Emmy & Oscar

Rekruttering / HR / Bemanning

Emmy & Oscar er et verdibasert karrierehus som har som hensikt å skape en verdifull arbeidsplass gjennom å utgjøre en forskjell for andre mennesker. Gjennom ærlig og åpen dialog skal vi legge vår innsats i å forstå, støtte og respekterevåre kunders og kandidaters ønsker og behov. Via engasjement og pågangsmot skal vi skape muligheter for våre kandidater, og støtte dem til å forandre sin hverdag og oppnå sine mål. Emmy & Oscar har som hensikt å være en kunnskapsrik og tillitsfull samarbeidspartner som, gjennom å tilføre kvalitet og drivkraft i våre leveranser, gjør våre kunders arbeidsdag enklere."

Les mer
Fakta om Emmy & Oscar
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Emmy & Oscar

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Verdiforvalter

Fakta om Emmy & Oscar

Adresse

Madlakrossen 22, 4042 Hafrsfjord