BackeGruppen

Bygg / Anlegg / Entreprenør

I BackeGruppen er vi alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere til utvikling av våre prosjekter. Vi har store ambisjoner for fremtiden og trenger flinke hender og kloke hoder for å kunne tilby den beste service innenfor vår bransje. 

 

BackeGruppen er en litt annerledes aktør i byggebransjen. Økonomisk er vi en tung og robust aktør, men vår lokale tilknytning og våre selskapers tradisjonsrike navn gir oss den lille bedrifts fordeler, med korte beslutningsveier mellom prosjekt og ledelse, og nærhet til våre kunder og leverandører. Vi setter sikkerhet og skikkelighet høyt på våre arbeidsplasser, og jobber hardt for å skape og opprettholde tillit og pålitelighet i relasjon til våre kunder. 

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

AS Backe
Widerøeveien 1
1360 Fornebu