Møt Peter Michael som er ergoterapeut i Aleris

Ledige stillinger hos Aleris

Operasjonssykepleier Aleris Drammen

Aleris Drammen er i vekst og vi opplever økt etterspørsel. Vi søker operasjonssykepleier til fast 85% stilling samt til timeengasjement.
Drammen
30.03.2017

Ønsker du å bli familiehjem ?

Vi trenger dere! – familier som kan tenke seg å være familiehjem for ungdom.
Oslo, Akershus
Fortløpende

Vi søker miljøterapeuter til tiltak i Vestby

Vi har et stort engasjement for samfunnet vi lever i, og ønsker å medvirke til et bedre, tryggere og friskere liv. Endringene som skjer innen vår bransje, gir oss mulighet til å tenke om igjen og tenke nytt. Det liker vi. Vår visjon er å bli førstevalget innen helse og omsorg, og vi søker nå flere medarbeidere med energi, varme og vilje til å påvirke. Er du den vi søker, og vil du være med på vår reise? Våre beboere i Vestby har dobbel diagnose, i disse tilfellene vil det si psykisk utviklingshemmede i ulik grad og psykisk diagnose. Vi arbeider atferds analytisk i tiltaket og ønsker oss dermed noen som har erfaring med den type arbeid.  Vi trenger også deg som er flink til å motivere og aktivere brukerne med på ulike aktiviteter. Gode voksne rollemodeller som ser brukerne der de er og som har et genuint ønske om å hjelpe noen til å mestre hverdagen. KvalifikasjonerVernepleier/sykepleier evt. annen relevant 3 årig høgskole utdanning Evne til å jobbe målrettet etter miljøterapautiske tiltak Kompetanse på atferds analytisk metodikk Kompetanse og erfaring fra arbeid rundt HOL. kap. 9 Erfaring fra arbeid med brukere med dobbeltdiagnoser Personlige egenskaper Vi søker voksne og erfarne miljøterapeuter. Du har gode samarbeidsevner Du er selvstendig og målbevisst Ståpåvilje og personlig egnethet vil vektlegges. Du har erfart verdien av å ha en åpen og konstruktiv dialog med kollegaer og leder, og at dette fremmer et godt arbeidsmiljø og skaper gode tilbud til dem vi ivaretar   Vi tilbyr Flexibel vaktordning 100 % stilling ( 2 stk) Engasjerte kollegaer Intern opplæring og kursing Gode muligheter for personlig og profesjonell vekst i et selskap i fremgang Aleris Psykisk omsorg kan tilby en innholdsrik og variert arbeidshverdag i en spennende organisasjon med godt fagmiljø.    
Oslo
01.04.2017

Vi søker fleksibel sykepleier i vårt barneteam

Pågrunn av nye oppdrag søker vi etter positive og fleksible sykepleiere i vårt barneteam/respiratorteam. Du vil jobbe i en lang turnus.
Sør-Trøndelag
05.04.2017

Sykepleier

Vår hjemmetjeneste i Oslo er stadig i vekst, og vi har derfor behov for flere dyktige medarbeidere.
Oslo
09.04.2017

Helsefagarbeider / Hjelpepleier

Det blir stadig flere hjemmeboende som har behov for høy helsefaglig kompetanse.
Oslo
10.04.2017

Fagleder

I Aleris føler vi et stort engasjement for samfunnet vi lever i, og ønsker å medvirke til et bedre, tryggere og friskere liv. Endringene som skjer innen vår bransje, gir oss mulighet til å tenke om igjen og tenke nytt. Det liker vi, og det er noe vi mener kjennetegner oss. Raske beslutninger, fleksibilitet og muligheten til å påvirke og tenke i nye baner er ting vi setter høyt. Gjør du også?Om Kajalund sykehjem:Kajalund sykehjem har 27 beboere fordelt på tre grupper, hvor Oslo kommune disponerer plassene. Sykehjemmet ligger sentralt på Ullern i fine omgivelser, med gode kommunikasjons- og parkeringsmuligheter. Kajalund sykehjem driftes av Aleris Omsorg. ­Om jobben og dine utviklingsmuligheter:Som fagleder på Kajalund sykehjem har du muligheten til å kombinere din interesse for geriatrisk sykepleie med ditt faglige engasjement! Du vil ha det overordnede ansvaret for kvalitetssystemet og kvalitetsutviklingen på virksomheten, herunder ansvar for sykepleiefaglig dokumentasjon, opplæring i sykepleiefaglige prosedyrer, oppdatering av lokale rutiner og sikre kompetanseheving. Stillingen innebærer også ansvar for å utføre sykepleiespesifikke oppgaver, prosedyrer og vurderinger. I denne stillingen får du en gylden mulighet til å jobbe med fag, samtidig som du gir pleie og omsorg til våre beboere. Som ansatt hos oss er det viktig at du bidrar til et trivelig og sosialt arbeidsmiljø, og til et godt tverrfaglig samarbeid. Du vil få mulighet til å utvikle deg sammen med kompetente og hyggelige kolleger i et arbeidsmiljø preget av våre verdier – Omtenksomme, Profesjonelle, Engasjerte og Nytenkende. Fagleder deltar i kvalitetsteamet i Aleris Omsorg.Om deg:Du er faglig engasjert, og ønsker å gjøre en forskjell for våre beboere.   Du er autorisert sykepleier Det er en fordel om du har relevant erfaring Du har god kjennskap til dokumentasjonssystemet Gerica Du behersker norsk skriftlig og muntlig godt, og har bestått Bergenstesten Du er selvgående, initiativrik, nøyaktig og har en empatisk og trygg personlighet. Gjennom engasjement, en profesjonell holdning og evnen til å kommunisere klarer du å skape gode relasjoner med både beboere, pårørende, og medarbeidere.Øvrig:Vi har følgende stilling ledig: 100 % fast dagstilling med arbeid hver 3. helg. Stillingen innebærer 50% arbeid som fagleder og 50% arbeid som sykepleier. Ansettelsen skjer på Kajalund sykehjem AS med Virke sin tariff og rettigheter. Det stilles krav til gyldig politiattest før tiltredelse.
Oslo
10.04.2017

Fysioterapeut

Mener du også at det å hjelpe hverandre er en god kultur, og at det å bli gammel faktisk kan være en fin ting?
Oslo
13.04.2017
Vis alle

Fakta om Aleris