Møt Peter Michael som er ergoterapeut i Aleris

Ledige stillinger hos Aleris

Sykepleiere og vernepleiere søkes til Solbjør

Aleris Ungplan & BOI trenger sykepleiere og vernepleiere! Vi er derfor på jakt etter supre folk som kan bidra til at de fantastiske beboerne som bor hos oss får en enda bedre, morsommere og lystbetont hverdag. Vi er på utkikk etter deg som kan lytte, leke og skape trygghet og omsorg. Om Aleris Solbjør: Solbjør er et nystartet botiltak innen psykisk omsorg, med plass til 10 beboere fordelt på egne leiligheter med kjøkken og bad og hybler med egne bad. Solbjør ligger 7 km fra Moelv sentrum i idylliske naturskjønne omgivelser, med gode tur- og fiskemuligheter. Vi har eget treningsrom, og ønsker å legge til rette for ulike aktiviteter på området i eget aktivitetshus.   Dine arbeidsoppgaver: Hos oss står alltid beboerne i fokus, og vi skal alle sørge for å gi dem en meningsfull hverdag. Gode samarbeidsevner og kommunikasjonsevner. Holde deg oppdatert innen eget fagområde og delta i faglig utviklende samarbeid. Utøve direkte sykepleie og sykepleiefaglige oppgaver til beboere i overensstemmelse med faglige standarder. Vi setter pris på om du har erfaring med målrettet miljøterapi, kommunikasjonshjelpemidler og forsterkersystem. Du er glad i å brette opp ermene og ta i et tak når det trengs. Du har førerkort klasse B. Du behersker norsk skriftlig og muntlig. Det er ønskelig med erfaring fra psykisk helsearbeid.   Vi kan tilby: Lønn etter kvalifikasjoner 2-delt turnus med jobb hver 4. helg, eventuelt kombinert med 12 timers langvakter. Veiledning, oppfølging og vi legger til rette for videreutdanning. En meningsfull og variert arbeidshverdag i et inkluderende og positivt tverrfaglig arbeidsmiljø. Søknader uten relevant kompetanse vil ikke bli vurdert. Menn oppfordres til å søke. Det kreves politiattest ihht til gjeldene lovverk.
Ringsaker
Snarest

Radiograf Stavanger

Til vår avdeling i Stavanger trenger vi en radiograf i vikariat 100 % stilling med mulighet for fast ansettelse. KompetansekravRadiografutdanning med norsk autorisasjon.Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig, er nødvendig.Generelle datakunnskaper.God kompetanse innen CT, videreutdanning innen CT er ønskelig. Erfaring med MR er også ønskelig. Personlige egenskaperDu må være en serviceinnstilt lagspiller med stor arbeidskapasitet.Endringsvilje og fleksibilitet er nødvendig.Du må i tillegg ha gode samarbeidsevner, empati og være serviceinnstilt og løsningsorientert ovenfor pasienter, henvisere og våre samarbeidspartnere.Personlig egnethet vil bli vektlagt. Vi har konkurransedyktige betingelser. Lønn etter avtale. Gode forsikringsordninger og velordnede forhold.
Stavanger
24.09.2017

Aleris søker revmatolog i deltid i Oslo

Aleris Frogner - Oslo er i sterk vekst og opplever økt etterspørsel. Vi søker derfor dyktig revmatolog i deltid.   Vi søker deg som ønsker å jobbe i et spennende og bredt fagmiljø med en kompetent legegruppe. Legene som arbeider hos oss har et velfungerende støtteapparat rundt seg – og får dermed de beste forutsetninger for å sette pasientene i fokus.   Vi stiller krav til gode samarbeidsevner, faglig engasjement, høy grad av serviceinnstilling, samt god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Aleris tilbyr konkurransedyktige betingelser og faglige utfordringer i et dynamisk arbeidsmiljø. Tiltredelse etter avtale. Arbeidstid vil være dagtid eller kveldstid.   Aleris Frogner – Oslo holder til i Frederiks Stangs gate på Frogner i Oslo. Vi har et moderne sykehus med stor bredde med spesialister innenfor de fleste fagfelt. Vår virksomhet er privat men har også en rekke offentlige.
Oslo
Snarest

Aleris søker miljøterapeuter / miljøarbeidere til bolig i Lier

Aleris Ungplan & BOI er Norges største private aktør innen helse og omsorg. Vi skreddersyr miljøterapeutisk tilbud tilpasset den enkelte bruker eller familiens behov innenfor områdene barnevern, barne- og voksenpsykiatri, rus og utviklingshemming. Boligen det søkes miljøterapeuter til ligger flott til ved Sylling/Holtsmark i Lier. Boligen er delt inn i tre leiligheter med plass til fire beboere. Vi tilbyr en spennende arbeidshverdag med ulike utfordringer og sammensatte arbeidsoppgaver. Som miljøterapeut vil du sammen med faglig ansvarlig være med å utforme og kvalitetssikre tjenestetilbudet til våre beboere. Våre verdier i møte med den enkelte bruker er omtenksomhet, profesjonalitet, engasjement og nytenkning. Vi søker miljøterapeuter og miljøarbeidere som kan identifisere seg med og iverksette ovennevnte verdier. Kvalifikasjoner Vernepleier evt. annen relevant 3 årig helsefag utdannet Helsefagarbeider/hjelpepleier Evne til å jobbe målrettet etter miljøterapautiske tiltak Kompetanse på atferdsanalytisk metodikk Kompetanse og gjerne erfaring fra arbeid rundt HOL. kap. 9 Erfaring fra arbeid med utviklingshemmede og autisme vil vektlegges Personlige egenskaper Vi søker målrettet og strukturerte miljøterapeuter/miljøarbeidere Du har gode samarbeidsevner og samtidig kunne jobbe selvstendig Ståpåvilje, personlig egnethet og ønske om å utgjøre en forskjell vil vektlegges Bidra til et godt arbeidsmiljø Vi tilbyr Fleksibel turnusordning med mulighet for å påvirke mengde og tidspunkt Engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø Intern opplæring og kursing Gode muligheter for personlig og profesjonell vekst i et selskap i fremgang Lønn etter tariff Det kreves politiattest ihht til gjeldene lovverk. Aleris Omsorg kan tilby en innholdsrik og variert arbeidshverdag i en spennende organisasjon med godt fagmiljø.
Lier
01.10.2017

Aleris Omsorg Region Nord søker miljøterapeuter.

Vi søker trygge og voksne fagpersoner til våre avdelinger i Region Nord: avdeling for barnevern psykisk omsorg  Du har et brennende engasjement for mennesker og er ikke redd for å stå i vanskelige situasjoner. Du gleder deg over "de små tingene" og er flink til å skape en relasjon med våre beboere! Du vil jobbe med ulike beboere, noe som krever at du er fleksibel, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull. Du må videre være arbeidsvillig og faglig engasjert, og kunne jobbe selvstendig så vel som i team. Du må ha god fysisk og psykisk helse. Kvalifikasjoner 3-årig helse- og sosialfaglig høyskoleutdanning; barnevernspedagog, sosionom, vernepleier, sykepleier eller annen relevant utdanning For deg som ønsker og jobbe innenfor barnevern så er ruskompetanse og traumekompetanse en fordel. Ønsker du å jobbe innenfor psykisk omsorg så er helsefaglig kompetanse innenfor psykiatri og/eller pleier ønskelig. Erfaring i arbeid med mennesker, institusjonsarbeid er en fordel Førerkort kl. B er et krav Kreativ person med fokus på aktivitets- og ferdighetstreningSom miljøterapeut hos Aleris Omsorg deltar du i et team som arbeider målrettet for å bedre beboers livssituasjon, skape utviklingsmuligheter og istandsette beboer til å mestre en selvstendig positiv tilværelse. Du vil inngå i en medleverturnus med 3 døgn arbeid – 7 døgn fri – 4 døgn arbeid – 7 døgn fri. Det er krav til politiattest. Menn oppfordres til å søke. Vi trenger også tilkallingsvikarer.Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, veiledning og oppfølging – og en fleksibel og variert arbeidsdag.  Du kan lese mer om Aleris Ungplan & BOI på http://www.aleris.no   
Troms
01.10.2017

Allmennlege Heltid

Aleris i Bergen søker allmennlege i heltid Aleris er lokalisert i Marken 34 – midt i hjertet av Bergen. Vi tilbyr en rekke kirurgiske og medisinske tjenester for privatpersoner, forsikringsselskaper og bedrifter. Vi søker deg som ønsker å jobbe i et spennende fagmiljø med en kompetent legegruppe bestående av både allmennleger og spesialister. Gode samarbeidsevner, faglig engasjement, høy grad av serviceinnstilling, samt god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne er sentrale krav. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og faglige utfordringer i et dynamisk arbeidsmiljø. Tiltredelse etter avtale.
Bergen
Snarest

Engasjert sykepleier søkes til Risenga bo og omsorgssenter!

Om Risenga Bo- og Omsorgssenter Risenga Bo- og Omsorgssenter har 104 langtidsplasser fordelt på 6 avdelinger, i tillegg til Trygghetsavdelingen og 19 plasser på Dagsenteret. Sykehjemmet ligger i flotte naturomgivelser og er samtidig sentralt lokalisert med god tilgang til offentlig kommunikasjon, samt gangavstand til Asker sentrum.   Som sykepleier består arbeidsoppgavene primært av å gjøre sykepleiefaglige vurderinger hos beboerne, og utføre sykepleiespesifikke oppgaver og prosedyrer. Som sykepleier vil dine arbeidsoppgaver også bestå av å veilede andre kollegaer, samt bidra til undervisning for å heve kompetansen på avdelingene. Hos oss får du muligheten til et tverrfaglig samarbeid med andre faggrupper som lege, fysioterapeut, ergoterapeut og helsefagarbeidere. Her er det mulig å utvikle seg sammen med kompetente og hyggelige kolleger i et arbeidsmiljø preget av våre verdier, OPEN; Omtenksomme, Profesjonelle, Engasjerte og Nytenkende. Vi tilbyr faglig oppdatering med eksterne og interne kurs, ukentlig internundervisning og mulighet for videreutdannelse. Sist, men ikke minst er det viktig at du som sykepleier hos oss er opptatt av å gi god, personsentrert omsorg til våre beboere. Vi har et høyt fokus på aktiviteter for beboerne og søker etter en sykepleier som ønsker å bidra med å gi beboerne på sykehjemmet meningsfulle, trygge og innholdsrike dager. Vi reiser ofte på turer i nærmiljøet med beboerne både til fots og til sykkel, vi arrangerer fester, konserter, pub- kvelder og har ukentlig restaurant. På sommeren reiser vi på sommerferie med beboerne til Tjøme.   Vi søker deg som: Du er autorisert sykepleier, og har gjerne videreutdanning Du er faglig dyktig og trygg i din rolle som sykepleier. Det er ønskelig at du har relevant erfaring Du har gode datakunnskaper, og kjennskap til dokumentasjonssystemet Gerica er en fordel Du behersker norsk skriftlig og muntlig godt, tilsvarende Bergenstesten Du er selvgående, initiativrik, nøyaktig og har en empatisk og trygg personlighet. Gjennom engasjement, en profesjonell holdning og evnen til å kommunisere klarer du å skape gode relasjoner med beboere, pårørende, og medarbeidere. Du har gode samarbeidsevner, er omsorgsfull, serviceinnstilt, effektiv, og du møter mennesker med respekt og verdighet. Øvrig: Stillingsform: 50,23 % fast stilling med arbeid hver 3. helg Tiltredelse: Snarest, etter avtale Tariffavtale Du vil bli bedt om å fremlegge gyldig politiattest    
Asker
09.10.2017

Engasjert ergoterapeut søkes til Uranienborghjemmet

Om Uranienborghjemmet: Uranienborghjemmet har totalt 98 plasser, hvorav 72 av plassene er ordinære langtidsplasser og 16 er skjermede plasser for beboere med demens. Sykehjemmet består av fem avdelinger, hvor hver avdeling har utgang til lys og solrik terrasse. Sykehjemmet er sentralt lokalisert på Majorstuen i bydel Frogner, med kort gangavstand til offentlig kommunikasjon. Om jobben og dine utviklingsmuligheter: Hos oss står alltid beboerne i fokus og vi jobber etter et overordnet mål; I dag skal jeg bidra til å skape en god dag for våre beboere! Som ergoterapeut er du en viktig del av det tverrfaglige teamet ved Uranienborghjemmet. Du vil ha ansvar for: Kartlegging av beboerens ressurser og funksjonsnivå Bestilling og tilpassing av hjelpemidler til den enkelte beboer Opplæring av personalet i bruk av hjelpemidler Delta i det daglige arbeidet med beboerne, og være en ressurs i forhold til å gjøre den enkelte beboer mest mulig selvhjulpen Planlegge, koordinere og gjennomføre aktiviteter Aktiv deltaker og pådriver i de sosiale sammenhenger Som ansatt hos oss er det viktig at du bidrar til et trivelig og sosialt arbeidsmiljø, og til et godt tverrfaglig samarbeid. Hos oss er det mulig å utvikle seg sammen med kompetente og hyggelige kolleger i et arbeidsmiljø preget av våre verdier: Omtenksomme - Profesjonelle - Engasjerte - Nytenkende. Om deg:  Vi søker etter deg som er engasjert, glad i å jobbe i team, strukturert og målbevisst. Du trives med å jobbe i eldreomsorgen og vil være med å gjøre en forskjell for beboerne på Uranienborghjemmet! Har du: Engasjement for faget? Evne til å engasjere? Gode samarbeidsevner og kan jobbe selvstendig? Kjennskap til hverdagsrehabilitering? Erfaring med å jobbe tverrfaglig? Evne til å tenke løsninger fremfor problemer? Empati og omsorg for andre? Hvis du kan svare "Ja" på disse punktene, er du kanskje den vi leter etter! Du er: Autorisert ergoterapeut Det er en fordel med erfaring innen eldreomsorg Du må være fortrolig med å jobbe med data Du behersker norsk skriftlig og muntlig godt   Vi kan tilby: Penger på konto 20. i hver mnd. Rene uniformer daglig Helt sjef kantine med deilige internasjonale fristelser Gammeldags nettavis tilgjengelig hver dag Flotte kolleger med høy underholdningsverdi Lufteturer for eksterne kurs til kompetanseheving  Øvrig: 100 % fast stilling på dagtid. Stillingen er ledig fra 01.12.2017. Det er ønskelig med tiltredelse før denne datoen, hvis mulig. Det kreves gyldig politiattest før tiltredelse. 
Oslo
12.10.2017
Vis alle

Fakta om Aleris