadsfrist: 22. april
27.04.2018 Stjørdal
Til vår avdeling i Porsgrunn trenger vi pasientkoordinator i sommervikariat og som tilkallingsvikar ved behov Arbeidsoppgaver Mottak av pasienter Timebestilling Mottak og behandling av henvendelser fra kunder - telefon, elektronisk og post Brenning og utsendelse av CD Assistanse på laboratorier ved behov Vi søker deg som har gode norskkunnskaper (både skriftlig og muntlig) og generelt gode datakunnskaper. Videre må du være en serviceinnstilt lagspiller med god arbeidskapasitet. Du må ha gode samarbeidsevner, empatisk og være serviceinnstilt ovenfor pasienter, henvisere og våre samarbeidspartnere. Personlig egnethet vektlegges høyt, blant annet ser vi etter deg som har endringsvilje, er fleksibel, er initiativrik og løsningsorientert. Vi har konkurransedyktige betingelser. Lønn etter avtale. Velordnede forhold.
Haster! Porsgrunn
Om Risenga bo- og omsorgssenter Risenga bo- og omsorgssenter har 104 langtidsplasser fordelt på 6 avdelinger, i tillegg til trygghetsavdelingen og 19 plasser på dagsenteret. Sykehjemmet ligger i flotte naturomgivelser og er samtidig sentralt lokalisert med god tilgang til offentlig kommunikasjon, samt gangavstand til Asker sentrum. Besøk gjerne Risenga bo- og omsorgssenter på facebook.Som teamleder har du et overordnet administrativt, personalmessig, faglig og delvis økonomisk ansvar for en av våre avdelinger. Dette inkluderer å påse at pleieaktivitet og resultater er ihht. rammer, lover, forskrifter og er faglig og etisk forsvarlig. Teamleder yter pleie og omsorg til beboerne, samt sørger for at avdelingen har god drift og oppfølging. Sammen med andre teamledere, fagleder og daglig leder utgjør man en felles ledelse på sykehjemmet. Vi arbeider i stor grad tverrfaglig sammen med andre faggrupper som lege, sykepleiere, fysioterapeut, ergoterapeut og helsefagarbeidere. Vi tilbyr deg som teamleder god opplæring, faglig kompetanseheving med eksterne og interne kurs samt ukentlig internundervisning.   På Risenga har vi som mål å gi god, personsentrert omsorg. Vi er derfor på utkikk etter en teamleder som vektlegger dette. Vi har et høyt fokus på varierte aktiviteter for beboerne og søker etter en teamleder som ønsker å bidra med å gi beboerne på sykehjemmet meningsfulle, trygge og innholdsrike dager. Vi reiser ofte på turer i nærmiljøet med beboerne - både til fots og med sykkel, vi arrangerer fester, konserter, pub- kvelder og har ukentlig restaurant. På sommeren reiser vi på sommerferie med beboerne til Tjøme.   Vi søker etter: En teamleder som er omsorgsfull og trygg i sin rolle, og med gode samarbeidsevner Du har norsk autorisasjon som sykepleier, helst med relevant videreutdanning og/ eller erfaring Du har lederegenskaper, og har gjerne lederutdanning og/ eller ledererfaring Du behersker ulike IKT verktøy og har gjerne kjennskap til dokumentasjonssystemet Gerica Du behersker norsk skriftlig og muntlig godt, og har bestått Bergenstesten Personlig egnethet vil bli vektlagt. Det stilles krav til gyldig politiattest før tiltredelse. Vi tilbyr: Fast 100 % stilling som teamleder, med oppstart 1.juni eller etter avtale Dagstilling (37,5 timers uke) Konkurransedyktig lønn God opplæring Ukentlig intern undervisning og fagdager Et meget godt arbeidsmiljø Høyt faglig nivå med stort fokus på videreutvikling En arbeidsplass som er inkluderende arbeidslivbedrift (IA bedrift) Kantine, rabattert treningsavtale
29.04.2018 Asker
Aleris Omsorg AS Sør trenger flere medarbeidere! Vi søker vikarer og sommervikarer med start så fort som mulig og med mulighet for fast turnus fra høsten. Aleris Omsorg AS sine respiratorteam/hjemmeteam/barneteam er på jakt etter sykepleiere som kan tenke seg å jobbe med barn og voksne i klientens eget hjem. Vi driver team på oppdrag fra kommunene i vår region Telemark, Vestfold og Buskerud. I våre team ser vi viktigheten av en turnus som er forutsigbar for klienten med så små sykepleieteam som mulig, derfor går de ansatte 12 timers vakter både dag og/eller natt. Dersom punktene under passer på deg, er det deg vi leter etter. - du er sykepleier eller sykepleierstudent på 3. året. - Du er levende engasjert i mennesker i en vanskelig fase i livet - Du har en reflektert holdning til livets eksistensielle spørsmål og er ikke redd for å samtale om dette - Du blir opprørt når du møter respektløshet - Du ser muligheter fremfor begrensninger - Du er glad i å ta i et tak og se resultater av dette - Du har individet i sentrum og formidler trygghet -  Du jobber etter prinsippet Empowerment (brukermedvirkning) - Du har hjertevarme, faglighet, humor og kreativitet - Du har romslig takhøyde og kan jobbe i team - Du er løsningsorientert og har gode kommunikasjonsevner -  Du er klar for å jobbe i klientens hjem -          Du er klar for å jobbe med barn, unge og eldre i en variert arbeidsdag -          Du er klar for å gjøre en forskjell i noens liv -          Du har førekort klasse B -          Du har god fysisk og psykisk helse -          Du behersker norsk skriftlig og muntlig -          Du kan jobbe i ulike turnuser og i ulike deler av regionen Politiattest må fremvises innen tiltredelse. For mer informasjon ring Unni Hagen tlf 92025871
Haster! Telemark, Vestfold
Aleris Ungplan & BOI søker etter en kandidat som har en utpreget serviceinnstilling og som er dyktig til å koordinere løpende oppgaver gjennom dagen. Vår kontorleder er sterkt involvert i den daglige driften, og er en viktig ansatt for at Aleris Ungplan & BOI skal opprettholde høy kvalitet og være en god samarbeidspartner til våre oppdragsgivere.   Vi har nå ledig fast stilling med kontorsted Alta. Stillingsprosent 60-100 prosent, avhengig av rett person med rette kvalifikasjoner. Oppstart snarest. Krav og ønsker til deg Relevant erfaring Gode IT-ferdigheter, spesielt Word og Excel Kjennskap til økonomi, rapportering og personalrelaterte oppgaver Gode kommunikasjons- og samarbeidsferdigheter Ordensmenneske, strukturert og systematisk Evne til å jobbe selvstendig og være aktivt med på å utvikle driften God muntlig og skriftlig fremstillingsevne Stor arbeidskapasitet og fleksibilitet Personlig egnethet vil bli vektlagt  Vi tilbyr deg Varierte arbeidsoppgaver innen økonomi og personalarbeid Konkurransedyktige betingelser og god pensjonsordning Et trivelig miljø preget av samarbeid, høyt tempo og mye humor En variert hverdag med mange utfordringer Synes du dette høres spennende ut? Send oss en søknad eller kontakt regiondirektør Håkon Melseth, tlf  900 80 295 mail: hakon.melseth@aleris.no Vi gleder oss til å høre fra deg! Aktuelle søkere vil bli kalt inn til intervju. Du kan lese mer om oss på http://www.aleris.no  
30.04.2018 Alta
Aleris Helse søker en dyktig og proaktiv medarbeider i 100 % stilling, som vil jobbe med forvaltning og videreutvikling av elektronisk pasientjournal (EPJ). Rollen skal bidra til at journalsystemet gir god støtte til driften samt en effektiv og sikker behandling av pasientdata. Arbeidsoppgaver Utarbeide og vedlikeholde instrukser og rutiner for bruk av EPJ Planlegge/gjennomføre opplæring og oppfølging av superbrukere Endring og vedlikehold av systemoppsett og registre i EPJ Planlegge/gjennomføre testing i forbindelse med oppgraderinger Følge opp EPJ leverandør med kravspesifikasjoner, leveranser og feilrettinger Overvåkning og oppfølging av elektronisk meldingsflyt (EDI) Overvåkning og rapportering av status for elektroniske oppgaver i EPJ Ivareta avhengigheter til integrerte systemer Delta i ulike digitaliseringsprosjekter som er knyttet til klinisk IKT  Ønskede kvalifikasjoner Erfaring fra tilsvarende rolle eller som konsulent innenfor EPJ systemer i sykehus Erfaring med å jobbe i både linje og prosjekt Høyskoleutdannelse innen IT eller helsefag er en fordel  Personlige egenskaper Med din basisinnsikt i begge fag liker du å jobbe som "brobygger" mellom IT og helse Du har evne til å sette deg raskt og grundig inn i nye oppgaver Du er proaktiv og løsningsorientert og viser vilje til å ta eierskap til ulike problemstillinger og utfordringer som dukker opp Du har gode kommunikasjonsevner  Vi tilbyr Stillingen vil gi deg stor påvirkningskraft i digitaliseringsarbeidet ved Aleris Helse. Det vil legges til rette for både faglig og personlig utvikling der du vil bli en del av et faglig sterkt og engasjert miljø i Norges største aktør innenfor sitt felt. Arbeidssted vil være sentralt i Oslo.
Snarest Oslo
PERSONLIG ASSISTENT SØKES TIL BPA ORDNING PÅ VEGÅRSHEI. Aleris er Norges største private aktør innen helse og omsorg. Vi er en trygg og seriøs arbeidsgiver med grundig kunnskap om brukerstyrt personlig Assistanse(BPA) Tilkallingsvikarer søkes til en ung, kjekk mann som sitter i rullestol. Jobben som personlig assistent omfatter stell, mat og praktisk hjelp i hjemmet. Fritid er også en viktig del av hans liv. Liker turer og trening. Han ønsker kvinnelige søkere som er praktisk anlagte, pålitelige, rolig, stabile, fleksible og service-innstilte og som har førerkort på bil. Personer med arbeidserfaring fra helsevesenet vil bli foretrukket.Søknader blir vurdert fortløpende. Opplæring vil bli gitt av arbeidsleder. Arbeidstid: Dag, kveld og helg. Nattevakter ved behov.Aleris har arbeidsgiveransvar.Referanser vil bli etterspurt. CV og søknad sendes på mail til iren.matheussen@aleris.no  
05.05.2018 Vegårshei

Rekrutteringskalender

 • APR 26
  2018
  4 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • APR 27
  2018
  11 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • APR 29
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • APR 30
  2018
  1 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

Vis alle
HR Rådgiver
HR, Aleris Omsorg
HR, Aleris Ungplan & BOI

Filmer

På Aleris finnes det jobber som utfordrer og utvikler deg. Her kan du gå i dybden, på tvers og i høyden. Eller utvikle deg der du er. Aleris tilbyr et bredt spekter av helse- og omsorgstjenester – og det innebærer at det finnes gode muligheter til personlig utvikling på arbeidsplassen. Her forteller noen av våre medarbeidere om sine erfaringer hos Aleris.
Aleris Helse - Helsetjenester samlet på ett sted!
Aleris Røntgen - Avansert bildediagnostikk!

Fakta om Aleris

Adresse

Frederik Stangs gate 11-13, 0264 Oslo