Aleris

(Helsesektor / Omsorg)

Aleris er et av Skandinavias ledende private helse- og omsorgsforetak. Virksomheten har stor bredde og omfatter sykehus og medisinske sentre, barnevern, psykisk omsorg, BPA, eldreomsorg og tilbud til funksjonshemmede. Foretaket har rundt 9 000 medarbeidere fordelt på ca 350 virksomheter i Norge, Sverige og Danmark.

Vi ønsker å være både et supplement til og en integrert del av de offentlige helse- og omsorgstjenestene der det er behov.

Ansvarlig foretak med høy kvalitet og service

Navnet Aleris kommer fra det latinske "alere" som betyr å gi pleie og omsorg, hele og ernære. Foretaksnavnet Aleris er registrert som firma i Norge (Aleris AS). Aleris skal være et foretak med høy etisk standard og sunne verdier.

Omtanke, profesjonalitet, engasjement og nytenkning ligger til grunn for våre etiske retningslinjer som veileder oss i vårt daglige arbeid. Vi organiserer våre tjenester rundt brukernes behov, og god service skal kjennetegne alt vi gjør. Høy kvalitet på tjenestene er en forutsetning for virksomheten.

Innovasjon og nyskaping utvikler tjenestene

En grunntanke i Aleris er at vi alltid kan bli bedre. Erfaringsutveksling fra godt offentlig-privat samarbeid og innovasjon og idéutvikling hos hver enkelt medarbeider, hjelper oss å se hvor vi kan gjøre små og store forbedringer. Med dyktige medarbeidere, nysgjerrighet og omstillingsevne i organisasjonen kan idéene gjennomføres i praksis.

Fremtidens helse- og omsorgstjenester

Gode helse- og omsorgstjenester har stor betydning for velferden, og behovet øker. Aleris ønsker å bidra til å videreutvikle tjenestene for å møte fremtidens behov.

Les mer om Aleris
,,
Aleris er et av Skandinavias ledende private helse- og omsorgsforetak

Bli kjent med Aleris!

Møt noen av våre engasjerte medarbeidere

Jobbmuligheter i Aleris

Vil du være med og bygge det mest personlige og verdsatte selskapet i helse- og omsorgssektoren? Vil du bidra med nye og bedre løsninger som gjør at vi kan gi den beste omsorgen til de som trenger oss, og som bruker tjenestene våre?

Aleris er opptatt av helheten og er virksomme gjennom hele helse- og omsorgskjeden. Det betyr at vi har stor bredde. Vi er til stede innen så vel primær- og spesialhelsetjenesten som eldreomsorg og psykisk omsorg for ungdommer og voksne.

Se våre ledige stillinger her.

Vuxenmottagning_03.jpg
Les mer om jobbmuligheter i Aleris

Ledige stillinger hos Aleris

 • Aleris Drammen er i vekst og vi opplever økt etterspørsel. Vi søker operasjonssykepleier til fast 85% stilling samt til timeengasjement.
  30.03.2017 Drammen
 • Vi trenger dere! – familier som kan tenke seg å være familiehjem for ungdom.
  Fortløpende Oslo, Akershus
 • Vi har et stort engasjement for samfunnet vi lever i, og ønsker å medvirke til et bedre, tryggere og friskere liv. Endringene som skjer innen vår bransje, gir oss mulighet til å tenke om igjen og tenke nytt. Det liker vi. Vår visjon er å bli førstevalget innen helse og omsorg, og vi søker nå flere medarbeidere med energi, varme og vilje til å påvirke. Er du den vi søker, og vil du være med på vår reise? Våre beboere i Vestby har dobbel diagnose, i disse tilfellene vil det si psykisk utviklingshemmede i ulik grad og psykisk diagnose. Vi arbeider atferds analytisk i tiltaket og ønsker oss dermed noen som har erfaring med den type arbeid.  Vi trenger også deg som er flink til å motivere og aktivere brukerne med på ulike aktiviteter. Gode voksne rollemodeller som ser brukerne der de er og som har et genuint ønske om å hjelpe noen til å mestre hverdagen. KvalifikasjonerVernepleier/sykepleier evt. annen relevant 3 årig høgskole utdanning Evne til å jobbe målrettet etter miljøterapautiske tiltak Kompetanse på atferds analytisk metodikk Kompetanse og erfaring fra arbeid rundt HOL. kap. 9 Erfaring fra arbeid med brukere med dobbeltdiagnoser Personlige egenskaper Vi søker voksne og erfarne miljøterapeuter. Du har gode samarbeidsevner Du er selvstendig og målbevisst Ståpåvilje og personlig egnethet vil vektlegges. Du har erfart verdien av å ha en åpen og konstruktiv dialog med kollegaer og leder, og at dette fremmer et godt arbeidsmiljø og skaper gode tilbud til dem vi ivaretar   Vi tilbyr Flexibel vaktordning 100 % stilling ( 2 stk) Engasjerte kollegaer Intern opplæring og kursing Gode muligheter for personlig og profesjonell vekst i et selskap i fremgang Aleris Psykisk omsorg kan tilby en innholdsrik og variert arbeidshverdag i en spennende organisasjon med godt fagmiljø.    
  01.04.2017 Oslo
 • Pågrunn av nye oppdrag søker vi etter positive og fleksible sykepleiere i vårt barneteam/respiratorteam. Du vil jobbe i en lang turnus.
  05.04.2017 Sør-Trøndelag
 • Vår hjemmetjeneste i Oslo er stadig i vekst, og vi har derfor behov for flere dyktige medarbeidere.
  09.04.2017 Oslo
 • Det blir stadig flere hjemmeboende som har behov for høy helsefaglig kompetanse.
  10.04.2017 Oslo
 • I Aleris føler vi et stort engasjement for samfunnet vi lever i, og ønsker å medvirke til et bedre, tryggere og friskere liv. Endringene som skjer innen vår bransje, gir oss mulighet til å tenke om igjen og tenke nytt. Det liker vi, og det er noe vi mener kjennetegner oss. Raske beslutninger, fleksibilitet og muligheten til å påvirke og tenke i nye baner er ting vi setter høyt. Gjør du også?Om Kajalund sykehjem:Kajalund sykehjem har 27 beboere fordelt på tre grupper, hvor Oslo kommune disponerer plassene. Sykehjemmet ligger sentralt på Ullern i fine omgivelser, med gode kommunikasjons- og parkeringsmuligheter. Kajalund sykehjem driftes av Aleris Omsorg. ­Om jobben og dine utviklingsmuligheter:Som fagleder på Kajalund sykehjem har du muligheten til å kombinere din interesse for geriatrisk sykepleie med ditt faglige engasjement! Du vil ha det overordnede ansvaret for kvalitetssystemet og kvalitetsutviklingen på virksomheten, herunder ansvar for sykepleiefaglig dokumentasjon, opplæring i sykepleiefaglige prosedyrer, oppdatering av lokale rutiner og sikre kompetanseheving. Stillingen innebærer også ansvar for å utføre sykepleiespesifikke oppgaver, prosedyrer og vurderinger. I denne stillingen får du en gylden mulighet til å jobbe med fag, samtidig som du gir pleie og omsorg til våre beboere. Som ansatt hos oss er det viktig at du bidrar til et trivelig og sosialt arbeidsmiljø, og til et godt tverrfaglig samarbeid. Du vil få mulighet til å utvikle deg sammen med kompetente og hyggelige kolleger i et arbeidsmiljø preget av våre verdier – Omtenksomme, Profesjonelle, Engasjerte og Nytenkende. Fagleder deltar i kvalitetsteamet i Aleris Omsorg.Om deg:Du er faglig engasjert, og ønsker å gjøre en forskjell for våre beboere.   Du er autorisert sykepleier Det er en fordel om du har relevant erfaring Du har god kjennskap til dokumentasjonssystemet Gerica Du behersker norsk skriftlig og muntlig godt, og har bestått Bergenstesten Du er selvgående, initiativrik, nøyaktig og har en empatisk og trygg personlighet. Gjennom engasjement, en profesjonell holdning og evnen til å kommunisere klarer du å skape gode relasjoner med både beboere, pårørende, og medarbeidere.Øvrig:Vi har følgende stilling ledig: 100 % fast dagstilling med arbeid hver 3. helg. Stillingen innebærer 50% arbeid som fagleder og 50% arbeid som sykepleier. Ansettelsen skjer på Kajalund sykehjem AS med Virke sin tariff og rettigheter. Det stilles krav til gyldig politiattest før tiltredelse.
  10.04.2017 Oslo
 • Mener du også at det å hjelpe hverandre er en god kultur, og at det å bli gammel faktisk kan være en fin ting?
  13.04.2017 Oslo

Rekrutteringskalender

 • MAR 30
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 31
  2017
  4 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • APR 01
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • APR 05
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Fakta om Aleris

Adresse

Frederik Stangs gate 11-13, 0264 Oslo