Pure Solutions Norway

Kommunikasjon / PR, Management consulting, Rekruttering / HR / Bemanning

HKH er et firma registrert under bedriftsrådgivning som tilbyr tjenester innen utvikling, kommunikasjon, design og coaching.

Vårt felles mål i alt vi gjør er basert på ren utvikling og finne løsninger sammen med kunden. Vi er engasjerte og mener det er nøkkelen til å skape suksess for våre kunder. Vi streber etter å skape det rent, modig og kreativt. Vi arbeider ikke utelukkende med rådgivning og kommunikasjon, men setter det sammen med utvikling og design for å gi kundene det mest optimale potensiale.

Med base i Bergen, er vi stolte over å kunne levere våre tjenester rundt om på Vestlandet, men tar gjerne oppdrag på landsbasis. 

 

Les mer
Fakta
Hovedkontor
Bergen
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos Pure Solutions Norway

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Adresse

Bergen