<  
>  

Gausdal kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Gausdal i Gudbrandsdalen er en kommune i Oppland. Den grenser i nord til Sør-Fron, i nordøst til Ringebu, i øst til Øyer og Lillehammer, i sør til Nordre Land, og i sørvest til Nord-Aurdal og Øystre Slidre. Kommunens område følger grovt sett dalføret rundt elva Gausa og sidedalene. Gausdal er kjent for mye fin utsikt, spesielt i Lieshøgda øverst i Østre Gausdal med utsikt utover hele dalen og ned til Lillehammer. Trevareindustri, landbruk og reiseliv er de viktigste næringene, og Gausdal er blant de største melkeproduksjons-kommunene i landet. Det ene av Q-meieriene holder til her. På 1800-tallet var det utvinning av nikkel i Espedalen. Like nord for Follebu ligger dikterhøvdingen Bjørnstjerne Bjørnsons gård Aulestad. Befolkning 6 146 (2008)

Fakta om Gausdal kommune
Hovedkontor
Segalstad Bru
Antall ansatte
501-1000
Etablert år
1962
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Gausdal kommune

Follebu skole er en 1-7 skole med 155 elever og 33 medarbeidere, sentralt beliggende i Gausdal kommune og i kort
08.10.2023 Gausdal
Forset barnehage er en barnehage i Gausdal kommune kun 25 min reisevei fra Lillehammer. Vi er en barnehage med 60
13.10.2023 Gausdal
Follebu skole er en barneskole med 136 elever. Skolen ligger i landlige omgivelser, og innbyr til alle slags uteaktiviteter, sommer
20.10.2023 Gausdal

Rekrutteringskalender

  • OKT 08
    2023
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere