<  
>  

Ressurs bemanning AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Ressurs Bemanning AS le startet opp i 2015 med formål å levere bemanningstjenester til elektrofag, rørleggerbransjen, byggbransjen og transportbransjen. Vårt hovedmål er å kunne finne riktig personell til riktig oppdrag og vi forsøker alltid å møte de ulike kundenes individuelle behov. Vi er opptatt av å formidle kvalitet til våre kunder ved at våre ansatte er selvgående til og gjøre en god jobb for dere fra første dag.

Vi skal igjennom samarbeid med ulike kompetansemiljøer og nettverk, samt bred annonsering i Norge og Europa knytte til oss kvalifiserte kandidater, hvor dokumentert kompetanse og erfaring er et av mange kvalitetsselementer i vår ansettelsesprosess. Gjennom våre elektroniske systemer og nettverk hjelper vi deg med å skaffe kompetente medarbeidere med relevant erfaring og utdanning, uten unødvendig stress for deg i en ellers travel hverdag.

Ressurs Bemanning AS ser på tillit, service og oppfølging som en naturlig del av et samarbeid og vi ønsker å være tilgjengelig for akkurat deg og ditt behov.

Ressurs Bemanning AS har lagt vekt på å finne en meget enkel og effektiv tjeneste, enten du trenger personell for korte eller lengre perioder. Gjennom våre topp moderne bemanningssystemer hjelper vi dere med å skaffe riktig kompetente medarbeidere med relevant erfaring og utdanning i en hektisk arbeidsdag, uten unødvendig stress for dere i en ellers så travel hverdag.

I tillegg til å være tidsbesparende trenger man ikke å tenke på ekstrautgifter som arbeidsgiveransvar medfører og vi har ingen skjulte kostnader.

Vi ønsker at Ressurs Bemanning AS skal være et godt og naturlig valg for dere!

Fakta om Ressurs bemanning AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

Salg og markedsansvarlig

Fakta om Ressurs bemanning AS

Adresse

Fossegrenda 7
7038 Trondheim