Aleris

Helsesektor / Omsorg

Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og røntgentjenester. Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder - og vårt mål er å tilby helhetlige pasientforløp fra diagnostikk til behandling, både på vegne av det offentlige og til private pasienter.

I Norge er vi 1100 medarbeidere fordelt på 14 sykehus, 13 røntgenavdelinger og Norges eneste private kreftsenter. Aleris omsetter i Norge for 1,5 milliarder i året.

Vi er en del av Aleris-konsernet som er det største private helseforetaket i Skandinavia. Totalt har konsernet rundt 4500 medarbeidere og en omsetning på omkring 5,5 milliarder norske kroner.

Les mer
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
501-1000
Se alle fakta
Sykepleier
Møt Karoline som er sykepleier hos Aleris Bli kjent med jobben som sykepleier på alders- og sykehjem
Se flere videoer fra Aleris

Bli kjent med Aleris

Ledige stillinger hos Aleris

Aleris Sykehus Frogner søker pasientkoordinator til en spennende og variert arbeidsdag. En stilling vil inngå i vårt nyetablerte kundesenter.   Som pasientkoordinator inngår du i den viktige førstelinjen vår og vil være den nærmeste kontakten med kunden. Hovedoppgaven på vårt kundesenter er å svare på innkommende telefoner og yte service på høyt nivå. Din kunnskap og profesjonalitet vil være essensielt i kontakten med kundene og deres individuelle utfordringer.  I stillingen som pasientkoordinator vil hovedoppgaven være å tilrettelegge for at hver enkelt pasient for en smidig og rask behandling ved vårt sykehus. Kommunikasjonen med kundene vil hovedsakelig være via telefon. Godt norsk og engelsk språk er et krav. Det er viktig at du kan beholde fokus og kan jobbe effektivt og med høy kvalitet, uten å bli stresset. Du kommer til å jobbe på PC og vil bruke mange ulike systemer, og det er derfor viktig at du har en god IT-forståelse, og gjerne er vant til å bruke en PC som arbeidsverktøy.    På Aleris er vi tilgjengelig både dagtid og kveld.  Stillingen er en 100 % fast stilling og innebærer noen kveldsjobbing. Arbeidstiden er mandag til fredag. For at vi skal kunne gi våre kunder den beste servicen krever vi at alle hjelper alle, og at vi har det gøy på veien. Det er derfor viktig at du er positiv, samarbeidsvillig og trives med å jobbe i team.  Har du erfaring som du mener er viktig for Aleris eller vil du vite mer om stillingen, ta kontakt med oss!   Birgitte Strømnes, tlf 41529986Linda Thomassen, tlf 95967337
17.07.2019 Oslo
Til vår avdeling i Oslo City søker vi etter en serviceinnstilt og engasjert radiograf i en 100 % vikarstilling. Vi søker deg som har radiografutdanning med norsk autorisasjon og gode norskkunnskaper (både skriftlig og muntlig). Videre må du ha generelt gode datakunnskaper. Noe erfaring med RIS/PACS-systemer er en fordel. Erfaring med CT og MR er ønskelig, men ikke et krav. Vi forventer at du kan arbeide selvstendig, effektivt og strukturert. Personlig egnethet vektlegges høyt. Vi ser blant annet etter deg som er endringsvillig, fleksibel og løsningsorientert. Det er viktig med gode samarbeidsevner, faglig engasjement og høy grad av serviceinnstilling. Hos oss vil du bli en del av et dynamisk og spennende fagmiljø med høyt engasjement, hvor vi alltid setter kunden i fokus. Vi har konkurransedyktige betingelser. Lønn etter avtale. Gode forsikringsordninger og velordnede forhold. For nærmere informasjon om stillingen, kontakt: Gunn Grevsnes Leder Aleris Røntgen Oslo City Mobil 90 67 20 76
Snarest Oslo
Aleris Nesttun er i vekst og opplever økt etterspørsel. Vi søker dyktig operasjonssykepleier i deltid- eller heltid. Aleris Nesttun holder til i nye moderne lokaler i Nesttunveien på Nesttun. Aleris Nesttun utfører operasjoner innen ortopedi, plastikk, nevrokirurgi og gastrokirurgi. Vi søker deg som ønsker å jobbe i et spennende og bredt fagmiljø. Vi stiller krav til at du er fleksibel, selvstendig, effektivt og strukturert. Det er også viktig med gode samarbeidsevner, faglig engasjement, høy grad av serviceinnstilling, samt god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og faglige utfordringer i et dynamisk arbeidsmiljø. Tiltredelse etter avtale. For mer informasjon ta kontakt: Toril E. Konsgrud Leder Aleris Nesttun Tel.: 907 91 915 Søknadsfrist: snarest Søknad med CV sendes til: toril.kongsrud@aleris.no
19.07.2019 Bergen
Aleris Stavanger er i stek vekst og opplever stor etterspørsel etter ØNH-kirurgi. Våre pasienter kommer som privatbetalende, gjennom helseforsikringer og gjennom langsiktige avtaler med det offentlige. Vi ser spesielt etter deg som har bred erfaring med ØNH-kirurgi. Du ønsker å jobbe i et spennende fagmiljø med en svært kompetent og stor legegruppe bestående av medisinske spesialister og kirurger. Legene som arbeider hos oss har et velfungerende støtteapparat rundt seg – og får dermed de beste forutsetninger for å sette pasientene i fokus. Du har gode samarbeidsevner, er fleksibel, viser engasjement for arbeidet og har høy grad av serviceinnstilling. Du må ha god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Aleris er i sterkt vekst i Stavanger og er lokalisert på Viking Stadion og på Lagårdsveien. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og faglige utfordringer i et dynamisk arbeidsmiljø. Tiltredelse etter avtale. For mer informasjon kontakt med Hanne Barkved, Leder Aleris Stavanger M: 936 54 858 hanne.barkved@aleris.no Søknadsfrist: snarest Søknad med CV sendes til: hanne.barkved@aleris.no
24.07.2019 Stavanger
Aleris i Trondehim søker etter en anestesisykepleier i 80-100 % fast stilling på dagtid. I utgangspunktet søker vi etter en anestesisykepleier til vårt sykehus på Rosenborgklinikken, men vedkommende vil også kunne arbeide ved Aleris Solsiden. Begge våre sykehus holder til i moderne og funksjonelle lokaler, hvor pasientene skal føle seg i sentrum. I Trondheim har vi totalt 6 operasjonsstuer, i tillegg til gastro-avdeling, søvnavdeling og et medisinsk Senter med flere spesialister. Vi søker etter deg som har lyst til å bidra i et entusiastisk og profesjonelt team, hvor pasienten skal føle seg ivaretatt på beste måte og hvor de ansatte skal ha en utfordrende og gøy arbeidshverdag. Du må være faglig meget trygg, like et høyt arbeidstempo og kommunisere med pasienter og kolleger på en måte som inngir tillitt og ivaretar vårt gode arbeidsmiljø.   Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, fri i helger- og høytider og gode forsikringsordninger. Tiltredelse etter avtale.   For ytterligere informasjon kan du kontakte: Christer Mohn, Leder Aleris Trondheim, mob: 905 12 345
Snarest Trondheim
Aleris i Oslo søker etter en anestesisykepleier i 100 % fast stilling på dagtid til vårt sykehus på Frogner. Vi holder til i moderne og funksjonelle lokaler, hvor pasientene skal føle seg i sentrum. Vi søker etter deg som har lyst til å bidra i et entusiastisk og profesjonelt team, hvor pasienten skal føle seg ivaretatt på beste måte og hvor de ansatte skal ha en utfordrende og gøy arbeidshverdag. Du må være faglig meget trygg, like et høyt arbeidstempo og kommunisere med pasienter og kolleger på en måte som inngir tillitt og ivaretar vårt gode arbeidsmiljø.   Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, fri i helger- og høytider og gode forsikringsordninger. Tiltredelse etter avtale.   For ytterligere informasjon kan du kontakte: Astrid Trøim, Leder Operasjonsavdeling Aleris Frogner
05.08.2019 Oslo

Rekrutteringskalender

 • JUL 17
  2019
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUL 19
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUL 24
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

HR Direktør
HR - Opplæringsansvar

Filmer

På Aleris finnes det jobber som utfordrer og utvikler deg. Her kan du gå i dybden, på tvers og i høyden. Eller utvikle deg der du er. Aleris tilbyr et bredt spekter av helse- og omsorgstjenester – og det innebærer at det finnes gode muligheter til personlig utvikling på arbeidsplassen. Her forteller noen av våre medarbeidere om sine erfaringer hos Aleris.
Hos oss gjør øyesykepleieren en stor del av vurderingene selv. Det er mange selvstendige pasientmøter med egne bedømmelser. Møt Ann-Sofie når hun forteller om sin jobb som øyesykepleier ved Aleris Ögon Ängelholm.
Møt Tina, radiograf på Aleris Røntgen Stavanger, når hun forteller om hvordan hun ved å arbeide både med MR, CT og røntgen har utviklet seg i sin yrkesrolle.
Hør Annelise, operasjonssykepleier i Aleris Hinna Park, Stavanger, fortelle om hvor viktig kvaliteten er for henne i de korte møtene hun har med sine pasienter i operasjonssalen.
Arbeidsmiljøet er svært bra her, sier Sissel, sykepleier, og vi får ofte bekreftelser på at vi gjør en god jobb. Pasientene velger å komme tilbake hit. Møt Sissel som forteller om sin arbeidshverdag på Aleris Frogner, Oslo.
Å komme hit som pasient innebærer at du skal bli sett, hørt og tatt vare på. Møt Liz, pasientkoordinator, når hun forteller om sin arbeidshverdag på Aleris sykehus Frogner..
Aleris forsknings- og utviklingsfond - Maria Daniel
Aleris forsknings- og utviklingsfond - Alice Højer Christensen
Aleris Røntgen - Avansert bildediagnostikk!
Aleris Helse - Helsetjenester samlet på ett sted!

Adresse

Frederik Stangs gate 11-13, 0264 Oslo