Hva er MedLink-dagen?

MedLink er en studentforening for studenter fra ulike studieretninger innenfor helse. Formålet er å informere om karrieremuligheter som fremtidig helsepersonell, og øke tverrfaglig samhandling. 

 

Helene Notland, styreleder i MedLink, forteller at foreningen er et sosialt fellesskap for studentene, og at karrieredagen er en mulighet for studentene til å bygge nettverk og få inspirasjon til hva de ønsker å bruke utdanning sin til.

 

- Karrieredagen er ment for å øke studentenes bevissthet rundt hvilke muligheter de har, og hva de eventuelt kan gjøre for å øke sjansene for å få jobb, forteller styrelederen.

 

- Det er viktig å synliggjøre ulike retninger studentene kan gå når de ferdig utdannet. 

 

I år har over 5000 studenter innenfor ulike helsefag ble invitert til MedLink-dagen, og alle har blitt oppfordret til å ta med CV for speedintervju. På karrieredagen kan studentene snakke med et bredt utvalg arbeidsgivere fra private, offentlige og ideelle organisasjoner, for å lære om mulighetene man har som helsestudent. Arbeidsgiverne får også en gyllen mulighet til å både promotere seg selv, og rekruttere fremtidig arbeidskraft. 

 

Arrangementet fant sted 29. september 2016, i Andrea Arntzen hus, Pilestredet 32.