<  
>  

Frosta kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Frosta er ei bygd, ei halvøy og en kommune i Nord-Trøndelag. Kommunen grenser til Levanger kommune i øst. Norges eldste lagting, Frostatinget, hadde sitt sete her. Like ved Tinghaugen ligger Logtun middelalderkirke, og på øya Tautra finner vi ruinene av et cistercienserkloster grunnlagt i 1207 til ære for jomfru Maria. Landbruket utgjør den største næringa på Frosta. Frostingene er viden kjent for sin potet- og grønnsaksproduksjon. Veksthusnæringa er i sterk vekst med vekt på salat, agurk og blomster. Mange hytter, campingplasser og rorbuer gjør at folketallet mer enn fordobler seg om sommeren. På Frosta kan man bade, fiske, gå turer, studere det rike fuglelivet eller besøke et av rosegartneriene. Befolkning 2 482 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Frosta kommune

Kjenner du glede når barn kommer løpende i mot deg? Føler du varme når barn mestrer? Er du glad i
23.03.2023 Frosta

Rekrutteringskalender

  • MAR 23
    2023
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (37)