Møt Peter Michael som er ergoterapeut i Aleris

Ledige stillinger hos Aleris

SOMMERVIKARIAT/TILKALLINGSVIKAR – RADIOGRAF/STUDENT

Til vår avdeling i Stavanger søker vi en serviceinnstilt og engasjert radiograf til sommervikariat og ekstravakter. Vi søker deg som har gode norskkunnskaper (både skriftlig og muntlig) og som alltid setter kunden først. Videre må du ha generelt gode datakunnskaper og du må trives med å jobbe i team. Radiograferfaring fra røntgen og CT er en fordel. Personlig egnethet vektlegges høyt, blant annet ønsker vi deg som har endringsvilje, er fleksibel og løsningsorientert. Vi ser etter deg som kan arbeide for oss i sommerferieperioden 2019. 2. og 3. års radiografstudenter oppfordres til å søke. Hos oss vil du bli en del av et dynamisk og spennende fagmiljø med høyt engasjement, hvor vi alltid setter kunden i fokus. Vi har konkurransedyktige betingelser. Lønn etter avtale.
Stavanger
31.03.2019

Kosmetisk sykepleier i deltid/heltid

Aleris Nesttun søker kosmetisk sykepleier i deltid/heltid Ved vårt sykehus på Nesttun opplever vi stor etterspørsel og søker nå etter en kosmetisk sykepleier i hel stilling. Du får jobbe i et tverrfaglig team bestående av plastikkirurg og hudlege. Vi har en svært kompetent legegruppe bestående av medisinske spesialister og kirurger. I tillegg samarbeider våre kosmetiske sykepleiere, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør, til stor faglig nytte. Kosmetiske sykepleier har hud som spesialfelt, ved hjelp av medisinsk utstyr- og produkter behandles alt fra kroniske hudtilstander til aldring av huden. Vi forventer at du er nøyaktig, har øye for detaljer, god estetisk sans og ikke minst en genuin interesse for faget og denne pasientgruppen. Vi stiller krav til at du kan arbeide selvstendig, effektivt og strukturert. Det er også viktig med gode samarbeidsevner, faglig engasjement, høy grad av serviceinnstilling, samt god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og faglige utfordringer i et dynamisk arbeidsmiljø. Tiltredelse etter avtale. Aleris er i sterkt vekst i Bergen og er lokalisert i Nesttunveien 90B. For mer informasjon om stillingen, kontakt: Toril Kongsrud Leder Aleris Nesttun Mobil 907 91 915
Bergen
15.04.2019

Operasjonssykepleier i heltid eller deltid og ekstravakter

Vi søker deg som ønsker å jobbe i et spennende og bredt fagmiljø med private og offentlige pasienter. Vi stiller krav til at du kan arbeide selvstendig, effektivt og strukturert. Det er også viktig med gode samarbeidsevner, faglig engasjement, høy grad av serviceinnstilling, samt god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og faglige utfordringer i et dynamisk arbeidsmiljø.
Tromsø
22.04.2019

Fakta om Aleris