<  
>  

Gjerstad kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Gjerstad er en kommune og et tettsted i Aust-Agder. Kommunen ligger inn i landet fra Risør ved grensen til Telemark. Kommunen grenser i nord mot Nissedal og Drangedal, i øst mot Kragerø, i sør mot Risør, og i sørvest mot Vegårshei. Størsteparten av bebyggelsen ligger rundt Gjerstad-vassdraget. Tettbebyggelser er administrasjonssenteret Gjerstad samt Fiane og Sunde. Brokelandsheia er i ferd med å utvikle seg til et nytt livskraftig senter i kommunen med både boliger og næringsvirksomhet. De fleste sysselsatte i Gjerstad kommune arbeider i småindustri, servicenæringer, transport og jord- og skogbruk. Skogsdrift er en betydelig næring i Gjerstad, og av treindustri det er bl.a. trevarefabrikk. Egelands jernverk var i drift i perioden fra 1706 til 1885. Tradisjonene fra Egeland verk holdes stadig i hevd; i kommunen er det flere mekaniske verksteder og en kjettingfabrikk. Befolkning 2 520 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Gjerstad kommune

Gjerstad kommune er ei bygd i utvikling. I Gjerstad kombineres det gode liv på bygda med spennende og ekspansiv næringsutvikling
14.08.2022 Gjerstad

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (36)