Møt Karoline som er sykepleier i Aleris

Ledige stillinger hos Aleris

Personlig assistent BPA

Jeg er en aktiv mann på 68 år, som søker etter personlig assistent.
Trondheim
30.04.2017

Endokrinolog søkes til Aleris Bergen i deltid

Vi søker deg som ønsker å jobbe i et spennende fagmiljø med en kompetent legegruppe bestående av både allmennleger og spesialister.
Bergen
Snarest

Nevrolog søkes til Aleris Bergen i heltid eller deltid

Aleris er lokalisert i Marken 34 – midt i hjertet av Bergen og på Nesttun i nye moderne lokaler i Nesttunveien. Vi tilbyr en rekke kirurgiske og medisinske tjenester for privatpersoner, forsikringsselskaper og bedrifter.  Vi søker deg som ønsker å jobbe i et spennende fagmiljø med en kompetent legegruppe bestående av både allmennleger og spesialister.  Gode samarbeidsevner, faglig engasjement, høy grad av serviceinnstilling, samt god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne er sentrale krav.  Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og faglige utfordringer i et dynamisk arbeidsmiljø. Tiltredelse etter avtale.    
Bergen
Snarest

Miljøterapeuter til omsorgsbolig i Lier

Vi har et stort engasjement for samfunnet vi lever i og spesielt de som har havnet litt utenfor.
Oslo
Snarest

Aleris søker spesialist i plastikkirurgi til sykehusene i Tromsø og Bodø

På grunn av økende pasientpågang har vi behov for å øke kapasiteten innen plastikkirurgi.
Tromsø, Bodø
Snarest

Åpen søknad – Aleris Omsorg

Sykepleiere og helsefagarbeidere
Oslo, Asker
Fortløpende

Sykepleiere søkes til Kajalund Sykehjem

Sykepleier
Oslo
07.05.2017

Sykepleier / Spesialsykepleier

Om Kajalund sykehjem:På Kajalund sykehjem bor det 27 beboere fordelt på tre grupper, hvor Oslo kommune disponerer plassene. Sykehjemmet ligger sentralt på Ullern i fine omgivelser, med gode kommunikasjons- og parkeringsmuligheter. Kajalund sykehjem driftes av Aleris Omsorg.Om jobben og dine utviklingsmuligheter:Dine arbeidsoppgaver vil primært bestå av å gi pleie og omsorg, samt gjøre sykepleiefaglige vurderinger og prosedyrer. Som ansatt hos oss er det viktig at du bidrar til et trivelig og sosialt arbeidsmiljø, og til et godt tverrfaglig samarbeid. Hos oss er det mulig å utvikle seg sammen med kompetente og hyggelige kolleger i et arbeidsmiljø preget av våre verdier: Omtenksomme - Profesjonelle - Engasjerte - Nytenkende. Om deg:Vi søker sykepleiere som er omsorgsfulle og trygge i sin rolle, og som har et ønske om å gjøre en forskjell for våre beboere: Du er autorisert sykepleier, og har gjerne videreutdanning Det er en fordel om du har relevant erfaring Du har kunnskap om pasientdokumentasjonssystemer, f.eks Gerica Du behersker norsk skriftlig og muntlig godt, tilsvarende Bergenstesten Du er selvgående, initiativrik, nøyaktig og har en empatisk og trygg personlighet. Gjennom engasjement, en profesjonell holdning og evnen til å kommunisere klarer du å skape gode relasjoner med våre beboere, pårørende, og medarbeidere.Øvrig:Vi har følgende stillinger ledig: 50 - 75% faste stillinger som sykepleier med arbeid hver 3.helg. Ekstravakter på dag, kveld og i helgene. Ansettelsen skjer på Kajalund sykehjem AS med Virke sin tariff og rettigheter.Det stilles krav til gyldig politiattest før tiltredelse.
Oslo
07.05.2017
Vis alle

Fakta om Aleris