<  
>  

Avanade Norway

Digitale tjenester / E-handel, IKT / Telekom, IT: Hardware / Software

Avanade eies av Microsoft og Accenture. Vi ble etablert i Seattle for over ti år siden. I dag er vi et globalt selskap med mer enn 25 000 medarbeidere i 22 land. Felles for oss alle er en ektefølt lidenskap for teknologi, og et genuint ønske om å utvikle forretningskritiske løsninger som forbedrer hverdagen til våre kunder.

Det norske kontoret ble etablert i 2005, og har vært i kraftig vekst fra starten av. I dag teller vi 110 engasjerte medarbeidere.

Våre kunder utfordrer oss. Vi utvikler vår evne til å utvikle komplekse løsninger i tråd med deres ambisjoner. Deres ambisjoner øker vår evne til å utvikle komplekse løsninger. I arbeidet med å møte deres krav utvider vi våre komfortsoner. Vi utvikler dybdekunnskap. Vi hever blikket. Vi ser muligheter. Vi stiller krav. Vi utfordrer. Og vi leverer. Vi lever av å realisere resultater for oppdragsgiverne våre. I vår verden finnes det ikke grenser.

I Avanade kan du hente inspirasjon og høste erfaring fra kolleger i hele vår verden. Du kan vokse ved å lære av dem, og du kan utvikle deg videre ved å løse utfordringer for kunder i hele Avanades verden. Hos oss har du også muligheten til å ta kurs for å utvikle evnene dine og sikre at du er oppdatert på relevant teknologi til enhver tid. Det er opp til deg hvor langt du vil nå, og hvor raskt.

Det finnes ingen grenser. Våger du å sette spor?

Visjon

Selskapets formål er å tilby den tyngste og beste kompetanse på bruk av Microsofts plattform og teknologier i forretningskritiske løsninger slik at kundene oppnår best mulig forretningsmessig gevinst av sine IT-investeringer.

Antall ansatte

Virksomheten har 110 ansatte i Norge. Totalt er det 25 000 ansatte i Avanade.

Fakta om Avanade Norway
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Etablert år
2000
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i Avanade Norway
Jobbmuligheter i Avanade Norway

For nyutdannede er det jobbmuligheter for de som er strukturert, god teoretisk forståelse for moderne IT systemer og arkitektur og som ønsker å jobbe med tekniske IT løsninger. Et ønske om å utvikle seg videre er et pluss, og etterhvert som man får erfaring kan man spesialisere seg innenfor områder som Application Development, Business Inteligence, CRM, ERP, Infrastruktur, Collaboration og Integrasjon.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Nyutdannede vil typisk inngå i et team med programmeringsoppgaver på Microsoft løsninger. Blir satt inn i spennende prosjekter med en gang.

Internship Internship

Vi ønsker gjennom vårt sommerprogram å knytte til oss deg som har en dyp interesse for Microsofts plattform og tekonolgi,
Internship
10
Sted
Utlandet, Oslo, Bærum
Les mer

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Kontaktperson

Filmer

Jobbmuligheter (42)
logo
Internship
Vi ønsker gjennom vårt sommerprogram å knytte til oss deg som har en dyp interesse for Microsofts plattform og tekonolgi, er team-orientert, er faglig sterk, omgjengelig og utadvendt. Vi vil definere spennende og reele sommer-prosjekter som er knyttet til pågående prosjekter i Avanade, der hver gruppe har ansvaret for å fullføre prosjektet i løpet av sommeren. Hvert prosjekt vil ha en egen eraren Avanade-konsulent som veileder, for å gi hjelp og støtte hele perioden. Sammen med studentene i Accentures sommer-program, vil vi arrangere sosiale events gjennom hele sommeren, med gode muligheter til både sportslige og festlige adspredelser. Tid/sted: Lysaker, Fornebu / Juni – August. Antall plasser: 10. Du som søker bør: studere innen studieretning informasjonsteknologi/informatikk eller tekonolgi/ingeniørfag/arkitektur ha lidenskap for teknologi være sterk faglig ha gode engelskkunnskaper være team-orientert og utadvendt Vi ønsker henvendelse fra fortrinnsvis fjerdeårs-studenter på Master-nivå, men tredjeårs-studenter kan også søke. Eventuelt andre-års Bachelor-studenter innen samme fagområde. Det finnes ingen grenser. Våger du å sette spor?

Adresse

Rolfsbuktveien 2
1364, Fornebu