<  
>  

Fusa kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Fusa er en kommune i Hordaland som grenser i nord mot Samnanger, i øst mot Kvam og i sør mot Kvinnherad. I vest er Bjørnafjorden og Fusafjorden, og på andre siden ligger kommunene Tysnes og Os. Fusa har en lang kystlinje med sine 137 km. Fusa har også store fjellområder. To topper er over 1000 meter, Gjønakvitingen (1213 moh) og Tveitakvitingen (1299 moh). Mekanisk industri, trelast og akvakultur er de tre største bransjane, men en finner virksomheter innenfor et mangfold av bransjer innen både offentleg og privat sektor. Landbruks- næringen er også en stor næring i Fusa der melk og kjøtt er de viktigste produksjonene. Frank Mohn Fusa, som er lokalisert på Fusa og som er produsent av pumper for offshore og shipping, er den store motoren i næringslivet i Fusa kommune. Frank Mohn Fusa benytter flittig leverandører fra nærmiljøet og skaper slik positive ringvirkninger for mange andre virksomheter. Eikelandsosen kraftverk ligger i fallet mellom Botnavatnet og Eikelandsfjorden. Befolkning 3 794 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (51)