<  
>  

Trainee Elektroingeniør i Bano Gruppen

Om Bano Gruppen

Verdigrunnlaget i Bano-Gruppen er formet av en genuin interesse for innovasjon og fremtidsrettede løsninger, vår evne til å tilpasse oss morgendagens behov har gitt oss nasjonal og internasjonal anerkjennelse som en ledende aktør innen funksjonell baderoms innredning.  

I samsvar med vårt verdigrunnlag jobber vi kontinuerlig med produktutvikling og fremtidsrettede produkter for våre markeder. I utviklingsprosessene våre er vi opptatt av at vi benytter hele verdikjeden for å sikre optimale og betydningsfulle produkt for både brukere og pleiere.

Bano-Gruppen bestående av Bano, Probad og Strukturplast har et stort vekstpotensial og vi vokser fort, vi ønsker derfor å styrke utviklingsteamet vårt med en engasjert medarbeider som brenner for sitt fagfelt og som ønsker å ta eierskap til våre fremtidsrettede satsninger. Stillingen som Elektroingeniør vil inngå i konsernets Forskning og Utviklingsteam med hovedkontor på Sandane, midt i trivselskommunen Gloppen.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Bano-gruppen
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Om Bano-gruppen

Bano-gruppen er et internasjonalt firma, som produserer og leverer eget konsept for komplette helsebad i Norden. Bano har i 20 år jobbet for å utvikle konsepter, som skaper bedre liv for brukere av våre baderom. Bano har med sine konsepter vunnet både nasjonal og internasjonal anerkjennelse. Gruppen produserer produkter som hjelper brukere, samt skaper merverdi for kunder og samfunnet. Gruppen har fabrikker i Norge og Sverige, samt kontorer i alle de Nordiske land. Samlet omsetning for gruppen er 411 millioner og vi nærmer oss 200 ansatte. Vi er i sterk vekst og positiv utvikling. Hovedkontor er på Sandane i Gloppen kommune - Sogn og Fjordane.