<  
>  

Tannhelsetjenestens kompetansesenter Øst

Tannhelsetjenestens kompetansesenter Øst (TkØ) er et regionalt odontologisk kompetansesenter, som er et samarbeid mellom fylkeskommunene Oppland, Hedmark, Østfold og Oslo kommune. Det er i dag ca 10 ansatte ved senteret. I november 2015 flytter TkØ inn i nye lokaler i Oslo. Her skal det etableres et fullverdig kompetansesenter med spesialistbehandling, forskning og veiledning. Senteret er henvisningsinstans og vil tilby spesialisttannhelsetjenester og praksisnær klinisk forskning samt kompetanse- og kvalitetsutvikling i tannhelsetjenesten. Det tas sikte på å ansette en spesialist innen hver tannlegespesialitet. De som ansettes i TkØ, blir ansatt i Østfold fylkeskommune som er kontorfylke for TkØ.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Tannhelsetjenestens kompetansesenter Øst

Adresse

Storgaten 51 0182 OSLO