<  
>  

Gausdal kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Gausdal i Gudbrandsdalen er en kommune i Oppland. Den grenser i nord til Sør-Fron, i nordøst til Ringebu, i øst til Øyer og Lillehammer, i sør til Nordre Land, og i sørvest til Nord-Aurdal og Øystre Slidre. Kommunens område følger grovt sett dalføret rundt elva Gausa og sidedalene. Gausdal er kjent for mye fin utsikt, spesielt i Lieshøgda øverst i Østre Gausdal med utsikt utover hele dalen og ned til Lillehammer. Trevareindustri, landbruk og reiseliv er de viktigste næringene, og Gausdal er blant de største melkeproduksjons-kommunene i landet. Det ene av Q-meieriene holder til her. På 1800-tallet var det utvinning av nikkel i Espedalen. Like nord for Follebu ligger dikterhøvdingen Bjørnstjerne Bjørnsons gård Aulestad. Befolkning 6 146 (2008)

Fakta om Gausdal kommune
Hovedkontor
Segalstad Bru
Antall ansatte
501-1000
Etablert år
1962
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Gausdal kommune

Gausdal kommune søker etter vikarer i Helse og omsorg og Habilitering: bofellesskap, sykehjem, hjemmesykepleie, hjemmehjelp, kjøkken, vaskeri, fysioterapi, ergoterapi og
22.02.2023 Lillehammer

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere