<  
>  

Pure Solutions Norway

Kommunikasjon / PR, Konsulenttjenester: Øvrig, Kultur / Kunst / Øvrige kreative fag

HKH er et firma registrert under bedriftsrådgivning som tilbyr tjenester innen utvikling, kommunikasjon, design og coaching.

Vårt felles mål i alt vi gjør er basert på ren utvikling og finne løsninger sammen med kunden. Vi er engasjerte og mener det er nøkkelen til å skape suksess for våre kunder. Vi streber etter å skape det rent, modig og kreativt. Vi arbeider ikke utelukkende med rådgivning og kommunikasjon, men setter det sammen med utvikling og design for å gi kundene det mest optimale potensiale.

Med base i Bergen, er vi stolte over å kunne levere våre tjenester rundt om på Vestlandet, men tar gjerne oppdrag på landsbasis. 

 

Fakta om Pure Solutions Norway
Hovedkontor
Bergen
Antall ansatte
1-10
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Pure Solutions Norway

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende
Jobbmuligheter i Pure Solutions Norway
Jobbmuligheter i Pure Solutions Norway

Vi prøver å hjelpe mennesker tilbake til arbeidslivet, og bruker gjerne litt av vår fritid til å være til hjelp samtidig som vi ønsker å samarbeide med andre for å sikre jobb til dem som har problemer med å komme tilbake eller ut i arbeidslivet - Pure Solutions

Bli kjent med Pure Solutions Norway

Bildegalleri

Kontaktperson

Jobbmuligheter (2)

Adresse

Bergen