<  
>  

Fyresdal kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Fyresdal er en kommune i Telemark fylke som ligger inn mot grensen til Setesdal. Kommunen grenser mot Åmli, Bygland og Valle i Aust-Agder fylke, og mot Tokke, Kviteseid og Nissedal i Telemark. Fyresdal er kjent for sine mange funn fra vikingtiden, blant annet gravhauger, rester etter slag og en tidligere kirke for Pilegrimer, som en gang sto stolt nord for sentrum. Det kommunale sentrum av Fyresdal er Moland. Med mer enn 500 fine fiskevann er Fyresdal kommune et eldorado for alle som ønsker flott natur, god plass og rike muligheter for rekreasjon. Men Fyresdal har også et rikt næringsliv, med godt etablerte virksomheter i stor og liten skala. De fleste tjeneste-, handels- og servicetilbud er samlet i kommunesentrum. De viktigste næringsveiene er jordbruk, skogbruk, handel og turisme samt kraftproduksjon. Den viktigste formen i landbruket er sauehold. Befolkning 1 380 (2008)
Fakta om Fyresdal kommune
Vi ser etter
Ledig Stilling
06.12.2023
Fyresdal
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Fyresdal kommune

I Fyresdal skal bebuarane oppleve eit godt og framtidsretta pleie- og omsorgstilbod, som er i tråd med <>-reforma
03.12.2023 Fyresdal
Fyresdal kommune søker kommunalsjef for sektor for plan og teknikk. Stillinga er 100 % fast og ledig frå snarast.Som kommunalsjef
06.12.2023 Fyresdal

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Rekrutteringskalender

 • DES 03
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • DES 06
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)