Croma As

Salg / Markedsføring

Croma AS er et ungt, nyetablert selskap bestående av kreative og erfarne medarbeidere. Vi er et ungt team med høyt engasjement og arbeidsvilje. Våre selgere har erfaring fra tidligere salgsjobber, med salg av produkter innen en rekke bransjer og for en rekker oppdragsgivere.

Selskapet ble startet i 2014 av gründere Eyvind Sørensen og Martin Adolfsen. Med trygge inntekskilder gjennom stabile oppdragsgivere er selskapet sikret sterk og bærekraftig økonomi allerede fra oppstarten. Vårt ønske er å igangsette prosjekter for nye oppdragsgivere, og å kontinuerlig ha nye prosjekter på gang.

 

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Croma As

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

Salgskonsulent

Adresse

Spikkestadveien 96 , 3440 Røyken