<  
>  

Yourway Adventure

Øvrig, Reiseliv / Turisme / Event

Yourway Adventure AS
I Yourway har vi spesialisert oss på å tilby aktive opplevelser. Om det er små grupper, store grupper, private familier eller bedriftsarrangement så har vi alltid fokus på høy kvalitet og personlig kontakt med våre gjester.

Vi tilbyr et bredt utvalg av unike og personlige skreddersydde aktiviteter i Norge. Dette spenner fra enkle turer for bedrifter og private grupper til svært teknisk og krevende opplevelser som for eksempel; fallskjermhopping , polarekspedisjoner, klatreturer, ski and sail og lignende.
Les mer om Yourway her

 

 Yourway Kollensvevet AS

Yourway Kollensvevet AS og et samarbeidsprosjekt mellom Yourway AS og Skiforeningen. 
I 2013 åpnet vi en zip-line i Holmenkollen hopparena i Oslo, Norge, kalt Kollensvevet. Ziplinen er 361 meter lang og starter på toppen av hoppbakken - nøyaktig samme sted var ski-hoppere satt fri fra. Det ender opp i bunnen av bakken, med en høydeforskjell på 107 meter. Siden 2013 har vi hatt over 20 000 besøkende i Kollensvevet. Attraksjonen har blitt veldig populær, nettopp fordi det er noe som passer for alle. Det er ingen aldersgrense - den eldste som har gjennomført er 93 år gammel og den yngste var 13 måneder. 

 Les mer om Kollensvevet her

 

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Yourway Adventure

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder

Filmer

Fakta om Yourway Adventure

Adresse

Besøkadresse:
Sandakerveien 24D, Bygg F2