<  
>  

Hamar kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Hamar kommune som organisasjon er delt i 11 resultatenheter, samt stabsenheter. Se organisasjonskart på hamar.kommune.no, hvor du kan se hvilke enheter kommunen er delt opp i og hvor du kan få grundig informasjon om den enkelte enhet. Hamar er en by og kommune i Hedmark. Den grenser i vest til Ringsaker, i nordøst til Åmot, i øst til Løten, og i sør til Stange. Byen er fylkesadministrasjonssete for Hedmark fylke. I 1849 ble kjøpstaden Hamar opprettet etter kongelig resolusjon. Byen skulle være et administrativt og økonomisk sentrum for innlandet, med omsetning av landbruksvarer som hoved- næringsvei. Hamar vokste sterkt som by mot slutten av det nittende århundret, godt hjulpet av næringsmiddelindustrien og verkstedindustri tilknyttet det viktige landbruket i distriktet. Tradisjonelt er Hamar kjent som jernbanebyen og det er her Rørosbanen og Eidsvold-Hamarbanen samt Dovrebanen møtes. Fra slutten av 1800-tallet valgte industriselskapene å lokalisere seg ved jernbanen og tilhørende sidespor i tilknyttning til transportnettverket til NSB. Byen var en av vertsbyene under OL på Lillehammer i 1994. Skøyteløpene ble avholdt i Vikingskipet, og Hamar er mest kjent som skøyteby. Grenene kortbaneløp og kunstløp foregikk i Hamar OL-Amfi. Norsk Tipping har sitt hovedkvarter på Hamar. Befolkning 28 024 (2008)

Visjon

Hamar skal være sentrum for det mest attraktive boområdet i Innlandet. - "Barn og unge først" - "Lokaldemokrati gjennom medvirkning" For mer informasjon, se kommuneplanens samfunnsdel for 2005-2016

Antall ansatte

Ca 2.300 ansatte (personer, ikke årsverk)

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Hamar kommune
Jobbmuligheter i Hamar kommune
Hamar kommune lyser ut alle sine stillinger på vår egen nettside (www.hamar.kommune.no), i lokalpressen og via nav.no. Pr idag, er det størst behov for arbeidskraft innenfor Pleie/Omsorg. Som kommune, har Hamar er omfattende virksomhet, jfr under.
Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede
Når det er konkurranse om jobbene og mange søkere, vil de med erfaring vanligvis bli prioritert (i samsvar med regler for tilsetting). Samtidig trenger Hamar kommune også de nyutdannede, som ofte har med seg et "ferskt" blikk på verden. Kommunens ansatte spenner seg fra helt nyutdannede til de som har lang erfaring.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (88)

Fakta om Hamar kommune

Adresse

Besøksadresse: Vangsveien 51, 2317 Hamar Postadresse: Postboks 4063, 2306 Hamar