Møt Karoline som er sykepleier i Aleris

Ledige stillinger hos Aleris

Sykepleier

Aleris Omsorg drifter Lambertseter alders- og sykehjem på vegne av Oslo kommune.
Oslo
28.03.2017

Operasjonssykepleier Aleris Drammen

Aleris Drammen er i vekst og vi opplever økt etterspørsel. Vi søker operasjonssykepleier til fast 85% stilling samt til timeengasjement.
Drammen
30.03.2017

Ønsker du å bli familiehjem ?

Vi trenger dere! – familier som kan tenke seg å være familiehjem for ungdom.
Oslo, Akershus
Fortløpende

Er du den den gode kollegaen vi er på utkikk etter?

Aleris Ungplan og BOI, region Innland trenger flere medarbeidere! Vi er derfor på jakt etter supre folk som kan bidra til at de fantastiske beboerne som bor hos oss får en enda bedre, morsommere og lystbetont hverdag. Vi er på utkikk etter deg som kan lytte, leke og skape trygghet og omsorg. Vi trenger sykepleiere, vernepleiere, spesialpedagoger/ pedagoger og helsefagarbeidere i faste stillinger. Både todelt turnus og medlever-turnus vil kunne være aktuelt for rett person. Hvis du føler deg truffet av punktene under, kan det hende vi har en plass i gjengen til deg. Du synes det er stas å være ute på solskinnsdager, og tar gjerne med deg noen under armen i samme slengen Du har ved flere tilfeller har fått beskjed fra omgivelsene dine om at du er altfor snill og omsorgsfull Du blir ikke blek om nebbet når det er hektisk rundt deg, men beholder roen og er løsningsorientert Du gjør opprør når du ser at noen ikke blir behandlet med respekt Du er glad i å brette opp ermene og ta i et tak Du mener at det å hjelpe hverandre er god kultur Du kan bli fristet til å steke vafler mens du er på jobb Du har erfaring fra arbeid med psykisk utviklingshemmede, utfordrende adferd og HOTL Kap 9 Du har erfaring med målrettet miljøarbeid, kommunikasjonshjelpemidler og forsterkersystemer Du har førerkort klasse B Du har god psykisk og fysisk helse Du behersker norsk skriftlig og muntlig  Hva kan vi tilby? Lønn etter kvalifikasjoner Veiledning, videreutdanning og oppfølging. En meningsfull og variert arbeidsdag i et lite og inkluderende miljø.
Oslo
Snarest

Engasjert sykepleier søkes til ekstravakter gastrolab ved Aleris sykehus Frogner

Vi vokser og trenger flere flinke ekstravakter
Oslo
Snarest

Vi søker boleder til en av våre omsorgsboliger i Lier-området

I Aleris føler vi et stort engasjement for samfunnet vi lever i og vi ønsker å medvirke til et bedre, tryggere og friskere liv. Fleksibilitet, raske beslutninger og muligheten til å påvirke og tenke nytt setter vi høyt. Gjør du også? Som boleder vil du bidra til å gi hver enkelt av de 7 beboerne best mulig livskvalitet til tross for ulike utfordringer. I tillegg skal din kunnskap og kompetanse bidra til å videreutvikle oss som faglig aktør.Vi søker deg som er sykepleier eller vernepleier med klinisk erfaring og som ønsker å arbeide som leder. Du må trives i en aktiv og dynamisk hverdag. Du må være løsningsorientert og se på utfordringer som spennende og utviklende.Som leder hos oss vil du arbeide tett på mennesker med psykiske lidelser. Det forventes at du har gode samarbeidsevner og samtidig evnen til å arbeide selvstendig. Du må være beslutningsdyktig og god til å lytte. Aleris sine verdier omtenksomme, profesjonelle, engasjerte og nytenkende er viktige grunnpilarer for oss. Som leder må du kunne identifisere deg med verdiene og bidra til å forankre disse i praksis. Arbeidsoppgaver Daglig drift av avdelingen. Herunder inngår ansvar for økonomi, fag og personal.    Klinisk arbeid deler av tiden Samarbeid med beboere, pårørende og verge/hjelpeverge. Etablering og oppfølging av kontakt med kommuner og andre profesjonelle samarbeidsparter.  Bidra til å opprettholde og videreutvikle botilbudet i henhold til faglige, etiske og juridisk krav. Kvalifikasjoner Sykepleier eller vernepleier. Gjerne med videreutdanning innen psykisk helsearbeid og-/eller ledelse. Erfaring fra arbeid med mennesker med psykisk lidelse. God skiftelig og muntlig fremstillingsevne. Kunnskap rundt lovverk som helse og omsorgstjenesteloven kap.9 og lov om psykisk helsevern. Vi tilbyr Vi tilbyr en spennende arbeidsplass med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Du vil få gode kollegaer med faglig tyngde og som tar med seg humor inn i hverdagen. Du vil i stor grad kunne bidra til å strukturere egen arbeidshverdag. Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, veiledning og oppfølging - og en fleksibel og variert arbeidsdag.
Oslo
Snarest

Vi søker miljøterapeuter til tiltak i Vestby

Vi har et stort engasjement for samfunnet vi lever i, og ønsker å medvirke til et bedre, tryggere og friskere liv. Endringene som skjer innen vår bransje, gir oss mulighet til å tenke om igjen og tenke nytt. Det liker vi. Vår visjon er å bli førstevalget innen helse og omsorg, og vi søker nå flere medarbeidere med energi, varme og vilje til å påvirke. Er du den vi søker, og vil du være med på vår reise? Våre beboere i Vestby har dobbel diagnose, i disse tilfellene vil det si psykisk utviklingshemmede i ulik grad og psykisk diagnose. Vi arbeider atferds analytisk i tiltaket og ønsker oss dermed noen som har erfaring med den type arbeid.  Vi trenger også deg som er flink til å motivere og aktivere brukerne med på ulike aktiviteter. Gode voksne rollemodeller som ser brukerne der de er og som har et genuint ønske om å hjelpe noen til å mestre hverdagen. KvalifikasjonerVernepleier/sykepleier evt. annen relevant 3 årig høgskole utdanning Evne til å jobbe målrettet etter miljøterapautiske tiltak Kompetanse på atferds analytisk metodikk Kompetanse og erfaring fra arbeid rundt HOL. kap. 9 Erfaring fra arbeid med brukere med dobbeltdiagnoser Personlige egenskaper Vi søker voksne og erfarne miljøterapeuter. Du har gode samarbeidsevner Du er selvstendig og målbevisst Ståpåvilje og personlig egnethet vil vektlegges. Du har erfart verdien av å ha en åpen og konstruktiv dialog med kollegaer og leder, og at dette fremmer et godt arbeidsmiljø og skaper gode tilbud til dem vi ivaretar   Vi tilbyr Flexibel vaktordning 100 % stilling ( 2 stk) Engasjerte kollegaer Intern opplæring og kursing Gode muligheter for personlig og profesjonell vekst i et selskap i fremgang Aleris Psykisk omsorg kan tilby en innholdsrik og variert arbeidshverdag i en spennende organisasjon med godt fagmiljø.    
Oslo
01.04.2017

Sykepleier

Vår hjemmetjeneste i Oslo er stadig i vekst, og vi har derfor behov for flere dyktige medarbeidere.
Oslo
09.04.2017
Vis alle

Fakta om Aleris