<  
>  

Aleris

Helsesektor / Omsorg

Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og røntgentjenester. Vi har 1100 medarbeidere fordelt på 14 sykehus og medisinske sentre, 14 røntgenavdelinger og Norges største private kreftsenter. Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder - og vårt mål er å tilby helhetlige pasientforløp fra diagnostikk til behandling, både på vegne av det offentlige og til private pasienter.

Fakta om Aleris
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
501-1000
Se alle fakta
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Aleris

  Aleris Ålesund holder til i nyoppussede lokaler i Sundgata og vi tilbyr medisinske tjenester innenfor en rekke fagområder. Vi
Haster! Ålesund
Aleris Solsiden i Trondheim søker to dyktige allmennleger Aleris Solsiden holder til i nyoppussede og moderne lokaler ved Solsiden kjøpesenter
Haster! Trondheim
Aleris Ålesund søker allmennlege i deltid Aleris Ålesund holder til i nyoppussede og moderne lokaler Sundgata 12, sentralt i Ålesund.
Haster! Ålesund

Rekrutteringskalender

  • OKT 30
    2020
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Kontaktpersoner

HR Direktør
HR - Opplæringsansvar

Filmer

Møt Tina, radiograf på Aleris Røntgen Stavanger, når hun forteller om hvordan hun ved å arbeide både med MR, CT og røntgen har utviklet seg i sin yrkesrolle.
Hør Annelise, operasjonssykepleier i Aleris Hinna Park, Stavanger, fortelle om hvor viktig kvaliteten er for henne i de korte møtene hun har med sine pasienter i operasjonssalen.
Arbeidsmiljøet er svært bra her, sier Sissel, sykepleier, og vi får ofte bekreftelser på at vi gjør en god jobb. Pasientene velger å komme tilbake hit. Møt Sissel som forteller om sin arbeidshverdag på Aleris Frogner, Oslo.
Å komme hit som pasient innebærer at du skal bli sett, hørt og tatt vare på. Møt Liz, pasientkoordinator, når hun forteller om sin arbeidshverdag på Aleris sykehus Frogner..
Aleris Helse - Helsetjenester samlet på ett sted!

Adresse

Frederik Stangs gate 11-13, 0264 Oslo