<  
>  

Dønn Sliten AS

Helsesektor / Omsorg

Dønn Sliten AS er et privat helseforetak som spesialiserer seg på samtaleterapi og kosthodlsveiledning/kurs i forhold til slitenhet, psykiske utfordringer, ulike sykdommer og matvareallergier. Vi er opptatt av hele mennesket og tenker helhetlig der både tanker, følelser og kropp gjensidig påvirker hverandre. Dette gjenspeiler seg i våre terapier, enten det er i samtaleterapi, kostholdsveiledning individuelt og i grupper. Kosthold står sentralt hos oss i Dønn Sliten, og vi tenker at det vi spiser er også med og støtter opp om vår mentale helse.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Dønn Sliten AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

sykepleier og ernæringsfysiolog

Fakta om Dønn Sliten AS

Adresse

Tore Hals Mejdells vei 8, 0751 Oslo