Aleris

(Helsesektor / Omsorg)

Aleris er et av Skandinavias ledende private helse- og omsorgsforetak. Virksomheten har stor bredde og omfatter sykehus og medisinske sentre, barnevern, psykisk omsorg, BPA, eldreomsorg og tilbud til funksjonshemmede. Foretaket har rundt 9 000 medarbeidere fordelt på ca 350 virksomheter i Norge, Sverige og Danmark.

Vi ønsker å være både et supplement til og en integrert del av de offentlige helse- og omsorgstjenestene der det er behov.

Ansvarlig foretak med høy kvalitet og service

Navnet Aleris kommer fra det latinske "alere" som betyr å gi pleie og omsorg, hele og ernære. Foretaksnavnet Aleris er registrert som firma i Norge (Aleris AS). Aleris skal være et foretak med høy etisk standard og sunne verdier.

Omtanke, profesjonalitet, engasjement og nytenkning ligger til grunn for våre etiske retningslinjer som veileder oss i vårt daglige arbeid. Vi organiserer våre tjenester rundt brukernes behov, og god service skal kjennetegne alt vi gjør. Høy kvalitet på tjenestene er en forutsetning for virksomheten.

Innovasjon og nyskaping utvikler tjenestene

En grunntanke i Aleris er at vi alltid kan bli bedre. Erfaringsutveksling fra godt offentlig-privat samarbeid og innovasjon og idéutvikling hos hver enkelt medarbeider, hjelper oss å se hvor vi kan gjøre små og store forbedringer. Med dyktige medarbeidere, nysgjerrighet og omstillingsevne i organisasjonen kan idéene gjennomføres i praksis.

Fremtidens helse- og omsorgstjenester

Gode helse- og omsorgstjenester har stor betydning for velferden, og behovet øker. Aleris ønsker å bidra til å videreutvikle tjenestene for å møte fremtidens behov.

Les mer om Aleris
,,
Aleris er et av Skandinavias ledende private helse- og omsorgsforetak

Bli kjent med Aleris!

Møt noen av våre engasjerte medarbeidere

Jobbmuligheter i Aleris

Vil du være med og bygge det mest personlige og verdsatte selskapet i helse- og omsorgssektoren? Vil du bidra med nye og bedre løsninger som gjør at vi kan gi den beste omsorgen til de som trenger oss, og som bruker tjenestene våre?

Aleris er opptatt av helheten og er virksomme gjennom hele helse- og omsorgskjeden. Det betyr at vi har stor bredde. Vi er til stede innen så vel primær- og spesialhelsetjenesten som eldreomsorg og psykisk omsorg for ungdommer og voksne.

Se våre ledige stillinger her.

Vuxenmottagning_03.jpg
Les mer om jobbmuligheter i Aleris

Ledige stillinger hos Aleris

Rekrutteringskalender

 • MAI 28
  2017
  10 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 31
  2017
  6 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 04
  2017
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Fakta om Aleris

Adresse

Frederik Stangs gate 11-13, 0264 Oslo