<  
>  

Halsa kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Halsa er en kommune på Nordmøre i Møre og Romsdal. Den grenser til Hemne i øst, og Surnadal i sør. Vest for Halsafjorden ligger Tingvoll og nord for Korsnesfjorden ligger Aure. Administrasjonssenteret er lokalisert på Liabø, som ligger geografisk midt i kommunen. Administrasjonssenteret er bevisst bygd ut og inneholder div. offentlige og private servicesentere og funksjoner. Jordbruk og industri er fortsatt viktige næringsveier i kommunen, men også skipsindustrien har lange tradisjoner å føre videre. Vaagland båtbyggeri er kommunens største industriarbeidsplass. Innenfor annen stål- og mekanisk industri har lokale bedrifter utviklet og produserer produkter bl.a. til oppdrettsnæringa. Småindustri er ett av innsatsfelta i næringsplanen. Et annet innsatsfelt er havbruk, og kommunen er etterhvert blitt ganske stor innenfor dette feltet. Befolkning 1 664 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (38)