HPINVEST AS

Varehandel / Dagligvare / Butikk, Restaurant / Servering

HPINVEST AS er driftsselskap for Pizzabakeren Klepp og Pizzabakeren Øksnevad. PB Klepp ble startet i oktober 2013 og er Pizzabaker nr. 1 i kjeden. PB Øksnevad er nr.100 og ble startet i august 2014.

Vi har ca. 24 ansatte fordelt på disse to avdelingene. Arbeidstokken er fra 18 til 32 år.

De fleste er deltidsansatte, men vi ønsker flere som kan jobbe i høye stillingsprosenter over mange år.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos HPINVEST AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

Nina Hjertviksten

Fakta om HPINVEST AS

Adresse

Postadresse: HPINVEST AS Skulevegen 7 4352 Kleppe Besøksadresser: Pizzabakeren Klepp Torgveien 2 a, 4352 Kleppe Pizzabakeren Øksnevad Plogfabrikkveien 1, 4358 Klepp Stasjon