<  
>  

Internship

Er du nysgjerrig på konsulentbransjen er et Summer Internship hos BearingPoint en unik mulighet til å jobbe på et eller flere utfordrende prosjekter
Om internship

BearingPoint inviterer hvert år sivilingeniør- og siviløkonomstudenter i 3. og 4. klasse til å delta på Summer Internship i Oslo.

Er du nysgjerrig på konsulentbransjen er et Summer Internship hos BearingPoint en unik mulighet til å jobbe på et eller flere utfordrende prosjekter, fortrinnsvis hos våre kunder, og ta del i hva vi gjør.

Deltagelse på Summer Internship er en ypperlig mulighet til å lære om en konsulents hverdag, og til å bli kjent med oss i BearingPoint og vår kultur. Til sammen kan dette skape et godt utgangspunkt for fast ansettelse når du er ferdig med studiet.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos BearingPoint Norway
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Om BearingPoint Norway

BearingPoint Norge er et lite og energisk konsulenthus. Vi har et spennende og offensivt miljø, hvor mulighetene for å påvirke og forme arbeidsplassen er store. Samtidig har vi tryggheten av å være en del av et stort, internasjonalt selskap.

 

For oss er resultatet det vi jobber for og mot. Vi hjelper våre klienter med å velge de beste løsningene. Vi sørger for at idé og visjon blir virkelighet, og at endringene blir varige. Vår jobb er ikke over ved utarbeidelse av en overordnet rapport; vi er først fornøyde når planene er gjennomført og resultater er oppnådd. Det er dette vi kaller operasjonelt fokus!

 

Av bakgrunn er vi i hovedsak økonomer og ingeniører. Vår tverrfaglige sammensetning gir oss muligheten til å se klientenes utfordringer både fra et forretningsmessig og et teknologisk perspektiv. Dette gjør oss i stand til å finne kreative og riktige løsninger, som er mulige å realisere i praksis.

 

Vi kombinerer faglig tyngde med en kritisk og fritenkende tilnærming. Vi deler en dyrisk stolthet og et brennende ønske om å oppnå resultater. Våre mennesker er ambisiøse og kreative. Vi jobber for hverandre. Vi er seriøse, samtidig som vi er jordnære og enkle å jobbe med.

Antall ansatte

Vi er omlag 80 ansatte i Norge.