Møt Peter Michael som er ergoterapeut i Aleris

Ledige stillinger hos Aleris

Helsefagarbeider, sykepleier, ambulansepersonell

Vår alarmsentral i Oslo driver trygghetsalarmtjeneste for fem bydeler i Oslo kommune, og vi har totalt ca. 3600 brukere.
Oslo
28.02.2017

Spesialsykepleier / Sykepleier

Er du glad i eldre mennesker, faglig engasjert, ser muligheter, opptatt av livshistorier og vil bidra til å øke livskvaliteten til beboere som har fått et nytt hjem på sykehjemmet?
Oslo
12.03.2017

Sykepleier / Spesialsykepleier

Aleris føler vi et stort engasjement for samfunnet vi lever i, og ønsker å medvirke til et bedre, tryggere og friskere liv. Endringene som skjer innen vår bransje, gir oss mulighet til å tenke om igjen og tenke nytt. Det liker vi, og det er noe vi mener kjennetegner oss. Raske beslutninger, fleksibilitet og muligheten til å påvirke og tenke i nye baner er ting vi setter høyt. Gjør du også?Om Risenga bo- og omsorgssenter:Risenga bo- og omsorgssenter har 104 langtidsplasser fordelt på 6 avdelinger, i tillegg til trygghetsavdelingen og 19 plasser på dagsenter. Sykehjemmet ligger i flotte naturomgivelser og er samtidig sentralt lokalisert med god tilgang til offentlig kommunikasjon, samt gangavstand til Asker sentrum. Om jobben og dine utviklingsmuligheter:Som sykepleier består arbeidsoppgavene primært av å gjøre sykepleiefaglige vurderinger hos beboerne, og utføre sykepleiespesifikke oppgaver og prosedyrer. Samtidig er det viktig at du som sykepleier hos oss viser omsorg til våre beboere, ser viktigheten av aktivisering og at du alltid har et lyttende øre ledig. Vi har nemlig mange beboere med spennende historier å fortelle! Dine arbeidsoppgaver vil også bestå av å veilede andre kollegaer, samt bidra til undervisning for å heve kompetansen på avdelingene. Hos oss får du muligheten til et tverrfaglig samarbeid med andre faggrupper som lege, fysioterapeut, ergoterapeut og helsefagarbeidere. Her er det mulig å utvikle seg sammen med kompetente og hyggelige kolleger i et arbeidsmiljø preget av våre verdier: Omtenksom - Profesjonell - Engasjert - Nytenkende. Om deg:Du er faglig dyktig og trygg i din rolle som sykepleier. Du er autorisert sykepleier, og har gjerne videreutdanning Det er ønskelig at du har relevant erfaring  Du har gode datakunnskaper, og kjennskap til dokumentasjonssystemet Gerica er en fordel Du behersker norsk skriftlig og muntlig godt, tilsvarende Bergenstesten Du er selvgående, initiativrik, nøyaktig og har en empatisk og trygg personlighet. Gjennom engasjement, en profesjonell holdning og evnen til å kommunisere klarer du å skape gode relasjoner med våre beboere, pårørende, og medarbeidere. Du har gode samarbeidsevner, er omsorgsfull, serviceinnstilt, og effektiv, og du møter mennesker med respekt og verdighet. Det kreves gyldig politiattest før tiltredelse.Øvrig: Vi trenger ekstravakter ved behov både dagtid, kveldstid, på natt og i helger.  
Asker
16.03.2017

Ønsker du å bli familiehjem ?

Vi trenger dere! – familier som kan tenke seg å være familiehjem for ungdom.
Oslo, Akershus
Fortløpende

LEDER – ALERIS SYKEHUS DRAMMEN

Vi søker deg som har kunnskap, drivkraft og evne til å lede og videreutvikle vårt sykehus i Dramme
Drammen
Snarest

FORRETNINGSORIENTERT OG SYSTEMSTERK BUSINESS CONTROLLER I NORGES LEDENDE PRIVATE HELSEFORETAK

Vi søker deg som er ambisiøs og faglig dyktig som controller i Aleris Helse, Norges ledende private helseforetak.
Oslo
Snarest

Er du den den gode kollegaen vi er på utkikk etter?

Aleris Ungplan og BOI, region Innland trenger flere medarbeidere! Vi er derfor på jakt etter supre folk som kan bidra til at de fantastiske beboerne som bor hos oss får en enda bedre, morsommere og lystbetont hverdag. Vi er på utkikk etter deg som kan lytte, leke og skape trygghet og omsorg. Vi trenger sykepleiere, vernepleiere, spesialpedagoger/ pedagoger og helsefagarbeidere i faste stillinger. Både todelt turnus og medlever-turnus vil kunne være aktuelt for rett person. Hvis du føler deg truffet av punktene under, kan det hende vi har en plass i gjengen til deg. Du synes det er stas å være ute på solskinnsdager, og tar gjerne med deg noen under armen i samme slengen Du har ved flere tilfeller har fått beskjed fra omgivelsene dine om at du er altfor snill og omsorgsfull Du blir ikke blek om nebbet når det er hektisk rundt deg, men beholder roen og er løsningsorientert Du gjør opprør når du ser at noen ikke blir behandlet med respekt Du er glad i å brette opp ermene og ta i et tak Du mener at det å hjelpe hverandre er god kultur Du kan bli fristet til å steke vafler mens du er på jobb Du har erfaring fra arbeid med psykisk utviklingshemmede, utfordrende adferd og HOTL Kap 9 Du har erfaring med målrettet miljøarbeid, kommunikasjonshjelpemidler og forsterkersystemer Du har førerkort klasse B Du har god psykisk og fysisk helse Du behersker norsk skriftlig og muntlig  Hva kan vi tilby? Lønn etter kvalifikasjoner Veiledning, videreutdanning og oppfølging. En meningsfull og variert arbeidsdag i et lite og inkluderende miljø.
Oslo
Snarest

Fakta om Aleris