Aleris

(Helsesektor / Omsorg)

Aleris er et av Skandinavias ledende private helse- og omsorgsforetak. Virksomheten har stor bredde og omfatter sykehus og røntgensenter, barnevern, psykisk omsorg, BPA, eldreomsorg og tilbud til funksjonshemmede. Foretaket har rundt 11 000 medarbeidere fordelt på ca 450 virksomheter i Norge, Sverige og Danmark.

Vi ønsker å være både et supplement til og en integrert del av de offentlige helse- og omsorgstjenestene der det er behov.

Ansvarlig foretak med høy kvalitet og service

Omtanke, profesjonalitet, engasjement og nytenkning ligger til grunn for våre etiske retningslinjer som veileder oss i vårt daglige arbeid. Vi organiserer våre tjenester rundt brukernes behov, og god service skal kjennetegne alt vi gjør. Høy kvalitet på tjenestene er en forutsetning for virksomheten.

Innovasjon og nyskaping utvikler tjenestene

En grunntanke i Aleris er at vi alltid kan bli bedre. Erfaringsutveksling fra godt offentlig-privat samarbeid og innovasjon og idéutvikling hos hver enkelt medarbeider, hjelper oss å se hvor vi kan gjøre små og store forbedringer. Med dyktige medarbeidere, nysgjerrighet og omstillingsevne i organisasjonen kan idéene gjennomføres i praksis.

Fremtidens helse- og omsorgstjenester

Gode helse- og omsorgstjenester har stor betydning for velferden, og behovet øker. Aleris ønsker å bidra til å videreutvikle tjenestene for å møte fremtidens behov.

Les mer om Aleris
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:25.11.2018
Arbeidssted :Trondheim

Bli kjent med Aleris

Ledige stillinger hos Aleris

Om Risenga bo- og omsorgssenter Risenga bo- og omsorgssenter har 104 sykehjemsplasser fordelt på 6 avdelinger. I tillegg til sykehjemsplassene har Risenga en Trygghetsavdeling og et Dagsenter. Sykehjemmet ligger i flotte naturomgivelser og er samtidig sentralt lokalisert med god tilgang til offentlig kommunikasjon, samt gangavstand til Asker sentrum. På Risenga er vi opptatt av å gi god, personsentrert omsorg til våre beboere. Vi har et høyt fokus på aktiviteter for beboerne og søker deg som ønsker å bidra med å skape meningsfulle, trygge og innholdsrike dager.Om jobben: Til denne stillingen søker vi helsepersonell til et forsterket team til èn av våre beboere. Arbeidsoppgavene vil bestå av å gi daglig pleie og omsorg til beboer, motivere og hjelpe beboer ift aktiviteter og måltider, samt samarbeid og god kommunikasjon med pårørende. I tillegg vil arbeidsoppgavene bestå av å følge virksomhetens øvrige rutiner, herunder utarbeidelse og evaluering av tiltaksplaner, IPLOS-registreringer og daglig dokumentasjon. Helsefagarbeidere med bestått medisinkurs deler ut medisiner.   Vi søker deg som er: Autorisert helsefagarbeider eller har annen helsefaglig bakgrunn, helst med videreutdanning og/eller erfaring fra arbeid innenfor psykisk helse Faglig dyktig og trygg i din rolle Behersker norsk skriftlig og muntlig godt, nivå B1 Har gode datakunnskaper, kjennskap til dokumentasjonssystemet Gerica er en fordel men ikke et krav Har en empatisk og trygg personlighet. Har gode samarbeidsevner, er omsorgsfull, serviceinnstilt og møter mennesker med respekt og verdighet. Personlig egnethet vil bli vektlagt.   Vi tilbyr: Tariffavtale og konkurransedyktig lønn Stillingsbrøker på hhv 94 % og 23 % Ukentlig intern undervisning og fagdager God opplæring Høyt faglig nivå med stort fokus på videreutvikling En arbeidsplass som er inkluderende arbeidslivsbedrift (IA bedrift) Kantine med personalrabatt, rabattert treningsavtale   Aktuelle kandidater for stillingene vil bli bedt om å fremlegge gyldig politiattest.
21.11.2018 Asker
Vår utrykningstjeneste i Asker og Bærum sørger for at ca 3000 brukere av trygghetsalarm føler seg trygge i hjemmene sine. Vår utrykningstjeneste er stasjonert i Sandvika, med god tilgang til offentlig kommunikasjon. Vårt team består av faglig dyktige helsefagarbeidere, sykepleiere, spesialsykepleiere og ambulansepersonell. Tjenesten er bemannet av helsepersonell hele døgnet. Lederteamet består av daglig leder, teamledere, driftskoordinator, og forhåpentligvis DEG som teamleder. Vår utrykningstjeneste utretter daglig små og store mirakler, og hver dag gjør vi noe verdifullt for andre mennesker. Vi har ledig en fast 100% stilling som teamleder. Stillingen er fra mandag – fredag dag/kveld, hvorav 60% på dag og 40% på kveld. Kvalifikasjoner: Du er autorisert sykepleier Du har gjerne ledererfaring og/eller lederutdanning Du behersker norsk skriftlig og muntlig, og har bestått Bergenstesten Du har gode datakunnskaper Du er nytenkende, innovativ og løsningsorientert Du er engasjert og samlende Du har evne til å være ydmyk og evne til å vise selvinnsikt Du fungerer godt i team samtidig som du er selvgående Du er klar og tydelig i din kommunikasjon Du takler et høyt arbeidstempo i perioder Du går foran som et godt forbilde for resten av arbeidsgruppen Stillingen innebærer: Ansvar for utrykning til brukere Medisinske vurderinger hjemme hos bruker Personalansvar for ansatte som er tilknyttet avdelingen Ansvar for at avdelingen er hensiktsmessig organisert og har et godt arbeidsmiljø Ansvar for registrering og oppdatering av personal- og stillingsinformasjon i Visma HRM Ansvar for utarbeidelse og godkjenning av arbeids- og ferieplaner, samt riktig registrering i Notus (herunder fravær, kurs, avspasering, ferie etc). Ansvar for å foreslå vedtak til permisjonssøknader for ansatte, samt behandle permisjonssøknader sammen med daglig leder Ansvar for fraværsoppfølging ihht IA-avtalen Ansvar for rekruttering- og ansettelsesprosessen på avdelingen, herunder opplæring og oppfølging Det kreves gyldig politiattest før tiltredelse.
22.11.2018 Utlandet, Bærum
Aleris søker deg som ønsker å jobbe i et spennende fagmiljø med svært kompetente,tverrfaglige legegrupper. Hos oss vil du som lege ha et velfungerende støtteapparat rundt deg. Dermed får du de beste forutsetningene for å sette pasienten i fokus. Vi søker:Hudlege • Gastroentrolog • Allmennlege • Karkirurg • Anestesilege • Revmatolog • Endokrinolog • Gynekolog • Radiolog • Barnelege Her finner du oss: Oslo, Lillestrøm, Strømmen, Gjøvik, Sarpsborg, Drammen, Porsgrunn, Lillesand, Stavanger, Bergen, Trondheim, Ålesund, Bodø og Tromsø For mer informasjon, ta kontakt med sykehusdirektør Øyvind Bakke.Mobil 913 69 981 eller oyvind.bakke@aleris.no
22.11.2018 Oslo, Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Bergen, Stavanger, Lillesand, Porsgrunn, Drammen, Gjøvik, Sarpsborg, Skedsmo
På grunn av sterk vekst søker vi etter en operativ BPA-koordinator til vårt kontor i Trondheim med arbeidsområde Midt-Norge. Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA) er en ordning hvor funksjonsnedsatte får praktisk assistanse i hjemmet i form av en personlig assistent. Din rolle vil være å gi opplæring og veiledning til arbeidsleder. BPA er en mulighet for funksjonshemmede til å ha en større frihet og styring i eget liv, ved blant annet å kunne velge hvem som ansettes og når på døgnet en ønsker denne hjelpen. Vi søker en person som er ansvarsfull, engasjert, lyttende, tålmodig og serviceinnstilt. Du må kunne arbeide i team, og samtidig være trygg nok i din rolle til å arbeide selvstendig. Du må være fleksibel i forhold til arbeidstid, da du må påregne noe kvelds- og helgearbeid. Du må ha førerkort og disponere egen bil da det må påregnes en del hjemmebesøk hos kunder i Midt-Norge. Det er en fordel at du har kunnskap om BPA, hvordan ordningen fungerer i praksis, og/eller arbeidserfaring knyttet opp mot arbeid med BPA. Har du veiledningskompetanse, innsikt i arbeidsmiljøloven og erfaring fra å lage turnus, gode IT kunnskaper er det et pluss. Vi har et stort engasjement for samfunnet vi lever i, og ønsker å medvirke til et bedre, inkluderende, tryggere og friere liv. Endringene som skjer innen vår bransje, gir oss mulighet til å tenke nytt. Er du den vi søker, og vil du være med på vår reise? Vi gir opplæring, egnethet blir vektlagt.   Arbeidsoppgavene inkluderer blant annet:- Opplæring og veiledning i hjemmet av nye BPA- ordninger- Tilrettelegging og gjennomføring av kurs i arbeidslederrollen og assistentrollen- Bistå arbeidsledere i rekrutteringsprosessen av nye assistenter- Være tilstedeværende støttespiller og veileder for arbeidsledere i alle faser av arbeidslederrollen, både på telefon og ved hjemmebesøk- Sykefraværsoppfølging av assistenter- Innsalg av nye ordninger- Administrativt arbeid som rapportering, lønnskjøring, føring av bilag Vi kan tilby et trivelig arbeidsmiljø med gode og engasjerte kollegaer i våre lokaler på Tunga i Trondheim. Lønn etter avtale. Stilling: 1 HeltidSøknadsfrist: 25. novemberAnsettelse: 1. mars 2019Har du spørsmål til stilllingen kan du ringe Maja Mortensen tlf: 91171018 eller sende mail til maja.mortensen@aleris.no
25.11.2018 Trondheim
Aleris Ungplan & BOI er Norges største private aktør innen helse og omsorg. Vi skreddersyr miljøterapeutisk tilbud tilpasset den enkelte bruker eller familiens behov innenfor områdene barnevern, barne- og voksenpsykiatri, rus og psykisk utviklingshemming. Er du den vi leter etter? Vi søker en Assisterende Boleder med et ønske om å utgjøre en stor forskjell for våre brukere. Her hos oss bor det unge mennesker med et stort behov for trygge voksne rundt seg. Vi som jobber her bistår våre brukere med meget tett oppfølging og veiledning i det daglige. Vi søker deg som er trygg på deg selv, og evner å sette grenser og se løsninger i utfordrende situasjoner. Du må kunne jobbe systematisk, ha gode samarbeidsevner og sette fag i fokus. Dersom du har erfaring med HOTL kapittel 9, er dette en fordel. Vi søker en kandidat til 100% stilling i 2 delt turnus. Kvalifikasjoner: Tre-åring helse- og sosialfaglig utdannet(det er ønskelig med Vernepleier) Evne til å jobbe målrettet og systematisk etter miljøterapeutiske tiltak. Kompetanse og gjerne erfaring fra arbeid rundt HOTL kapittel 9. Erfaring fra arbeid med brukergruppen utviklingshemmede, psykiatri og autisme. Erfaring med administrative ansvarsoppgaver Personlige egenskaper: Er trygg på deg selv og evner å se løsninger i utfordrende situasjoner. Er reflektert med evne til å tenke selvstendig. Har stå-på-vilje, godt humør og kan gi av deg selv. Bidrar til et godt arbeidsmiljø. Har erfaring med krevende og utfordrende atferd. Vi tilbyr:  Fleksibel arbeidstid. Gode pensjonsordninger og konkurransedyktige betingelser. Engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø. Tett samarbeid med spesialisthelsetjenesten. Intern og ekstern relevant kursing. En spennende arbeidshverdag   Det kreves politiattest ihht. Gjeldende lovverk.
29.11.2018 Oslo
Er du ute etter en spennende og utfordrende stilling der du kan bruke deg selv i et kreativt og positivt miljø, med både tøffe tak, godt arbeidsmiljø og faglige utviklingsmuligheter?   Aleris Ungplan & BOI, Region Øst, søker to miljøterapeuter til vår avdeling for jenter med psykiatri atferdsproblemer i Trøgstad: Vi ser etter miljøterapeuter som er trygge og tydelige voksenpersoner i en tøff og uforutsigbar hverdag. Du må ha et brennende engasjement for barn og ungdom, og du må ikke være redd for å stå i vanskelige situasjoner. Du må kunne glede deg over "de små tingene" og være flink til å skape en relasjon med ungdommen. Du vil kunne jobbe på ulike institusjoner og med ulike ungdommer, noe som setter et krav til at du må være utadvendt, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull. Det er krav om at søkere har treårig helse- og sosialfaglig høyskoleutdannelse innenfor fortrinnsvis barnevern, sosialt arbeid og vernepleie. Lærere, førskolelærere og sykepleiere med videreutdanning vil også bli vurdert.   Arbeidsoppgaver Individuell oppfølging som er tilpasset den enkelte brukers behov, ressurser og mål Aktivt miljøarbeid i institusjonene Saksoppfølging Dokumentasjon etter gjeldende lovverk og bruk av elektronisk journalføringssystem Være en trygg voksenperson i miljøet Lytte til ungdommen Motivere og være med ungdommen på aktiviteter Gi trøst, støtte og glede  Kvalifikasjoner 3-årig helse og sosialfaglig høyskoleutdanning Institusjonsarbeid, rus kompetanse og erfaring fra psykiatrifeltet er spesielt interessant Førerkort kl. B er et krav  Egenskaper  Kreativ Faglig engasjert Fleksibel og arbeidsvillig, et "ja-menneske" Du kan jobbe selvstendig og i team God fysisk og psykisk helse En voksen omsorgsperson  Det tilbys   Lønn etter kvalifikasjoner/tariffavtale og pensjonsordning Veiledning/opplæring En fleksibel og variert arbeidsdag Muligheter for faglig utvikling i et stort konsern Som miljøterapeut hos Aleris Ungplan & BOI deltar du i et team som arbeider målrettet for å bedre ungdommens livssituasjon, skape utviklingsmuligheter og istandsette ungdommen til å mestre en selvstendig positiv tilværelse. Du vil inngå i en medlever turnus med 3 døgn arbeid – 7 døgn avspasering – 4 døgn arbeid – 7 døgn avspasering. Dersom dette høres spennende ut, send oss en søknad pr mail til hege.andresen@aleris.no. Søknadsfrist er 30.11.2018. Vi gleder oss til å høre mer fra deg. Ønsker du å vite noe mer om stillingene kan du ta kontakt med avd.leder Odd Martin Andersen på 930 00 224 eller institusjonsleder Marit Øby på 452 81 075.
30.11.2018 Trøgstad
Jeg er en dame som søker engasjert og positiv assistent, som kan hjelpe meg i hverdagen. Jeg trenger assistanse i hjemmet med husarbeid, matlaging, kjøre meg slik at jeg får utført innkjøp og ta kortere turer. Jeg vil gi deg nødvendig opplæring. Jeg blir din arbeidsleder og den du forholder deg til i det daglige arbeidet. Arbeidssted vil være i privat hjem sentralt i Trondheim. Fint om du disponerer egen bil. Jeg søker en person som kan lage enkel mat, er sosial, serviceinnstilt, ansvarsbevisst, pålitelig og fleksibel. Har du helsefaglig bakgrunn er en fordel, men ikke noe krav. Personlig egnethet blir vektlagt. Grunnet stillingens innhold oppfordres kvinner til å søke. Du vil være ansatt i Aleris, med tariffavtale og konkurransedyktig lønn. Stilling: Tilkallingsassistent med mulighet for fast Arbeidssted: Trondheim Søknadsfrist: 30.november Snarlig tiltredelse Send søknad med CV på e-post: maja.mortensen@aleris.no Merk søknad med: 5310 Dersom spørsmål, ta gjerne kontakt via telefon: 91 17 10 18 (Maja Mortensen)
30.11.2018 Trondheim
Personlig assistent BPA Jeg er en synshemmet mann som søker personlig assistent på tilkalling. Jeg har førerhund, dette medfører at du må bistå meg med stell og lufting av hund. Din hovedoppgave vil være å være mine øyne og hjelpe meg med lesing av post og praktisk arbeid som husarbeid, renhold, matlaging, reise etc. Ingen utdanning kreves, ingen forkunnskaper er nødvendig. Personlig egnethet blir vektlagt, jeg gir deg full opplæring. Du må kunne skrive og snakke norsk. Det er en fordel om du liker data/programmering og kan bruke praktiske verktøy, da jeg er glad i å lage ting med hendene. Jeg er glad i å trene, din oppgave vil være å tilrettelegge for dette og være med meg i bassenget og sykle sammen med meg på tandemsykkel.   Viktig at du er fleksibel, serviceinnstilt, pålitelig og tålmodig, du har humor og at vi har god kjemi. Menn oppfordres til å søke, da det vil være behov for assistanse i garderobe ved trening/svømming. På grunn av stillingens art må du ha førerkort, da jeg disponerer egen bil. Arbeidstiden vil variere. Jeg blir din daglige leder i arbeidet, samtidig som du får ansettelse i Aleris med ryddige lønns- og arbeidsforhold. Arbeidssted: Trondheim Søknadsfrist: 30. november 2018 Søknad og CV sendes til: andreas.nyronning Tlf: 97796111 Merk søknad med: tilkalling.    
30.11.2018 Trondheim

Rekrutteringskalender

 • NOV 21
  2018
  9 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • NOV 22
  2018
  1 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • NOV 25
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

Vis alle
HR Rådgiver
HR, Aleris Omsorg
HR, Aleris Ungplan & BOI

Filmer

På Aleris finnes det jobber som utfordrer og utvikler deg. Her kan du gå i dybden, på tvers og i høyden. Eller utvikle deg der du er. Aleris tilbyr et bredt spekter av helse- og omsorgstjenester – og det innebærer at det finnes gode muligheter til personlig utvikling på arbeidsplassen. Her forteller noen av våre medarbeidere om sine erfaringer hos Aleris.
Aleris Helse - Helsetjenester samlet på ett sted!
Aleris Røntgen - Avansert bildediagnostikk!

Fakta om Aleris

Adresse

Frederik Stangs gate 11-13, 0264 Oslo