<  
>  

Pure Solutions Norway

Kommunikasjon / PR, Konsulenttjenester: Øvrig, Kultur / Kunst / Øvrige kreative fag

HKH er et firma registrert under bedriftsrådgivning som tilbyr tjenester innen utvikling, kommunikasjon, design og coaching.

Vårt felles mål i alt vi gjør er basert på ren utvikling og finne løsninger sammen med kunden. Vi er engasjerte og mener det er nøkkelen til å skape suksess for våre kunder. Vi streber etter å skape det rent, modig og kreativt. Vi arbeider ikke utelukkende med rådgivning og kommunikasjon, men setter det sammen med utvikling og design for å gi kundene det mest optimale potensiale.

Med base i Bergen, er vi stolte over å kunne levere våre tjenester rundt om på Vestlandet, men tar gjerne oppdrag på landsbasis. 

 

Fakta om Pure Solutions Norway
Hovedkontor
Bergen
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Pure Solutions Norway

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende
Jobbmuligheter i Pure Solutions Norway
Jobbmuligheter i Pure Solutions Norway

Vi prøver å hjelpe mennesker tilbake til arbeidslivet, og bruker gjerne litt av vår fritid til å være til hjelp samtidig som vi ønsker å samarbeide med andre for å sikre jobb til dem som har problemer med å komme tilbake eller ut i arbeidslivet - Pure Solutions

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Kontaktperson

Jobbmuligheter (2)

Adresse

Bergen