Aleris

(Helsesektor / Omsorg)

Aleris er et av Skandinavias ledende private helse- og omsorgsforetak. Virksomheten har stor bredde og omfatter sykehus og røntgensenter, barnevern, psykisk omsorg, BPA, eldreomsorg og tilbud til funksjonshemmede. Foretaket har rundt 11 000 medarbeidere fordelt på ca 450 virksomheter i Norge, Sverige og Danmark.

Vi ønsker å være både et supplement til og en integrert del av de offentlige helse- og omsorgstjenestene der det er behov.

Ansvarlig foretak med høy kvalitet og service

Omtanke, profesjonalitet, engasjement og nytenkning ligger til grunn for våre etiske retningslinjer som veileder oss i vårt daglige arbeid. Vi organiserer våre tjenester rundt brukernes behov, og god service skal kjennetegne alt vi gjør. Høy kvalitet på tjenestene er en forutsetning for virksomheten.

Innovasjon og nyskaping utvikler tjenestene

En grunntanke i Aleris er at vi alltid kan bli bedre. Erfaringsutveksling fra godt offentlig-privat samarbeid og innovasjon og idéutvikling hos hver enkelt medarbeider, hjelper oss å se hvor vi kan gjøre små og store forbedringer. Med dyktige medarbeidere, nysgjerrighet og omstillingsevne i organisasjonen kan idéene gjennomføres i praksis.

Fremtidens helse- og omsorgstjenester

Gode helse- og omsorgstjenester har stor betydning for velferden, og behovet øker. Aleris ønsker å bidra til å videreutvikle tjenestene for å møte fremtidens behov.

Les mer om Aleris
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:Haster!
Arbeidssted :Stavanger

Bli kjent med Aleris

Ledige stillinger hos Aleris

Vi søker deg som ønsker å jobbe i et spennende fagmiljø med en svært kompetent, tverrfaglig legegruppe bestående av både allmennleger og spesialister. Legene som arbeider hos oss har et velfungerende støtteapparat rundt seg – og får dermed de beste forutsetninger for å sette pasientene i fokus.  Du har gode samarbeidsevner, er fleksibel, viser engasjement for arbeidet og innehar høy grad av serviceinnstilling. Du må ha god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Stillingen er i utgangspunktet tenkt til én kveld i uken, med mulighet for utvidelse. Aleris er i sterkt vekst i Oslo og er lokalisert i Frederik Stangs gate 11-13 på Frogner. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og faglige utfordringer i et dynamisk arbeidsmiljø. Tiltredelse etter avtale.
Snarest Oslo
I Aleris føler vi et stort engasjement for samfunnet vi lever i, og ønsker å medvirke til et bedre, tryggere og friskere liv. Endringene som skjer innen vår bransje, gir oss mulighet til å tenke om igjen og tenke nytt. Det liker vi, og det er noe vi mener kjennetegner oss. Raske beslutninger, fleksibilitet og muligheten til å påvirke og tenke i nye baner er ting vi setter høyt. Gjør du også?   Om Aleris Ungplan & BOI: Aleris Ungplan & BOI er en del av Aleris konsernet med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Vi arbeider på oppdrag fra offentlige etater med behandling og tiltaksutvikling, rusomsorg og psykisk helse for barn og voksne.   Aleris Ungplan & BOI er en kunnskapsbedrift og vi tilbyr aktuelle kurssertifiseringer. Vi legger til rette for etterutdanning og videreutvikling. Region Sør Arendal, avd Rogaland kan tilby et spennende og utviklende fagmiljø med tverrfaglig kompetanse og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har tariffavtale og avtale om inkluderende arbeidsliv. Hele vår virksomhet er ISO- sertifisert.   Om jobben som Boleder, Psykisk omsorg, Rogaland Vi søker trygge og voksne fagpersoner til våre avdelinger for Psykisk omsorg. Vi trenger personer med engasjement for mennesker og som ikke er redd for å stå i vanskelige situasjoner. Bakgrunn: 3-årig helse- og sosialfaglig høyskoleutdanning Relevant erfaring er ønskelig Grunnleggende data kunnskaper God norskkunnskaper og god skriftlig framstillingsevne Førerkort kl. B     Egenskaper: Ansvarsbevisst Relasjonelle ferdigheter Serviceorientert Kunnskapssøkende Interesse for miljøterapi Selvstendig og samarbeidsorientert Kunne jobbe i team         Vi tilbyr:   Godt arbeidsmiljø Faste personalmøter En arbeidsplass som satser på kompetanse og kvalitet. Veiledning En arbeidsplass som er opptatt av at du som ansatt har det bra Tverrfaglig samarbeid Lønn etter avtale   De ansatte på våre institusjonstiltak går i "medleverturnus" (3+7+4+7). Det er krav til politiattest for stillingen. Menn oppfordres til å søke  Søknad og kontakt: Vi håper du synes at dette høres spennende ut og er nysgjerrig på å få vite mer om oss. Det enkleste er å søke ved å klikke på "Send søknad" til høyre og fylle ut dine opplysninger. Søknadsfristen er 27.09.2018. Har du spørsmål om stillingen, må du gjerne kontakte leder Psykisk omsorg: Roger Kalvatn, tlf 924 04 345 / roger.kalvatn@aleris.no    NB! Søknader som ikke oppfyller kravet til 3-årig helse- og sosialfaglig høyskoleutdanning vil dessverre ikke bli behandlet.   Foretakspresentasjon: Easycruit og digitale annonser: Lenke til https://www.aleris.no/Om/Jobb-i-Aleris/Ledige-stillinger/
Haster! Stavanger
Aleris i Tromsø søker hudlege og gynekolog på grunn av sterk vekst
Snarest Tromsø
Ung dame på 21 år trenger assistanse 24 timer i døgnet. Frem til nå har min far hjulpet meg. Derfor er vi nå på utkikk etter deg som kan hjelpe meg i hverdagen. Jeg sitter i rullestol, har egen leilighet og bil. Arbeidsstedet vil være i mitt hjem i Stjørdal. Min far vil være arbeidsleder og den du vil forholde deg til i hverdagen Jeg har ikke språk, men kommuniserer med lyd og tegn. Min far vil gi deg opplæring i hvordan jeg ønsker å ha det rundt meg og hva jeg trenger i hverdagen. Jeg er en glad dame som er opptatt å få delta i aktivet, liker å være ute i friskluft og nyte naturen. Ellers er jeg en sosial dame som trives i selskap med andre mennesker, liker å være med på butikken og gå på cafe.   Fysioterapeut vil gi opplæring i øvelser som jeg må trene på. Jeg har et ønske om å kunne reise på tur/ferie. Jeg behøver hjelp både til personlighygiene, gi meg mat og daglige oppgaver i hjemmet som f.eks. vask av klær, handling, matlaging o.l. Jeg ønsker at du har gode holdninger, er en positiv person som ser muligheter ikke begrensninger, er fleksibel, tålmodig, viser initiativ og liker å arbeide med mennesker. God fysikk vil være viktig, da arbeidet også innebærer forflytninger. Har du erfaring med mennesker uten språk hadde det vært bra, men ikke noe krav da opplæring vil bli gitt. Fint om du har erfaring innen helsearbeid, men ikke noe krav. Jeg disponerer egen bil, du bør ha førerkort klasse B. Min far vil gi deg opplæring i rutiner som jeg er avhengig av, samt hvordan arbeidsoppgavene skal utføres. Arbeidstid vil være både dag, kveld og natt. Jeg har behov faste, deltid og tilkallingsassistenter i min skift ordning. Du får ansettelse i Aleris med ryddige lønns- og arbeidsforhold. Tiltredelse: snarlig Søknad sendes til: maja.mortensen@aleris.no Merk søknad: 4850 Søknadsfrist: 30. september  
30.09.2018 Stjørdal
Personlig assistent BPA Jeg er en eldre aktiv og mann på 70 år som søker etter personlig assistent. Jeg sitter i rullestol, går med rullator og trenger assistanse i hverdagen. Jeg ønsker også noen kanskje kan være med på en fisketur eller være med meg på svømming. Din jobb vil være å hjelpe meg med praktisk arbeid som husarbeid, renhold, innkjøp, reise etc. Ingen utdanning kreves, ingen forkunnskaper er nødvendig. Personlig egnethet blir vektlagt, jeg gir deg full opplæring. Du må kunne skrive og snakke norsk. Fint om du er en voksen person, men det er ikke noe krav. Viktig at du er fleksibel, praktisk, serviceinnstilt, pålitelig og tålmodig, du har humor og at vi har god kjemi. Trenger en person som er trivelig og på grunn av stillingens art må du ha førerkort. Arbeidstiden er stort sett på dagtid, 5 timer i uka, fordelt på 1-2 dager. Merarbeid kan tilkomme. Jeg blir din daglige leder i arbeidet, samtidig som du får ansettelse i Aleris med ryddige lønns- og arbeidsforhold. Arbeidssted: Trondheim Øst Søknadsfrist: 16. september 2018 Ansettelse: Snarest Søknad CV sendes til: andreas.nyronning@aleris.no Tlf: 97796111
30.09.2018 Trondheim
Aleris Ungplan & BOI er Norges største private aktør innen helse og omsorg. Vi skreddersyr miljøterapeutisk tilbud tilpasset den enkelte bruker eller familiens behov innenfor områdene barnevern, barne- og voksenpsykiatri, rus og psykisk utviklingshemming. Er du den vi leter etter? Vi søker vernepleier/sykepleier med et ønske om å utgjøre en stor forskjell for våre brukere. Her hos oss bor det to unge mennesker med autisme og stort behov for trygge voksne rundt seg. Vi som jobber her bistår våre brukere med meget tett oppfølging og veiledning i det daglige. Vi søker deg som er trygg på deg selv og evner å sette grenser og se løsninger i utfordrende situasjoner. Du må kunne jobbe systematisk, ha gode samarbeidsevner og sette fag i fokus. Dersom du har erfaring med HOTL kapittel 9, er dette en fordel. Vi søker kandidater til både 100% medlever og to-delt turnus i andre stillingsprosenter. Kvalifikasjoner: Er vernepleier eller sykepleier Har andre treårige utdannelser og er spesielt personlig egnet Har evne til å jobbe målrettet og systematisk etter miljøterapeutiske tiltak Har kompetanse og gjerne erfaring fra arbeid rundt HOTL kapittel 9 Har erfaring fra arbeid med brukergruppen psykisk utviklingshemmede og autisme Førerkort klasse B  Personlige egenskaper: Er trygg på deg selv og evner å se løsninger i utfordrende situasjoner Er reflektert med evne til å tenke selvstendig Har stå-på-vilje og kan gi av deg selv Bidrar til et godt arbeidsmiljø Har erfaring med utfordrende atferd  Vi tilbyr:  Fleksibel arbeidstid Gode pensjonsordninger og konkurransedyktige betingelser Engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø Tett samarbeid med spesialisthelsetjenesten Intern og ekstern relevant kursing Gode muligheter for utvidet ansvar En spennende arbeidshverdag!  Det kreves politiattest ihht. gjeldende lovverk.
30.09.2018 Bærum
Jeg heter Brage og er 10 år. Jeg trenger flere assistenter på ettermiddager, helger og i ferier. Hvis du blir assistenten min vil du være en av flere som hjelper meg i hverdagen. Assistentene mine er ansatt i Aleris, og det er foreldrene mine som er arbeidsledere.   Jeg er som ti-åringer flest, bortsett fra at jeg har en hjerneskade som gjør det veldig vanskelig for meg å bruke kroppen min til det jeg vil. Skaden gjør også at jeg ikke får til å snakke med munnen, men jeg snakker med øynene og med kroppsspråk, med PODD-bøker og etter hvert nå ved å stave ord med øynene. Jeg trenger assistenter som hjelper meg når jeg skal snakke med andre. Du må marsjere med rullestolen når jeg spiller i skolekorpset, løfte meg hvis vi skal i bassenget eller når jeg skal stelles, hoppe med meg på trampolina, og lede hendene mine når jeg vil spille dataspill.   Når vi skal finne nye assistenter se de spesielt etter noen som har disse personlige egenskapene:   God på kommunikasjon Du må ha gode norskferdigheter og være god på kommunikasjon i alle situasjoner. Jeg trenger hjelp til å snakke selv og snakke med andre, og assistentene mine må forstå både meg og omgivelsene godt. Du må være interessert i språket mitt, og gjerne delta i videreutvikling av det.   Musikkinteressert Jeg spiller trommer i skolekorpset, og assistentene mine må håndlede meg når jeg spiller. Da er det veldig mye bedre for meg hvis den som hjelper meg kan å spille!   Leken Du må like å være sammen med barn og å være en aktiv deltager sammen med meg på fritidsaktiviteter.   Kan ta i et tak Du trenger ikke å være så veldig sterk, men du må kunne løfte en del uten å få dårlig rygg. Hjemme hos oss er alt tilrettelagt med personløfter, men jeg er ofte på steder hvor jeg trenger at du kan løfte meg opp for at jeg skal kunne delta, og få gjort alt som må gjøres i løpet av en dag.   Fokusert Du må være punktlig og pliktoppfyllende, og med evne til å fokusere på meg når vi er sammen. Jeg kan ikke være alene, og vi er helt avhengig av å alltid kunne stole på at du kommer når du skal og gir oss beskjed i god tid. Selv om jobben din er hjemme hos oss, og vi ofte bare slapper av med å se film eller sløve er det viktig at du har fokus på at du er på jobb.   I tillegg vil vi helst at du har førerkort klasse B (vanlig personbil).   Jobben vil være en deltidsstilling fra 20 – 40% litt etter hvor mye du vil jobbe. På ettermiddagene starter jobben når jeg er ferdig på skolen, mellom kl 13 og 14. På dager med skolefri trenger jeg en assistent hele dagen, så hvis du studerer bør du ha et studie der du kan styre tida litt selv.   Vi vet av erfaring at alle trenger tid til mye opplæring og erfaring for å bli trygg i rollen som min assistent, så det er fint om du ser for deg å ha denne jobben i minst to år framover (men det er selvfølgelig vanlig oppsigelsestid). Du vil være ansatt i Aleris Omsorg Norge, med tariffavtale og konkurransedyktig lønn. Pappaen min vil være arbeidsleder og den du forholder deg til i det daglige arbeidet. Arbeidsstedet er stort sett der jeg bor på Lade i Trondheim, men jeg trenger også at du blir med meg ut på reise noen ganger.   Du må lære deg hvordan jeg kommuniserer, om mat og stell og en del andre praktiske ting, men du vil få full opplæring av mamma og pappa og resten av BPA-teamet mitt.   Send skriftlig søknad med CV til: bragebpa2018@gmail.com Søknadsfrist: 30. september.
30.09.2018 Trondheim
Aleris er Norges største private helse- og omsorgsforetak.
30.09.2018 Østfold

Rekrutteringskalender

 • SEP 27
  2018
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • SEP 28
  2018
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • SEP 30
  2018
  8 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • OKT 01
  2018
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

Vis alle
HR Rådgiver
HR, Aleris Omsorg
HR, Aleris Ungplan & BOI

Filmer

På Aleris finnes det jobber som utfordrer og utvikler deg. Her kan du gå i dybden, på tvers og i høyden. Eller utvikle deg der du er. Aleris tilbyr et bredt spekter av helse- og omsorgstjenester – og det innebærer at det finnes gode muligheter til personlig utvikling på arbeidsplassen. Her forteller noen av våre medarbeidere om sine erfaringer hos Aleris.
Aleris Helse - Helsetjenester samlet på ett sted!
Aleris Røntgen - Avansert bildediagnostikk!

Fakta om Aleris

Adresse

Frederik Stangs gate 11-13, 0264 Oslo