<  
>  

Pfizer

Farmasi / Legemiddel, Helsesektor / Omsorg

Pfizer er verdens ledende legemiddelselskap med virksomhet i 150 land. Helt siden selskapet ble etablert i 1849 har vi utviklet legemidler som forebygger sykdom, gir bedre helse og redder liv. I dag tilbyr vi over 100 medisiner til pasienter i Norge blant annet for behandling av kreft, revmatiske sykdommer, psykiske lidelser og hjertesykdom.

Pfizer Norge består av om lag 85 medarbeider med høy kompetanse innenfor medisin, farmasi, biokjemi, helseøkonomi og forretningsdrift.

Vår visjon er å være en pådriver for riktig legemiddelbruk i Norge. Vi samarbeider med helsetjenesten for å sikre at pasientene kan få riktig medisin i riktig dose til riktig tid. Pfizer verdsetter medarbeidere med engasjement, integritet og kunnskap.

Vi ønsker et mangfold av medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Selskapet har mange spennende karrieremuligheter, både nasjonalt og internasjonalt.

Fakta om Pfizer
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
51-200
Etablert år
1849
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i Pfizer
Jobbmuligheter i Pfizer
Vårt mål er å være bransjens mest attraktive arbeidsgiver og å tiltrekke og beholde dyktige medarbeidere. I Norge har Pfizer ca 100 ansatte som i samarbeid med leger, annet helsepersonell, apotekkjeder og myndigheter bidrar til bedre helse for folk flest. I løpet av dette og de neste årene vil vi lansere nye, innovative medisiner som vil hjelpe enda flere pasienter til en bedre helse. Vi har stillinger innefor klinisk forskning, medisinsk rådgivning, salg og markedsføring, samfunnskontakt, finans, IT og personal. Vårt mål er å være bransjens mest attraktive arbeidsgiver og å tiltrekke og beholde dyktige medarbeidere. Det skal vi være gjennom å tilby spennende stillinger, karrieremuligheter nasjonalt og internasjonalt, utviklingsmuligheter og gode betingelser. Vi vil også fremheve arbeidsmiljø og firmastolthet som faktorer som gjør Pfizer til en attraktiv arbeidsplass. Dette gjenspeiles i at vi de siste årene har vi ligget i toppen på resultatlisten i kåringen av Norges Beste Arbeidsplass.
Bildegalleri

Adresse

Drammensveien 288
0283 Oslo