<  
>  

BA-HR Advokatfirma

Advokattjenester / Prosedyre, Juridisk rådgivning

BA-HR er et ledende norsk forretningsadvokatfirma som etter organisk vekst i rundt 40 år nå beskjeftiger rundt 130 advokater og 60-70 andre medarbeidere. BA-HRs viktigste arbeidsfelt er store og komplekse, herunder internasjonale, juridiske oppdrag. Våre saker knytter seg til hele det forretningsjuridiske området med klienter innen både privat næringsliv og offentlig sektor. Vår forretningsidé er at vi skal bidra til løsninger som skaper merverdi for våre klienter. Vi legger vekt på å være løsningsorienterte, nyskapende og effektive. Hos oss kombineres faglig kompetanse med forståelse for kundens virksomhet og marked. Et av BA-HRs særpreg er at vi i stor grad jobber i team med en sterkt utviklet lagånd. Dette skyldes at BA-HR er organisert som ett foretak og praktiserer økonomisk likedeling mellom firmaets eiere. Det enkelte oppdrag blir utført av den eller de av advokatene som sikrer det beste resultatet for klienten. Vår organisering legger til rette for at firmaets samlede ressurser og ekspertise skal stå til den enkelte klients disposisjon. For oss er det firmaets klienter, og ikke ”mine” eller ”dine” klienter.

Fakta om BA-HR Advokatfirma
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i BA-HR Advokatfirma
Jobbmuligheter i BA-HR Advokatfirma

Vi er kontinuering på jakt etter nye lagspillere som har lyst til å utvikle sine advokatferdigheter hos oss. Vi legger stor vekt på samarbeid og lagånd i oppdragsutførelsen for å skape det beste resultatet for våre klienter. Du må være faglig meget dyktig, trives med å samarbeide med andre mennesker og være glad i utfordringer. Vi søker mangfold i kultur, bakgrunn og personligheter hos våre medarbeidere. Vi tror det bidrar til et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø. Vår organisasjonsform muliggjør en optimal kombinasjon av fremragende spesialister og dyktige generalister. Engasjement og interesse for fag og klienter er en forutsetning for å trives i BA-HR. Vi forventer helhjertet innsats, men ingen av våre fullmektiger eller advokater er pålagt budsjettansvar, krav til minimums-inntjening eller et visst antall fakturerte timer. Vi er opptatt av at våre ansatte skal ha et balansert forhold mellom jobb og fritid. Vi tror det bidrar til at vi kan yte ”det lille ekstra” når det virkelig trengs.  Vi mener at våre medarbeidere lærer best gjennom erfaring. Vi tror løpende tilbakemelding og oppfølging gir et godt fundament for faglig og personlig utvikling. For nyansatte fullmektiger har vi også et eget opplærings-program hvor det legges særlig vekt på opplæring innen det forretningsjuridiske fagfelt og utvikling av advokategenskaper. Vi avholder også ulike interne kurs og seminarer - enten i egen regi eller i samarbeid med utenlandske advokatfirmaer. I tillegg deltar våre ansatte på en rekke eksterne kurs i inn- og utland. Vi tar gjerne imot søknader på fullmektigstilling året rundt og behandler disse fortløpende etter hvert som de mottas. Søknad kan gjerne sendes inn via våre hjemmesider, www.bahr.no.

Jus-trainee / Internship Antall internships

Vi legger stor vekt på at den enkelte trainee skal få et lærerikt opphold med relevante arbeidsoppgaver og god oppfølging
Antall internships
30 (ca. per år)
Sted
Oslo
Les mer

Bli kjent med BA-HR Advokatfirma

Bildegalleri
Jobbmuligheter (8)
logo
Jus-trainee / Internship
Vi har til enhver tid 2-3 studenter som jobber som traineer. Hver trainee er normalt hos oss i en periode på seks uker. Vi legger stor vekt på at den enkelte trainee skal få et lærerikt opphold med relevante arbeidsoppgaver og god oppfølging fra våre erfarne advokater. Traineeordningen gir den enkelte student mulighet til å bli kjent med oss og oppleve hvordan det er å være en del av vårt fellesskap, samtidig som vi får mulighet til å bli bedre kjent med den enkelte student. Traineeordningen er også en viktig rekrutteringskilde for nye fullmektiger. Flere av dagens fullmektiger og øvrige advokater har jobbet hos oss som trainee, selv om dette selvfølgelig ikke er noen forutsetning for å få jobb i BA-HR. Du bør normalt være godt i gang med 3. avdeling / 3. studieår før du søker stilling som trainee. Vi mottar søknader året rundt, men det er en fordel å være tidlig ute da det ofte kan gå minst 6 måneder fra en søker og til en begynner å arbeide.

Fakta om BA-HR Advokatfirma

Adresse

Tjuvholmen allé 16,
0252 Oslo