Pure Solutions Norway

Kommunikasjon / PR, Management consulting, Rekruttering / HR / Bemanning

HKH er et firma registrert under bedriftsrådgivning som tilbyr tjenester innen utvikling, kommunikasjon, design og coaching.

Vårt felles mål i alt vi gjør er basert på ren utvikling og finne løsninger sammen med kunden. Vi er engasjerte og mener det er nøkkelen til å skape suksess for våre kunder. Vi streber etter å skape det rent, modig og kreativt. Vi arbeider ikke utelukkende med rådgivning og kommunikasjon, men setter det sammen med utvikling og design for å gi kundene det mest optimale potensiale.

Med base i Bergen, er vi stolte over å kunne levere våre tjenester rundt om på Vestlandet, men tar gjerne oppdrag på landsbasis. 

 

Les mer
Fakta om Pure Solutions Norway
Hovedkontor
Bergen
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Pure Solutions Norway

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

Adresse

Bergen