European Bartender School

Utdanning / undervisning

EBS er den største og mest profesjonelle bartenderskolen i verden.


EBS-studentene bruker bartending for å få reist rundt i verden, samt finansiere studiene, møte nye venner, skape seg viktige nettverk, tjene penger og viktigst av alt ha det gøy. Med 21 skoler i 15 forskjellige land på 4 kontinenter – fra Europa via Asia og til Australia – utdanner og rekrutterer vi bartendere fra hele verden. Vi samarbeider tett med anerkjente merkevarer i den globale industrien for å sikre konstant utvikling og skape karrieremuligheter for studentene våre over hele verden.

EBS’ globale anerkjennelse gjør det mulig for bartendere å skaffe seg tusenvis av barjobber i utlandet og hjemme gjennom vår rekrutteringstjeneste matchstaff.com. Barundervisningen hos den europeiske bartenderskolen er basert på en perfekt balanse mellom moro og utdanning. Det er det eneste programmet som gjør det morsomt å bli en ettertraktet bartender, fordi vi tror at du lærer raskere hvis du har det gøy mens du gjør det. Dette gjør den europeiske bartenderskolen til verdens eneste barutdannings- og reisekonsept.

Vi samarbeider tett med anerkjente merkevarer i den globale industrien for å sikre konstant utvikling og skape karrieremuligheter for studentene våre over hele verden.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos European Bartender School

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Adresse

EBS Care, Carrer Sepúlveda 143, 08011 Barcelona, Spain